עבור לתוכן

הגשרים של מחוז מדיסון

Featured Replies

פורסם

שלום,

חיפשתי בגוגל The Bridges Of Madison County ומצאתי בעיקר אתרים שמדברים על הספר עצמו, על למה הוא נכתב, על הסרט, ואתרים כמו Amazon ואחרים שמוכרים את הספר או את הסרט.

אם מישהו יכל בקשה למצוא לי תקציר של הספר אני מאוד אודה לו.

תודה רבה.

פורסם

אני מניח שעלילת הספר דומה לעלילת הסרט..לא?

פורסם
  • מחבר

כן, אבל אני צריך משהו שהוא יותר תקציר של כל הספר לעומת " ספויילר " או כמה שורות על העלילה..

פורסם

קווים כללים של הספר:

Robert Kincaid and Francesca Johnson had only four days together but their love lasted for a lifetime and beyond. In 1965 Robert, a writer/photographer for National Geographic and freelancer travels to Madison County, Iowa to photograph the 7 covered bridges found in the county for a story. There he meets Francesca who acts as a guide and an assistant while her family is away at the State Fair. The two fall in love. Robert wants Francesca to leave her stifling life and go with him but she chooses her children. Each year on her birthday she goes through a ritual of remembrance to recapture those four days.

פורסם

בוק רפורט?

פורסם

ספר ממש יפה ומיוחד, אגב, חודשים לאחר יציאת הספר יכולת לראות בתחילת כל גיליון חדש של הנשיונל ג'אוגרפיק הבהרה שבה כתוב שלעולם לא יצא גיליון על הגשרים של מחוז מדיסון ומעולם לא הועסק על ידם צלם בשם רוברט קינקייד, זאת לאחר שאלפים היו מציפים את תיבת הדואר של המגזין הפופולרי.

זה רק מראה לך כמה הספר והסרט יצרו רושם חזק.

פורסם
  • מחבר

תודה לכולם ! ;D

עכשיו בדיוק גמרתי לראות את הסרט.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים