עבור לתוכן

צריך חוות דעת וייעוץ על מפרט לגיימינג שקיבלתי

Featured Replies

פורסם

המחשב צריך להיות פחות או יותר כמו המחשב שבמפרט שלי

לוח אם:

GIGABYTE GA-H55M-S2H (Intel H55 Chipset)

מעבד:

Intel® Core™ i5 650 3.2GHz 4 MB 1333MHz

זיכרון:

Kingston 4GB Kit DDR III 1333MHz

דיסק קשיח:

500GB 7200rpm SATA II

מארז:

Foxconn TLA-436

ספק כוח:

ZALMAN 500W + Active PFC

כ. מסך:

GeForce GTS250 1GB HDTV + DVI

כונן אופטי:

Nec AD-7200 DVD-RW x 20 Black

הערות: יש דיון על הכרטיס מסך בפורום כרטיסי מסך

ככל הנראה המארז יהיה כמו שלי (RAIDMAX SAGITTA) כי המארז שבמפרט לא מאוורר משום מה

אני לא יודע של מי הדיסק הקשיח ואני אבדוק.

כל הצעה לשיפור תתקבל בברכה.

פורסם

במקרה אני קונה היום מחשב, גם לגיימינג, אני מציע לך להוסיף עוד כמאה שקלים ולשדרג את המעבד ל CORE I5 750 שהוא מרובע ליבות ועם 8 מגה בייט CATCH.

לגבי הכרטיס מסך הוא די חלש לדעתי, עדיף לך ללכת על ATI HD 5770 שהוא פחות או יותר באותו מחיר אם אני זוכר נכון ועם ביצועים שמקבילים ל GTX 260. (למרות שאני מאז ומתמיד סבלתי את ATI עקב הבעיות הרבות שהיו לי עם הכרטיסים שלהם בחריץ ה AGP שלי אבל הם באמת הפתרון הכי משתלם ובכרטיסים אלו אין כל חשש).

אני גם הולך על הלוח אם והזכרונות הללו והם סבירים ביותר!

פורסם

1. זה CACHE.

2. הGTS250 אמנם זול במעל ל200 ש"ח בדרך כלל מ5770 אבל בדרך כלל זה יהיה שווה את התוספת, אלא אם אתה משחק על מסך 768X1024.

3. לגבי AGP אין שום רלבנטיות לימינו אנו.

4. כדי לתת חוו"ד על המפרט אנחנו צריכים מחירים של החלקים ושל המערכת. על פניו היא לא מבריקה כלל.

פורסם

ה 250GTS זול במאה ש"ח מה 5770, לא יותר, עפ"י אייבורי מחשבים.

לדעתי המארז מאוזן מאוד, המעבד שהצעתי מתקדם בעל ארבע ליבות עם ביצועים מעולים יחסית למחיר, עפ"י חוות דעת והשוואות ברשת.

לוח אם סביר, זכרונות מעולים, לגבי ספק הכח איני מכיר, אני הייתי הולך על ה SEASONIC 520W BRONZE שהביקורות מהללות אותו ברשת.

אני בהחלט הייתי הולך על המפרט הנ"ל, רק באמת וודא שהמחירים אכן הוגנים לחומרה הנ"ל כדי שתוכל לקבל אינדיקציה טובה לגבי כדאיות העסקה.

פורסם

1. לקחת את אייבורי בתור מחירון ארצי זה הגיוני בערך כמו לקחת את אחמדינג'אד בתור ראש ממשלה אצלנו.

2. בעוד הספק הנ"ל מצוין, הוא גדול על צורכי המערכת, אפשר בהחלט לחסוך כאן אם לוקחים 5770.

3. הלוח בסיסי מדי לטעמי, אין בו אפילו את האופציה להוסיף זיכרונות מבלי להחליף את הקיימים כי יש לו רק שני חריצים. זה דווקא שדרוג שאנשים כן מבצעים.

4. "זיכרונות מעולים" - סטנדרטיים לחלוטין ולא יותר טובים מכל זכרונות REFERENCE פשוטים.

5. המארז הוא זול, ככה הוא נראה וככה הוא מרגיש. עדיף ללכת על משהו סטנדרטי ופשוט כמו CM 335 או ELITE 310.

לגבי המעבד, אין ספק שה750 עדיף.

פורסם
  • מחבר

המארז יהיה SAGITTA של RAIDMAX ולא הFOXCONN...

הכרטיס מסך יהיה ה260GTX ככל הנראה.

בעיקרון המחיר של ההצעה הראשונית לפני השדרוג של המארז והכרטיס זה 3200 (כולל סט מקלדת ועכבר אלחוטיים) לא כולל מע"מ אבל זה מחנות מחשבים שקנינו ממנה את כל המחשבים והם אף פעם לא עושים לנו בעיות עם אחריות ושטויות כאלה. לא הולך לקנות מאף מקום אחר...

לגבי המעבד אני אבדוק את האפשרות להחליף... [br]פורסם בתאריך: 13.07.2010 בשעה 19:41:51

דרך אגב אם יש עוד הצעות לשיפור אתם מוזמנים...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים