עבור לתוכן

הבעיה של אנגליה

Featured Replies

פורסם

העיניין הוא שאירופה בזבזה את ה20 שנה האחרונות בגיניו ישראל.ועכשיו הם יפעלו באותה הדרך שאנחנו פועלים.כי הם יבאו לשאול אותנו.כמו שהם עושים שהם באים ללמוד אצלנו איך להלחם בטרור.וזה מצב טוב,כי ככול שהבעייה שלהם תחריף ככה הם יצדיקו אותנו,וירדו לצה"ל מהגב.

רחוק מאיתנו היום הזה..

• תגובות 76
  • צפיות 7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

תעשה טובה הרבה מהם חושבים ככה ואתה יודע את זה

חלקם חושבים שאפילו דתים רגילים לא באמת יהודים

תנסה לחשוב מהו ההבדל בין מחשבותך לשאר אומות העולם שנגד יהודים?

גם שם הכל מתנהל על פי השקר ופסילה של היהודי לחלוטין.

רק שכאן אתה ועוד... לוקחים את החרדי כהיהודי של אומות העולם.

התערבות ידידי מה יותר טוב מזה.? אתה גר בסביבה של פתח תקווה לא? נו תלך לבני-ברק לרחוב סוער -רבי עקיבא - אתה מוזמן לשאול ולצלם , נו הצ'ק שלי ביד.

לא איכפת לך להיות אדם בעל דעות ישרות יותר? הנה הזדמנות.

אתה רוצה אני אשאל ואצלם [שאני אהיה באיזור בעניין עבודה, אפילו חסדים אני אשאל -רק תכין צ'יק - התערבות זה התערבות]?כל מיני חרדים :smile1:

לא לוקחים כסף ?

קצבת ילדים \קצבת גרבץ בישיבה\סיבסודים על מיליון דברים זה לא כסף מהמדינה ?

דיברתי על הקיצוניים -ועל אלה הנך מדבר , פשוט אתה לוקח כל חרדי לקבוצה אחת.

אז אותם חרדים לא לוקחים שום דבר מהמדינה - ראה לינק דווקא מוויקפדיה כמו שאתה אוהב.

שאר המגזרים מקבלים כמו שאתה מקבל, קיצבת ילדים הולך לכל האכלוסיה , ישיבה זה דווקא גיל חינוך שגם אתה מסובסד.

אבל רק לחרדים נטפלים.

תקציבי המדינה מופנים אל החילוניים הרבה יותר מאשר אל החרדים לפי חלקם היחסי בחברה. אין שום תקציב שממן את החרדים. כל אזרח הוא שוה זכויות כולל החרדים.

קיצונים יש בהרבה מקומות -פשוט כמות החרדים הקיצונים והמוסלמים הקיצונים גדולה יותר מאחרים

ואני נגד קיצונים באופן כללי

אפילו נגד אטאיסטים קיצונים

גם אני נגד קיצוניות, אך אצל החרדים הם ממש קצת [ וגם אין קשר לפגוע בך, ההקיצוניות שלהם מתבטאת מלהבדיל את עצמם מהחברה החילונית ] -שוב ראה מכלול העדה החרדית כ-10,000נפש

אני אף פעם לא יחשוב על חוקים שימנעו מאדם ליטפלל לפי דתו (כל עוד זה לא נגד חוקי המדינה )

ולא ימנה אוכל כשר ושטויות אחרות

קיצונים כן יעשו דברים כאלו וקיצונים חרדים ומוסלמים רוצים להחדיר חוקים חשוכים כאלו לעולם

להם יש כוח כזה לקיצונים אחרים אין כרגע -נו טוב חוץ מארצות כמו קוריאה הצפונית

חוקים התקבלו באופן דמוקרטי בכנסת, יש הרבה דברים שזה על פי רוב העם- שכחת שרוב העם מאמין ואף שומר מסורת.

פורסם

הרב לא שולח אנשים לשבור מצבות ,אלא מזהיר על הבעיה לכתוב במצבה כיתוב לועזי [למשל חילונים מאמינים שלא מודעים לזה - ואיכפת להם מהדבר ], יש עליו לשבור או לשים על הכיתוב טיט.

