עבור לתוכן

המלצה לקירור למעבד ושני מאווררים למארז נואש כבר ..

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם ושבת שלום :D יש לי את ה freezer xterme הדגם הישן והוא לא ממש מספק אותי מבחינת OC למעבד אני לא יכול לעבור ת 3.5 בגלל החום שלו בזמן משחק הוא מגיע ל 75 מעלות ... :s07:

אז אני רוצה שתמליצו לי על קירור כל שהוא אני מעדיף מחברת noctua הקירור והשקט הכי חשובים לי או כל דבר אחר חוץ מ mugen 2 חנות לא חשובה רק לא מKSP =\

ושני מאווריים למארז שקטים בלי לדים 120mm

חשבתי על שניים כאלה

http://www.skypc.co.il/pl_product~D1225C12B5AP15~18~0.htm

תודה לעוזרים D: :yelclap:

פורסם

פותח התרד אתה די :nixweiss::kopfpatsch: אתה לא רוצה את הMUGEN 2 שהוא הקירור הכי משתלם היום..

ורוצה קירור של noctua אז למה התרד ? הרי לפי מה שאתה שואל יש לך ידע וביצעת חיפוש..אז הדגם של noctua די ידוע..אז מה השאלה ?

ומאוורר נורמלי למארז יש לך את הS FLEX של SCYTHE..

כמו כן תוריד את סימני הפיסוק המיותרים מהכותרת..תודה..

פורסם
  • מחבר

תודה סופסוף משהוא מגיב ודבר שני אני לא יודע באיזה דגם של noctua לבחור ובאתי להתייעץ

פורסם

Noctua UH-12P SE2 כנראה יספיק לך. אם אתה מתכוון לנסות לשבור שיאי OC בקירור אוויר ורוצה את קירור האוויר הכנראה הטוב ביותר נכון להיום, אז לך על ה-Noctua NH-D14

אני גם לא מבין למה אתה פוסל את ה-Mugen II.

פורסם
  • מחבר

אני פוסל תMugen II בגלל שאני רוצה תטוב ביותר אבל קירור ב 380 שקל זה קצת מוגזם :nono:

תכלס קשה לבחור משהוא טוב בגלל שבזמנו המליצו לי על freezer xterme והוא פשוט גרוע ביותר ....

לא באלי להתבאס עוד פעם ולפי הביקורות והסיקורים noctua הכי טובים בתכום ..

פורסם

Noctua בהחלט חברה טובה, אמינה, עם מוצרים טובים, אך זה לא אומר שמוצר מסוים שלה טוב יותר מאחר שמיוצר על ידי חברה אחרת. משווים בין דגמים לא בין חברות.

אתה פוסל את ה-Mugen II מסיבות לא נכונות ומוטעות מיסודן. אם מבחינתך קירור ב~400 ש"ח הוא מוגזם, אז שוב אמליץ על מה שאמליץ taotao - Mugen II, לחילופין תוכל לבחור גם ב-Noctua UH-12P SE2 אך תקבל ביצועים זהים פחות או יותר ל-Mugen II רק בתג מחיר גבוה יותר.

פורסם
  • מחבר

אוקי תודה על העזרה אני יחשוב על מה שאמרת וכבר יחליט לבד :s07: :s05:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים