פורסם 2010 ביולי 1215 שנים לפני יומיים הגיע לי לסלון מסך של (LG-55LH50YR(200HZ ורציתי לדעת אם אני יכול לקנות את 3D-VISION של אנוידיה והכל יעבוד???מאחר וצריך מסך 120HZ ומעלה אם אני צודק, בלי דרישות אחרות....???
פורסם 2010 ביולי 1515 שנים כמו שאומר דודו ארז מ"לילה בכיף" - "אולי.. . סתם אני לא רואה סיבה שלא יעבוד... תנסה
פורסם 2010 ביולי 1515 שנים יש לזה שתי דרישות- כרטיס מסך תומך של NVIDIA ומסך 120MHz+. אם יש לך את שתיהם, אין סיבה שזה לא יעבוד. כמובן תבדוק שיש לך כניסות ויציאות מתאימים על המסך, במחשב וכו'
פורסם 2010 ביולי 1515 שנים תנסה לשלוח מייל ל LG לשירות שלהם אוליי הם יודעים תאימות לסוגיי טכנולוגיות..
פורסם 2010 ביולי 1615 שנים מחבר מה תנסה? הוא עדיין לא קנה וזה עסק לא זול.איך יודעים כמה HZ הכרטיס מסך שלי תומך.... לא לשכוח שצריך את זה בFHD ... אז גם איזה כרטיס לקנות? כי הכרטיס שלי כרגע לא יגיע למקום כזה...
פורסם 2010 ביולי 1615 שנים אין דבר כזה תמיכה של כ"מ ב MHz. אתה צריך לבדוק אם הכ"מ תומך בטכנולוגיה של 3D. איזה כ"מ יש לך?
פורסם 2010 ביולי 1615 שנים צריך לבדוק אם הטלויזיה תומכת ב- 200Hz אמיתיים (מה שלא נראה לי), כי לרוב עושים כל מיני טריקים של עיבוד אותות לשיפור איכות התמונה ומשווקים אותה כביכול עם תדר רענון גבוה כאשר בפועל מדובר בקצב רענון רגיל . חוץ מזה אם הטלויזיה תומכת ב-3D (ז"א 120Hz אמיתיים), אתה לא חושב שב- LG היו משתמשים בזה לצורך שיווק
פורסם 2010 ביולי 1715 שנים מחבר צריך לבדוק אם הטלויזיה תומכת ב- 200Hz אמיתיים (מה שלא נראה לי), כי לרוב עושים כל מיני טריקים של עיבוד אותות לשיפור איכות התמונה ומשווקים אותה כביכול עם תדר רענון גבוה כאשר בפועל מדובר בקצב רענון רגיל . חוץ מזה אם הטלויזיה תומכת ב-3D (ז"א 120Hz אמיתיים), אתה לא חושב שב- LG היו משתמשים בזה לצורך שיווק לא ה-3D האמיתי זה שיש לטלוויזיה מנגנון עצמי שהופך תוכן לתלת מימד
פורסם 2010 ביולי 1815 שנים שימו לב שיכול להיות שהטלוויזיה באמת 200HZ. אבל שמחברים את הטלוויזיה למחשב בVGA או HDMI הכרטיס מסך יתמוך ב60/59HZ (אפילו שהכרטיס תומך ביותר)
פורסם 2010 ביולי 1815 שנים לא ה-3D האמיתי זה שיש לטלוויזיה מנגנון עצמי שהופך תוכן לתלת מימדלא הבנתי למה אתה מתכוון במנגנון עצמי שהופך תוכן לתלת מימד. למעשה טלויזיות ה-3D עובדות באותה שיטה של ה- 3D Vision של נוידיה, שהיא ה- Active Shutter, שעבורה צריכים טלויזיה שיכולה להעביר שתי תמונות שונות (אחת לכל עין) בקצב של 60Hz וכך יוצא 120Hz סה"ך, על כן כל טלויזיה שאינה תומכת ב-120Hz אמיתיים לא תתמוך ב-3D Vision.עם זאת, יש את ה- Stereoscopic 3D של נוידיה שלפעמים מבלבלים עם 3D Vision, שלא מצריך טלויזיה מיוחדת כיוון שעובד על עקרון האדום כחול ומצריך משקפיים כאלה, אך לא נחשב לתלת מימד אמיתי.
פורסם 2010 ביולי 1815 שנים התשובה היא חד משמעית לא. ה200Hz שרשום לך שם זה לא אמיתי.לפי מה בדיוק אתה קובע את זה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.