גם האימאמים והמנהיגים הרוחניים למיניהם בעולם המוסלמי לא שולחים מחבלים לעשות פיגועים. הם רק מזהירים מהבעיות שנקראות "יהודים" ו"ישראל".

רוני, אתה בכלל מאמין במה שאתה כותב?

פורסם

הרב לא שלח שום אדם -לכן אין לדבר שום קשר.

את הרב מעניין רק תורה, הוא פסק להלכה שיש בעיה בכיתוב לועזי על מצבה, מי שחרד מזה -יכול לסדר את המצבה של בני משפחתו, ומי שלא -אז לא.

המנהיגים ה"רוחניים "הקיצוניים של האסלם כן שולחים לרצוח

אני לא צריך לעשות חיפוש בשבילך, בלינק שלי בחתימה מדקה 6:45 אפשר לראות כמה מנהיגים.

פורסם

ישנו פתגם ערבי האומר "הגמל לא רואה את עקמומיות צווארו שלו". בנוסף, האינטיליגנציה לא בדיוק נשפכת ממך... לא טענתי לרגע שהמטיפים המוסלמים לא שולחים מבצעי פיגועים - יש דבר כזה שנקרא "סרקאזם", אם לא ידעת. טענתי היתה שזה בדיוק מה שעושה הרב עובדיה בהתבטאויותיו - לא פיגועים אמנם, אבל כן פגיעה. ה"אירועים המבודדים" של פגיעה של חרדים בעסקים ואנשים מסויימים אינה וונדאליזם מקרי ואינה צומחת בוואקום - היא תוצאה של שנים שבהם דוחפים לצעירים החרדים לראש ש"החילונים נחותים\איכסה, ולפגוע בהם בשביל שיתקנו את דרכיהם, אם זה לא "מצווה" זה לפחות בסדר".

הדברים שלך עכשיו לא שונים במאומה מכל אותם שמאלנים קיצונים באירופה (והמוסלמים השקרנים עצמם), שממהרים לפטור כל התבטאות מזעזעת של מנהיגים איסלמיים מקומיים ב"הוא לא באמת התכוון לזה מילולית".

"לסדר את המצבה של בני משפחתו"? הראה לי בבקשה ציטוט מלא יותר של ההתבטאות האמורה, המראה כי הדברים כוונו לבני המשפחה. בינתיים, אני לא רואה בדבריו ציווי "להחליף" או "לתקן" את המצבה, כי אם "להסיר ולהשליך או לפחות להטיח על המצבה טיט או גבס". האם אתה יכול לדמיין מישהו "משליך" את מצבת אביו, אפילו אם היא "דורשת תיקון" לדעתו? או משחית אותה בכל דרך אחרת? האם אתה משקר רק לנו, או גם לעצמך?

פורסם

רוני אני פשוט לא מאמין שאתה בנאדם מבוגר. אתה מאכזב אותי, בתור נער, לדעת שגם מבוגרים (ולא איזה lowlife מהבסטה) יכולים לשקר לאחרים ולעצמם בצורה כזו.

כי אתה פשוט מתעלם לחלוטין מכל הפרשה שהתפוצצה בבני-ברק, אחרי שאחד החרדים האמיצים הודיע למס הכנסה על שלושה-ארבעה חרדים שהעלימו מליונים דרך העסקים שלהם (לאחר תחקיר חשפו שזו בכלל לא תופעה נדירה אצל הדתיים).

בני-ברק פשוט פתחו עליו אש מהגיהנום, הקהילה נידתה אותו, תקפו אותו ברגע שראו אותו, זרקו רימונים ובקבוקי תבערה על ביתו ובית משפחתו, וגירשו אותו כמו המון ברברי מבני-ברק. והחלק הכי "טוב" בכל זה, זה שאפשר לשמוע הקלטה של שוטר במסווה שחדר לקהילה והיה בבית כנסת, ובהקלטה אתה שומע רבנים קוראים בצורה ישירה לחלוטין לפגוע באותו אדם על כך שהפר את האמון בין החרדים (בלי להתייחס לעובדה שהוא כולה היה אזרח טוב ולא איזה פושע עלוב). יש ציווי שנעשה כאילו בשם אלוהים, ובא מפיהם של רבני הישיבה, הקובע כי חובה על כל חרדי לדווח לרבנו על הימצאות ה"מלשין" ולנסות לתפוס אותו כל אימת שיכול.

