פורסם 2010 ביולי 1115 שנים שלום חברי הפורום , ב26.4 הזמנתי מחשב נייד ASUS 1000HE בצבע לבן מחודש מronlighoutlet. לאחר שיחה עם נציגי השירות בטלפון הוסבר לי כי המחשב עלול להגיע עם מספר שפשופים על הפלסטיקה שגודלם לא יעלה על סנטימטר אחד. כשקיבלתי את המחשב הבחנתי בקצת יותר משפשופים-שריטות עמוקות (בהן חסרים פשוט גושים) על החלק העליון של הפלסטיקה במסך. בנוסף הבחנתי בדבר הדומה לשריטה בצד השמאלי התחתון של המקלדת. הבנתי כי זה אמור להיחשב כ"שפשוף" אז לא טרחתי לצלצל כדי שיחליפו פעם נוספת את המחשב. במשך הזמן בו השתמשתי במחשב בשימוש דואג, זהיר (דאגתי לאכסן אותו בנרתיק שקיבלתי, ולהכניס אותו לתיק מאובטח, והשתמשתי במשטח סיליקון מיוחד להקלדה כדי לא ללכלך את המקלדת)) ונורמטיבי, גיליתי כי אותו "שפשוף" בצד השמאלי התחתון של המקלדת גדל, וניסיתי להתעלם מכך כמה שאני יכול עד היום. היום אותו "שפשוף" (מסתבר שהוא היה סדק) הפך לסדק גדול (דבר אשר הבטיח לי נציג הלקוחות שלא יהיה קיים במחשב כזה) ואני מפחד כי הוא הולך להתפרק מגוף המחשב הנייד שלי. האם אני זכאי שרונלייט תתקן את מחשבי לפני שאותו חלק יתפרק ויפגע בחווית השימוש שלי במחשבי? (המחשב עדיין באחריות) אור כהן.
פורסם 2010 ביולי 1115 שנים אם יש לך אחריות אז כן.תחליף את המחשב ואני ממליץ לך לקחת אותו לשם ולהסביר להם בעצמך ולא שליח.לאחר שתיקנו את הנזקים של השריטות וזה תקח אותו בעצמך משם ותבדוק אתו שם.
פורסם 2010 ביולי 1115 שנים מחבר הבעייה היחידה היא שעליי לנסוע לארה"ב ב30 ליולי ואני זקוק את המחשב שם.האם יכול להיות לאחר הסבר מצידי שהם יסכימו שאחכה עם התיקון עד שאחזור? (סוף אוגוסט)
פורסם 2010 ביולי 1115 שנים אני מאמין שהתיקון יקח להם פחות מ18 יום.תגיד להם גם שאתה נוסע ואתה זקוק למחשב,אני מאמין שהם התחשבו בך.
פורסם 2010 ביולי 1215 שנים מחבר צדקת בקטע שצריך לבוא אליהם ולשוחח איתם:"שלום אור,לגבי קבלת שירות בגין תיקון / בדיקת מחשב ניתן להגיע למעבדת השירות של היבואן "רונלייט" בכתובת הבאה: יוסף ספיר 6, א.ת.חדש ראשל"צ מערב. כמו כן לפרטים ניתן לפנות לשירות הלקוחות בטל. 09-8642111בברכה,צוות האתר + support@ronlightoutlet.co.il"אני אנסה להסביר להם שאני צריך את המחשב עד ל23 באוגוסט, ואני מקווה שהם יסכימו לחכות עד אז.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.