פורסם 2003 באוקטובר 2022 שנים אתה יכול לנסות לחפש במפעלי ייצר של אלומיניום. בד"כ המפעלים האלה מייצרים חומר לעבודות בינין בעיקר, אבל הם עובדים עם אלומיניום, ויכול להיות שהם ימכרו לך\יתנו לך שאריות...תנסה אולי לחפש בגוגל או בעיתונים מקומים על עבודות כאלה דרך מודעות דרושים וכו'.
פורסם 2003 באוקטובר 2022 שנים מחבר מה אלומינים?גולמי? אבקה? מוצק?אולי מארז אלומינים?נו באמת......מן הסתם הכוונה לפלטות אלומיניום.א. גולמי? ב. אבקה? ג. א ו-ב שניהם מוצקים.
פורסם 2003 באוקטובר 2022 שנים חחחחח במקרה אבא שלי מנכל קליל אלומיניום אני מקווה שהם יעזרו לך ד"א זה עולה מאוד זול (השאריות ) www.kalil.co.il ויש להם שיטה לצבוע את האלומיניום בצע של עץ משהו קלאס , אני כניראה יצבע את הדלתות של המארז שלי ניראה כבר א
פורסם 2003 באוקטובר 2022 שנים לא בעיה למצוא חנויות לאלומיניום ומסגרות של חלונות , תחפש באיזורי תעשייה .אולי יש להם חתיכות של אלומיניום לא מעובד ויסכימו לתת לך את זה במחיר מוזל ..
פורסם 2003 באוקטובר 2022 שנים עם אתה גר בחיפה או בסביבה יש באזור המוסכים בצומת וולקן מפעל שמייצר אלומיניים ויש גם נירוסטה וזה זוול
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.