וזה בלי להסתכל אפילו לכיוון עשרות אם לא מאות ההתבטאויות האלימות של רבנים וגדולי-תורה, כמו הרבי שאמר "נשרוף את ירושליים ולא ניתן להפר מצוות השם" (בנוגע לחניון הפועל בשבתות).

פורסם
  • מחבר

המאפיה החרדית,קוזה נוסטרה חרדי ;D

פורסם

קוזה נוסטרה חרדי

לא יכולתי לנסח את זה טוב יותר.

פורסם
  • מחבר

כן אבל בטח זה יהיה ביידיש.איך אומרים "הדבר שלנו" ביידיש.

פורסם

בקיצור, רוני, אם אתה באופן אישי בחרת לשאוב מהדת את הטוב שבה (נתעלם מרגע משאלות של נכון-לא נכון עליהן אנחנו מתווכחים תמיד) - אשריך. אם האמונה עוזרת לך איכשהו להיות בן אדם טוב יותר - שוב, אשריך. יחד עם זאת, אתה חייב להבין שממש לא אצל כל המאמינים זה ככה, גם לא אצל הבולטים שבהם. דת היא כלי מאוד חזק, שיכול, באמצעות הטבע האנושי המצער בהרבה מאוד מקרים, לשמש גם לרוע. אולי כדאי שתברר יותר ברצינות על מי אתה מגן כאן באדיקות שכזו, ובעיקר - למה.

פורסם

בגלל שכאן זה בקשר לרב עובדיה יוסף.

http://www.youtube.com/watch?v=C8VG2JKFYkg&feature=related

אתה שואל למה

כי אתה לא מכיר כמוני את גדולתם של תלמידי חכמים ואת מכלול החרדים באופן אישי -זה למה.

גדולי ישראל זה לא רק בתורה אלא גם במידות, צניעות וכו'...

[זה יודע שבבקיאות התורה הרב עובדיה באמת מקום 1 בעולם - אך עדיין יש צניעות שאנו כנראה לא נגיע אליה ]

http://www.youtube.com/watch?v=q8zIWhBjkOI&feature=related

לא קראת בחייך ספר אחד של הרב עובדיה יוסף, אז אינך מכיר את דעותיו. התקשורת השמאלנית בישראל עושה מאמצים רבים כדי להציג אותו באור שלילי ביותר [אפשר לעשות זאת על כל רב- אך הרב עובדיה נבחר כי הוא קשור לש"ס ,וש"ס זה פוייה לא טוב ]. במציאות הרב עובדיה יוסף פוגש חילונים, ראשי ממשלה, מברך חילונים .

http://www.youtube.com/watch?v=GmHldJgzHsE

http://www.youtube.com/watch?v=1aVb5I-9TDM&feature=related

קטעים שקריים שעשו התקשורת

http://www.planetnana.co.il/tkshoret/ashan14.htm

...........

לגבי המצבות בסוף העמוד

http://www.halachayomit.co.il/DisplayRead.asp?readID=353&txtSearch=מצבות

עברתי גם ממש על פסקי הלכה שלו ..

שהוא התכוון כי אבלים ויתומים חייבים להחליף מצבות עם תאריך לועזי לתאריך עברי. זה הכל.

אין שום היתר הלכתי ללכת סתם כך ולנפץ מצבות. הכוונה היתה לבני המשפחה עצמם, שידאגו להכשיר את המצבה.

.........

הבעיה לא בדת הבעיה היא בבני-אדם שמעוותים את הדת לרעה, גם היטלר וסטאלין וכו'.. עשו דברים נוראיים ולא בשם הדת.

פורסם

אוי, שתוק.

פורסם

אני לא יכול שלא לתהות - במשטרים טוטאליטריים בעבר ובהווה, אותם אזרחים שלא נפגעו מעולם אישית מפעולות השלטונות, גם מגינים בינם לבין עצמם בכזה להט על "המנהיגים היקרים" שלהם, ומתרצים באלף תירוצים כל דבר, זוועתי ככל שיהיה, שאותם השלטונות מבצעים?

פורסם

אני לא בא להתווכח איתך, עבר זמנו בטל קורבנו.

הקוראים יחליטו לעצמם מי מתרץ.

פורסם

בשעה טובה ומוצלחת. מי כאן עם רוני?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים