פורסם 2010 ביולי 1115 שנים אני מחפש לקנות אוזניות לפלאפון לצורך שמיעת מוזיקה.התקציב שלי הוא עד 300 שקל אך העדיף שלא לחרוג מ250 שקל אלא אם כן יש שיפור רציני.אני מעוניין באוזניות קטנות עם אחריות לתקופה של של שנה לפחות כמו כן אני מעדיף אוזניות עם כפתורי שליטה (שיר קודם,הבא,פליי ופאוס).אשמח עם ניתן להשיג את האוזניות באזור המרכז - נתניה.אם זה מהווה משקל כלשהוא אז הפלאפון הוא Htc nexus one
פורסם 2010 ביולי 1315 שנים מחבר יותר מ70 צפיות ואפילו לא תגובה אחת ? , אין פה אף אחד שיכול להמליץ ?[br]פורסם בתאריך: 13.07.2010 בשעה 07:33:37אפשר בבקשה להמלוץ על אחת מהאוזניות הבאות :http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspnatania&cat=435
פורסם 2010 ביולי 2715 שנים אני מחפש לקנות אוזניות לפלאפון לצורך שמיעת מוזיקה.התקציב שלי הוא עד 300 שקל אך העדיף שלא לחרוג מ250 שקל אלא אם כן יש שיפור רציני.אני מעוניין באוזניות קטנות עם אחריות לתקופה של של שנה לפחות כמו כן אני מעדיף אוזניות עם כפתורי שליטה (שיר קודם,הבא,פליי ופאוס).אשמח עם ניתן להשיג את האוזניות באזור המרכז - נתניה.אם זה מהווה משקל כלשהוא אז הפלאפון הוא Htc nexus oneמה עם ה - MM50 של סנהייזר, שמע מעולה, וגם מיקרופון לשיחות הטלפון. ובמסגרת התקציב שלך.. מכיר אותם? נשמע לך?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.