עבור לתוכן

למה אתם לא עוזרים לי עם הבעיה במקלדת זה דחוף

Featured Replies

פורסם

יש לי בעיה כבר כמה ימים במקלדת

אני משחק כמה שעות במחשב והכל טוב ואז זה לא מחליף לי לאנגלית לאותיות קטנות זה מחליף רק לאותיות גדולות באנגלית מה אני צריך לעשות?צריך כל פעם להפעיל מחדש תמחשב שזה קורה תעזרו לי

הכל מסודר בהגדרות כבר עשיתי הכל ואין זה פשוט לא מחליף לי לאותיות קטנות באנגלית אני חייב שתעזרו לי הבעיה הזאת משגעת אותי יש לי וונידוס 7 בבקשה תעזרו לי תמיד שזה קורה גם הלוח מקשים נעלם ואין אפשרות להחזיר אותו

חשבתי זה בעיה מהמקלדת אז החלפתי אותה וזה קרה עוד פעם

תודה

פורסם

לא נשמע כמו בעיית חומרה. תנסה באחד הפורומים האחרים באתר

פורסם
  • מחבר

לא נשמע כמו בעיית חומרה. תנסה באחד הפורומים האחרים באתר

אח שלי תעזור לי לאן להיכנס מה לעשות אני חדש באתר ועדיין אפחד לא מצא לי פתרון הבעיה הזאת מוציאה לי תחשק לשחק במחשב מה אני צריך לעשות כדאי לפתור את זה?

פורסם

1. קודם כל תרגע. בעיות מחשב זה לא סוף העולם.

2. אתה מוזמן לנסות ולתאר את הבעיה ברור. למשל, באילו נסיבות האותיות פתאום נתקעות על "אותיות גדולות", ומה זאת אומרת "לוח המקשים נעלם".

3. מדור תקלות חומרה עוסק, כמה מפתיע, בתקלות חומרה: מאוורר שלא עובד, ספק שמקצר... בעיות שקשורת להגדרות במערכת ההפעלה - מקומן בפורום windows.

4. לגבי הכותרת שלך - תזכור שאף אחד כאן לא עובד אצלך ולא חייב לך כלום. גם אם אתה ממקם את ההודעה במדור הנכון וכותב אותה כך שאנשים יבינו (שני דברים שלא עשית), עשוי לעבור זמן מה עד שתקבל תשובה. קצת סבלנות.

5. רק ליתר בטחון... על כפתור caps lock שמעת?

פורסם
  • מחבר

1. קודם כל תרגע. בעיות מחשב זה לא סוף העולם.

2. אתה מוזמן לנסות ולתאר את הבעיה ברור. למשל, באילו נסיבות האותיות פתאום נתקעות על "אותיות גדולות", ומה זאת אומרת "לוח המקשים נעלם".

3. מדור תקלות חומרה עוסק, כמה מפתיע, בתקלות חומרה: מאוורר שלא עובד, ספק שמקצר... בעיות שקשורת להגדרות במערכת ההפעלה - מקומן בפורום windows.

4. לגבי הכותרת שלך - תזכור שאף אחד כאן לא עובד אצלך ולא חייב לך כלום. גם אם אתה ממקם את ההודעה במדור הנכון וכותב אותה כך שאנשים יבינו (שני דברים שלא עשית), עשוי לעבור זמן מה עד שתקבל תשובה. קצת סבלנות.

5. רק ליתר בטחון... על כפתור caps lock שמעת?

קודם כל מצטער על הכותרת שלי באמת אפחד לא עובד בשבילי אני פשוט לחוץ וזה מעצבן אותי הדבר הזה הכפתור caps lock זאת לא הבעיה בדקתי הכל וזה לא מסתדר לאני יפרט יותר עכשיו את הבעיה

אני מדליק תמחשב והכל טוב זה כותב באנגלית באותיות גדולות וקטנות אבל כעבור כמה שעות זה לא כותב באותיות קטנות וצריך לעשות הפעלה מחדש למחשב ותמיד שזה קורה גם הסרגל של הלוח מקשים נעלם ואי אפשר להחזיר את זה לאנגלית כל ההגדרות בסדר והכל בסדר החלפתי גם כמה מקלדות וזה לא הבעיה זה מה שאני יכול להגיד..אתה חושב שיש פתרון להבעיה הזו כי כבר ניסתי הכל תודה

פורסם

וalt+shift לא משנה את השפה לאנגלית במצב הזה?

פורסם
  • מחבר

וalt+shift לא משנה את השפה לאנגלית במצב הזה?

לא זה לא משנה את השפה עד שאני עושה הפעלה מחדש

פורסם

זה נשמע כמו בעיה ב-registry...

באיזה שפה יש לך את windows 7?

פורסם
  • מחבר

זה נשמע כמו בעיה ב-registry...

באיזה שפה יש לך את windows 7?

עברית אחי מה הבעיה הזו שיש לי ואיך אני פותר אותה?

פורסם

תכנס ל: לוח בקרה->כלים אדמיניסטרטיביים->מתזמן המשימות

פה תבחר "תצוגה"(בצד ימין) ותבחר "הראה משימות נסתרות".

עכשיו מצד שמאל יש לך תקיה כזאת תלחץ עליה ותכנס לשרשור הבא:

"Task Scheduler Library/Microsoft/Windows/TextServicesFramework"

יופי, עכשיו בחלון האמצעי למעלה יש שורה(משימה) בשם "MsCtfMonitor"

בזמן שלא מופיע לך הסרגל של השפה המשימה הזאת צריכה להיות כבויה, תלחץ כפתור שמאלי עליה ותפעיל אותה.

עכשיו סרגל השפה אמור להופיעה והכול צריך לעבוד, אם אחרי ריסט זה קורה שוב תגיב ואני אגיד לך מה לעשות

פורסם
  • מחבר

בזמן שלא מופיע לך הסרגל של השפה המשימה הזאת צריכה להיות כבויה, תלחץ כפתור שמאלי עליה ותפעיל אותה.

עכשיו סרגל השפה אמור להופיעה והכול צריך לעבוד, אם אחרי ריסט זה קורה שוב תגיב ואני אגיד לך מה לעשות

אח שלי דקה אני עושה מה שאמרתה[br]פורסם בתאריך: 10.07.2010 בשעה 03:44:48

עשיתי כל מה שאמרתה אבל אני לא מוצא תתיקיה Task Scheduler Library/Microsoft/Windows/TextServicesFramework"

פורסם

הפכתי את הווינדוס לעיברית אז עכשיו זה אמור להיות יותר ברור:

לוח הבקרה->כלי ניהול->מתזמן במשימות

פה תבחר "תצוגה"(בצד שמאל) ותבחר "הצג משימות נסתרות".

עכשיו מצד ימין יש לך תקיה כזאת "ספרית מתזמן המשימות" תלחץ עליה ותכנס לשרשור הבא:

Microsoft/Windows/TextServicesFramework

בזמן שלא מופיע לך הסרגל של השפה המשימה הזאת צריכה להיות כבויה, תלחץ כפתור ימני עליה ותפעיל אותה.

נ.ב

הוספתי תמונה שיהיה יותר ברור

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

אח שלי רשום לי שזה פועל

ברגע שהסרגל כלים ייעלם לי ולא יהיה אפשר להחליף לאנגלית להיכנס לשם ולהפעיל אותו?

פורסם

בדיוק, ותרשום פה אם זה סידר את זה

פורסם
  • מחבר

זה עדיין לא הסתדר למישו פה יש פתרון לבעיה הזאת?תודה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים