עבור לתוכן

ווליום נמוך במינידיסק חדש mz-n710

Featured Replies

פורסם

חברה קנתה בהמון כסף (1500 שקל!!!) את המינידיסק mz-n710 (לעזאזל במחיר הזה אפשר לקנות I-pod לא?)

בכל מקרה שומעים חלש מדי באוזניות, והבנתי שזו בעייה ידועה אך האם יש פיתרון?

אולי יש אפשרות לפתוח אותו ואיכשהו לאפשר את הווליום לגבוהה יותר? אולי להחליף לדגם ישן יותר? יש למישהו עיצה?ממש עיצבון. >:( {אבל הכי מעצבן זה שהיא לא שמעה לי - אמרתי לה שתקנה דיסקמן MP3} :-\

פורסם

באמת מחיר מוגזם

בקשר לVoulme הנמוך. לי יש Mz N505 ואני לא יכול לשמוע בו בVolume הכי גבוהה כי זה יותר מדיי חזק.

בטח שהיא עשתה את ההקלטה למיני דיסק זה נעשה באיכות Volume נמוכה.

למיני דיסק הזה יש Usb?

לאיזה פורמט היא ממירה?

שתנסה לחבר את המיני דיסק לרמקולים\אוזניות ותשמע את הVolume.

פורסם

יכול להיות שההקלטה חלשה תבדוק דיסק אחר ותראה

ויכול גם להיות באוזניות

לחבר שלי יש דיסקמן שעם האוזניות שלו הוא שומע מאוד חלש ושאני שמתי את שלי שמעו פתאום חזק וכמו שצריך

אז תבדוק גם אוזניות אחרות

פורסם

אני לא יודע לגבי המינידיסק המסוים הזה, אבל אני יודע שלמשל בדיסקמנים החדשים יש הגנה מווליום גבוה (הגנה על האוזן ושטויות כאלה), ובדר"כ זה כפתור קטן שמוריד את ההגבלה (בדר"כ פי 3.5 עוצמת ווליום).. יש לדבר הזה גם שם אבל שכחתי, תנסה לחפש אותו באזור של הבטריות או בצד או משהו

אתה יכול גם לחפש בספר

אם אין את זה, אז ההקלטה נעשתה בווליום חלש

פורסם

יש אופציה במיני דיסק לכוון את עוצמת ההקלטה, תעיין ב Manual !

פורסם

בשביל לבטל את ההגבלה על הווליום המיני, שתכנס ל menu\option\avls\off. ואז היא תוכל להגביל את הווליום פי 2.

פורסם
  • מחבר

תודה על כל ההמלצות אני אנסה את מה שאמרתם אבל ניסינו כבר אוזניות אחרות ודיסקים אחרים וגם קראתי בפורומים אחרים שבמינידיסקים החדשים באמת הגבילו תווליום לפי איזה חוק צרפתי כדי שלא לפגוע באוזניים, הבעייה שזה לא מספיק חזק... :-\ טוב אני אנסה לחפש תאופציות האחרות שאמרתם....תודה בינתיים ...אני אחזור עם תשובות.

פורסם

לי יש את ה- mz-n810 שזה אותו מכשיר כמו ה- mz-n710 רק עם רדיו ואין שום בעיה עם הווליום.

הוא חזק כמו בכל מכשיר אודיו נייד אחר ככה שנראה לי שהבעיה היא בהקלטה אצלך,

או באזניות...

פורסם

אני מניח שההקלטה היא דיגיטלית אז סביר שאין בעייה בהקלטה כל עוד הדיסק מקורי. תנסה דיסק אחר - אולי הדיסק עצמו דיי חלש, אולי כמו שאמרו יש איזה כפתור או אופצייה להגבלת ווליום , כבר ניתקלתי בדברים כאלו. לגבי ההגבלה של החוק הצרפתי - לא חושב שזה קשור לעניין בכלל החוק הצרפתי הזה עדיין מאפשר "לקרוע" את האוזן - רק קצת פחות. בכל מקרה חשוב לזכור שלרוב המינידסקים (וגם חלק לא קטן מהדיסקמנים) יש מגבר דיי חלש ואין מה לצפות ליותר מדיי , הכל נובע מהסיבה של לחסוך בבטרייה - החברות גילו שאנשים מאוד מעדיפים זמני נגינה ארוכים לכן הם מורידים כל דבר שזולל חשמל ו"שמים במקומו" מדבקה ענקית לוטשת עיניים עם זמן הנגינה של הנגן. לדוגמה לאייפוד שידוע בווליום האימתני שלו (שדרך אגב מעולה לאוטובוסים והוא זה שהוגבל למכירה בצרפת) יש מגבר של 30MW לערוץ לעומת 5MW לערוץ במינידיסקים של סוני של לפני שנה (לא יודע מה יש היום). אז צריך לקחת את זה גם בחשבון.

פורסם
  • מחבר

טוב תודה לכולם אבל ניסינו אוזניות אחרות, ניסינו דיסקים של מישהו אחר, חיפשנו כפתור וחיפשנו בmenu בכל האפשרויות, גם הלכנו לטכנאי של החברה שבה קנינו (סקאל - דיוטיפרי) בכל אופן הבעיה נשארה ואין פיתרון, זה פשוט חלש וכנראה שישאר כך....אם הייתי קצת מבין יותר באלקטרוניקה הייתי פותח אותו...אני בטוח שיש דרך לפתור את העיניין...זה בגלל החוק הצרפתי למניעת נזקי שמיעה...שוב פעם הצרפתים האנטישמים אשמים...למי שקונה אולי הייתי ממליץ שייקנה בארה"ב ובכל מקרה שקודם ישמע את הווליום.... :-\

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים