פורסם 2003 באוקטובר 2022 שנים הזמנתי משחה טרמית ואני חושב שאני צריך דבק מה ההבדל בניהם ולמה כול אחד משמש????? :-\
פורסם 2003 באוקטובר 2022 שנים משחה זה לסינק של המעבד. היא לא דביקה.דבק זה לכרטיס מסך וכדומה. הוא דבק לכל דבר רק שהוא מוליך חום היטב
פורסם 2003 באוקטובר 2022 שנים דבק טרמי - מדביק בין שני גופים כמו ליבה של כרטיס מסך ומאוורר ובאותו זמן גם מעביר את החום מהליבה לסינק של המאוורר (סתם דוגמא).משחה טרמית נועדה רק בשביל להעביר את החום מהליבה/זכרונות/מה שלא יהיה אל הסינק שצמוד אליו על ידי גורם חיצוני (תופסן מתכת, אזיקונים וכדומה)
פורסם 2003 באוקטובר 2022 שנים מחבר זה אומר שאם אין לי חיבור חיצוני לסינק אז אני צריך דבק?ואם כן תמליצו לי בבקשה על דבק טוב שאפשר למצוא בפנדה באזור ה50 ש"ח
פורסם 2003 באוקטובר 2022 שנים מחבר סליחה על ההקפצה אבל אני צריך תשובה כדי לשנות את ההזמנה וזה די דחוף
פורסם 2003 באוקטובר 2022 שנים מחבר אמרו לי שיש את זה ARCTIC ALUMINA THERMAL ADHESIVE אז איך יכול להיות שאין דבק טרמי בארץ?
פורסם 2003 באוקטובר 2022 שנים כי הם לא מחזיקים את זה במלאי.דבר איתם ותזמין, אולי ייבאו לך את זה אם הם עוד עובדים עם המוצר הזה. לא חושב שתהייה בעיה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.