עבור לתוכן

איזה עכבר לקנות?

Featured Replies

פורסם

יש שלוש עכברים שאני לא יודע מה לקנות מבניהם אני ישמח אם תעזרו לי זה אחד http://news.bluebuy.co.il/technology/products_review/506.html

וזה השני

http://www.5exits.co.il/pl_product~910-001262~5~0.htm

וזה השלישי http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=7210

מחיר לא משנה לי אני רק רוצה לדעת יותר פרטים על שני העכברים האלו מה יותר טוב לדעתכם תודה!

פורסם

הקישור הראשון אינו תקין.

בכל אופן ציין את המטרות. אתה צריך עכבר לגיימינג או לעבודה יום-יומית על המחשב (וורד, מצגות וכאלה)?

מבחינת עכברי גיימינג, ה-MX518 של לוג'יטק מעולה ולא יקר בכלל. יש לי אותו ואני מרוצה מאוד. יש גם את ה-Deathadder של רייזר, הוא טוב יותר מה-MX אבל לא כולם מסתדרים איתו. לבסוף יש לך את עכברי הגיימינג הרציניים ביותר, כמו ה-Razer Mamba החלומי.

פורסם
  • מחבר

תיקנתי את הקישור והעכברים שהבאת הם לא ממש טובים כמו שאני רוצה אני מחפש עכבר למשחקים ומה שהבאתי לך יש להם 5700 dpi שזה מעולה והעכבר האחרון שהבאת לי הוא לדעתי לא שווה את המחיר שלו אבל אחלה עכבר.. ואחרי בירורים הגעתי לשתי העכברים שנתתי בקישורים למעלה שאני לא יודע מה לבחור.. תודה

פורסם

ה-G9x ממש לא שווה את המחיר לדעתי.

ה-G500 לדעתי האישית מאוד מאוד לא נוח.

האימפראטור הוא בערך כמו הממבה, אבל פחות טוב.

שמע, ניסיתי את הממבה בחנות פעם. זו כפפה ליד וזה פשוט עכבר מצויין שקיבל תשבוחות רבות בכל העולם (רוצה ביקורות?). לא ניסיתי אותו במשחקים (כי זה היה רק בחנות) אבל אני לא מצליח לחשוב על עכבר טוב יותר ממנו שלא עולה מאות שקלים יותר (וגם האלו לא נותנים הרבה).

העכברים שהבאתי הם כן טובים מאוד. לממבה "רק" 5600 DPI אבל תאמין לי שאין הבדל.

אבל יודע מי יגיד לך מה הכי טוב? אתה. לך לחנויות, תנסה את העכברים השונים, תחליט בעצמך. זכור שכל הפיטצ'רים שבעולם לא יעזרו לך בכלום אם העכבר לא נוח לך ביד.

פורסם

אבל יודע מי יגיד לך מה הכי טוב? אתה. לך לחנויות, תנסה את העכברים השונים, תחליט בעצמך. זכור שכל הפיטצ'רים שבעולם לא יעזרו לך בכלום אם העכבר לא נוח לך ביד.

:xyxthumbs: "אין חכם כבעל ניסיון" :P

לדעתי ה- G500 מצויין ונוח גם לעבודה שותפת (שוב - דעתי האישית)

פורסם

:hizuk:

ההמלצה שלי אחרי 4 חודשי שימוש הולכת ל SteelSeries Ikari Laser

פורסם

בקשר לשני הראשונים אני לא יודע להחליט אבל את השלישי יש לחבר שלי ואני יודע שהוא מאוד מרוצה ממנו מכל הבחינות (נוחות, יופי וכל מיני פרטים שוליים).

פורסם

ה G500 לדעתי ממש טוב.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

יואב מסתבר שאתה צודק בדקתי מה נח לי ביד ולקחתי בסוף את ה g9x אחלה עכבר שבעולם אני מרוצה ממנו אשש ובדקתי גם את ה g500 אבל הוא לא משהו לדעתי.. אני מרוצה מאוד מהעכבר שלי ממליץ בחום!! אגב ה g9x מתאים רק ליד ימין קחו בחשבון.. בא עם שתי פאנלים.. (לימין) תודה לכם!

פורסם

G500 לא משהו? מאיזו בחינה?

פורסם

גם אני אוהב את הG500.

נוח מאד, חיישן מתקדם, גלגלת מעולה עם אפשרות למצב "ריצה" ומצב "קליקים" והתאמת משקל.

פשוט לקחו את הG5 הישן, שמרו על העיצוב, הוסיפו את הגלגלת החדשה ביותר של לוג'יטק עם שני מצבים, שיפרו את הטקסטורה של הפלסטיק ושידרגו את החיישן.

אני גם לא מסכים עם מי שטוען שאין הבדל בין העכברים עם הDPI של 5000+ ואלו עם הDPI הנמוך יותר, לוקח קצת זמן להתרגל (פשוט כל פעם מעלים מעט את המהירות) אבל ברגע שמתרגלים זה מעולה.

פורסם

אימפרטור, חלום של עכבר :)

• 2 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

imperator הוא העכבר הכי טוב מביניהם...

פורסם

מעכברים שניסיתי (g500,g9x,imperator(still have it),DA,lachesis,xai) נשארתי עם xai!

עכבר עם טכנולוגיית לייזר מתקדמת ביותר, עיצוב רגיל, פשוט ולא מחייב, המון אופציות!!!

גם כל השאר סבבה (חוץ מG500 שממש הפריעה לי העיינית מקדימה ולא באמצע), אבל xai לקח את כולם...

ככה שלכל אחד זה שונה, והבעיה היא שהרב לא יכולים לנסות את כל האופציות, ומטבע הדברים פשוט לא יודעים אם העכבר שברשותם הוא הכי מתאים בשבילם!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים