עבור לתוכן

ספקית ה56K הטובה ביותר?

Featured Replies

פורסם

עכשיו אני מנוי לנטוויז'ן ויש לי (נכון ניחשתם 56K ) ורציתי לדעת מהי הספקית הטובה ביותר למהירות שלי והמשתלמת ביותר, עכשיו אני בחבילה של 80 ש''ח לחודש וגלישה בלי הגבלה והאם יש משהו עדיף (יש לי yes ולכן הכבלים מחוץ לתחום בינתיים האם יהיה גם משהו יותר טוב לyes חוץ מadsl)

פורסם

לפי דעתי, בתור הספקית שמספקת את השירות הטוב ביותר למשתמשי מודם אנלוגי היא אינטרנט זהב.

פורסם
  • מחבר

יש לך קצת נתונים כדי לאמת השערה זו? ??? ??? ???

פורסם

פשוט מאוד, הייתי מחובר אליהם לפני שעברתי ל Adslame ולדעתי הם היו אחלה, עד שעברתי לפס הרחב וגיליתי את המצב העגום.

חברה שלי נמצאת על 012 והיא סובלת מלאגים עצבניים וניתוקים.

פורסם

פשוט מאוד, הייתי מחובר אליהם לפני שעברתי ל Adslame ולדעתי הם היו אחלה, עד שעברתי לפס הרחב וגיליתי את המצב העגום.

חברה שלי נמצאת על 012 והיא סובלת מלאגים עצבניים וניתוקים.

דווקא אצלי היה ההפך...אינט' זהב היו יקרים ואיטיים בצורה בלתי נסבלת...עכשיו אני ב012 והם דיי בסדר, לא מתנתקים והמהירות סבירה ולפעמים יותר מסבירה...

פורסם

מבחינת מהירות הורדה וגלישה אין הבדל בכלל בין הספקיות.

בגלל בזק , קו 1+1, שמוריד את מהירות הגלישה בחצי.

מבחינת שירות ותמיכה תכנית אינטרנט זהב מצויינת, גם בחיבור רגיל וגם בADSL.

ולפני שהתחברתי לADSL שילמתי 20 דולר לחודש בלי הגבלת זמן, האבסורד שעכשיו אני משלם הרבה פחות לADSL באינטרנט זהב.

פורסם

אני משלם 35 דולר לארבע חודשים(תקופת ניסיון). וכמובן שאחרי זה אני עובר לספק אחר.

פורסם

אני בעקרון הייתי מחובר לשרתים שנמצאים בראש-העין.

לאן את היית מחוברת חציל?

ככל הנראה טיב הגלישה משתנה בהתאם לאיזור המגורים של אותו הלקוח, לצערי, גם ב ADSL זה כך.

פורסם

אני בעקרון הייתי מחובר לשרתים שנמצאים בראש-העין.

לאן את היית מחוברת חציל?

אין לי מושג...אבל התמיכה הייתה על הפנים...בסוף לא היה לי כוח אליהם ופירמטתי...

פורסם

דרעק... נו טוב, אני בעקרון מדבר על שנתיים אחורנית.

לפי מה שהבנתי ממס' אנשים שעדיין מחוברים אליהם עם מודם אנלוגי יחסית מרוצים...

פורסם

אני ב56k על נט`ויזן ואין לי איתם שום בעיות.

פורסם

אקטקום.

אני על ה 56 שלי מחובר רצוף, בלי ניתוקים, כבר כמה חודשים (הם די מסכנים ממני) משלושה מחשבים והורדה של מאות רבות של ג'יגות עד עכשיו.

בלי ניתוק אחד אפילו (היו הפסקות חשמל מדי... מלא מלא זמן).

:hat:

פורסם

מבחינת מהירות הורדה וגלישה אין הבדל בכלל בין הספקיות.

בגלל בזק , קו 1+1, שמוריד את מהירות הגלישה בחצי.

מבחינת שירות ותמיכה תכנית אינטרנט זהב מצויינת, גם בחיבור רגיל וגם בADSL.

ולפני שהתחברתי לADSL שילמתי 20 דולר לחודש בלי הגבלת זמן, האבסורד שעכשיו אני משלם הרבה פחות לADSL באינטרנט זהב.

אתה יודע לא לכולם יש 1+1 ולמי שיש שהתקשר ושביטלו לו , והם מודים בזה. לחבר שלי היה והם אמרו שיש לו ותיקנו לו!

-----

אני הייתי באינטרנט האיטי (לא המהיר) של NONSTOP אבל הם נסגרו והעבירו את כל המשתמשים שלהם BEZEQINT. הם מעולים!

יש לי פינגים של 140-240 ב UT. עד אז הייתי רגיל ל 300+ !!!

וגם הם זולים (אני לא יודע כל כך בקשר אליהם פשוט ב NONSTOP שילמתי 10$ והעבירו את כל המשתמשים , אבל לא העלו להם את המחיר , אז אני לא כל כך יודע מה המחיר האמיתי של BEZEQINT), אבל בכל מקרה אני נהנה עם 10$ + חופשי חודשי והמחשב לא נך . הוא דולק 24 שעות שעות (חלק דיברו על ניתוקים פה , למה שיהיו ניתוקים?!?!) ומוריד גם עשרות ג'יגות 8)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים