עבור לתוכן

הבעיה של אנגליה

Featured Replies

פורסם

^

לשלמה היו 1000 נשים

משה \דוויד למי אכפת ?

מישהו חגג שם בגדול

אני לא רואה אותם מהגרים בהמוניהם למדינות אחרות, מתרבים שם כמו שפנים, מנסים "לייהד" את המקומיים ותובעים בעלות על המקום.

כי אין להם כרגע מספיק "כוח אדם" לעשות את זה

למוסלמים יש

חוץ מזה ברוב המקומות בעולם לא יסבסדו השרצת 10 ילדים כמו שיש בישראל

• תגובות 76
  • צפיות 7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני לא מבין מה זה היצר הזה להשמדה עצמית שיש פה לכמה אנשים :s07:

חברה החרדים הם באמת בעייה לא קטנה ,הם אוכלוסיה עלוקה ,אבל אתם מסתכלים אליהם יותר מדיי במקום להיתרכז באויב האמיתי ,וזה הוא האיסלם ,חבל להילחם בינינו כאשר אנחנו כל כך מעט ויש אויב כל כך גדול שמחכה לנו בחוץ .

פורסם
  • מחבר

העיניין הוא שאירופה בזבזה את ה20 שנה האחרונות בגיניו ישראל.ועכשיו הם יפעלו באותה הדרך שאנחנו פועלים.כי הם יבאו לשאול אותנו.כמו שהם עושים שהם באים ללמוד אצלנו איך להלחם בטרור.וזה מצב טוב,כי ככול שהבעייה שלהם תחריף ככה הם יצדיקו אותנו,וירדו לצה"ל מהגב.

פורסם

חברה החרדים הם באמת בעייה לא קטנה ,הם אוכלוסיה עלוקה ,אבל אתם מסתכלים אליהם יותר מדיי במקום להיתרכז באויב האמיתי ,וזה הוא האיסלם ,חבל להילחם בינינו כאשר אנחנו כל כך מעט ויש אויב כל כך גדול שמחכה לנו בחוץ .

זה אותה הבעיה

מה שונה בין שלטון חרדי או איסלמי ?

תבדוק את החוקים -הרבה מהם אותם חוקים חשוכים ואותה צנזורה ואותה מנטליות להשאיר את רוב האזרחים בחושך

כדי שחס וחלילה לא יבינו שאלוהים\אלה או כל יצור דימיוני אחר זה חרטה ברטה

יש דתים רגילים שמבחינתם האל שופט אותך שאתה מת והם לא דוחפים את האף לאנשים אחרים

איתם אין לי אף בעיה

הבעיה שלי עם קיצונים שמבחינתם אסור לך לעשות דברים שמנוגדים לדת בעולם הזה והם יעקפו את זה כנציגי האל

פה תמונה הבעיה וזה לא מזיז לי עם הם מתחפשים לפינגווינים או שמים על עצמם מגבת על הראש

זה אותו סוג של אנשים שגם צבועים כי הם משתמשים בטכנולוגיות לעצמם אבל אוסרים את זה מהעם שלהם

פורסם

זה אותה הבעיה

מה שונה בין שלטון חרדי או איסלמי ?

תבדוק את החוקים -הרבה מהם אותם חוקים חשוכים ואותה צנזורה ואותה מנטליות להשאיר את רוב האזרחים בחושך

כדי שחס וחלילה לא יבינו שאלוהים\אלה או כל יצור דימיוני אחר זה חרטה ברטה

יש דתים רגילים שמבחינתם האל שופט אותך שאתה מת והם לא דוחפים את האף לאנשים אחרים

איתם אין לי אף בעיה

הבעיה שלי עם קיצונים שמבחינתם אסור לך לעשות דברים שמנוגדים לדת בעולם הזה והם יעקפו את זה כנציגי האל

פה תמונה הבעיה וזה לא מזיז לי עם הם מתחפשים לפינגווינים או שמים על עצמם מגבת על הראש

זה אותו סוג של אנשים שגם צבועים כי הם משתמשים בטכנולוגיות לעצמם אבל אוסרים את זה מהעם שלהם

שלטון חרדי לא מקבל תמיכה חיצונית מאף אחד ,מוסלמים כן מקבלים (אני יזכיר לך ,הם כרגע הדת הגדולה ביותר ).

חוץ מזה על כמה מחבלים חרדים שפוגעים ביהודים שמעתה ? אני לא זוכר אפילו אחד .

אני לא מבין למה אתה ועוד כמה חברה פה מנסים בכוח להיתעלם מהבעייה האמיתית .

פורסם
חוץ מזה על כמה מחבלים חרדים שפוגעים ביהודים שמעתה ? אני לא זוכר אפילו אחד

הם לא רואים חילוני כיהודי בכלל

ואתה מוזמן לשאול אותם

בעניין פיגועים למה להם ? כרגע המדינה מסבסדת אותם

ואני לא חושב שהמוסלמים הקיצונים הם לא בעיה -אבל אני כן חושב שמנסים לילחם במוסלמים הקיצונים אסור לתת לחרדים לגנוב את המדינה בינתים

לא שיש לי איזה כוח למנוע מחרדים או מוסלמים קיצונים לגנוב לנו את המדינה

הכוח בידים של הפוליטיקאים הזבל שלנו שלא חושבים על העתיד

פורסם

העיניין הוא שאירופה בזבזה את ה20 שנה האחרונות בגיניו ישראל.ועכשיו הם יפעלו באותה הדרך שאנחנו פועלים.כי הם יבאו לשאול אותנו.כמו שהם עושים שהם באים ללמוד אצלנו איך להלחם בטרור.וזה מצב טוב,כי ככול שהבעייה שלהם תחריף ככה הם יצדיקו אותנו,וירדו לצה"ל מהגב.

אבל פה אתה בדיוק טועה, המוסלמים באירופה לךא עושים טרור, (אולי קצת אבל זה יחסית נדיר)

רוב מה שהם עושים זה לפעול בכלים של המערכת הנתונה ולהשתלט אליה מבפנים

ולאלכס, זה לא שאנחנו מתעלמים מהבעיה ה"אמיתית", זה שפשוט אנחנו לא מבינים מה יש לשמוח,

השתלטות איסלמית על אירופה תפגע בנו בצורה קשה, אבל אין כרגע לאירופה שום דרך "דמוקרטית" לעשות משהו

ולכן היא כנראה תיפול או שזה יוביל לאיזה מלחמת דת ענקית

ואני, להבדיל מכמה דעות פה בפורום, לא שמח למלחמת עולם שלישית,

אולי היא מתבקשת, אבל בטח לא משהו שצריך לשמוח לגביו

פורסם

אני לא אמרתי פעם אחת שאני שמח על זה שהמוסלמים משטלתם באירופה ,אני שמח שיש אנשים שם (באירופה ) שמתעוררים ומבינים מה קורה למדינות שלהם (ולפחות עושים את הסירטונים האלו ).

דרך דמוקרטית? ,תשמע ,בעיות מהסוג הזה אף פעם לא נפתרו בדרך דמוקרטית מהסיבה הפשוטה שהצד השני הוא לא דמוקרטי בעצמו.

פורסם

יש לכם מספר עובדות שגויות.

איסלאם היא לא הדת הגדולה ביותר בעולם. המקום הזה שמור לנצרות.

כמו כל עם אחר שהיגר בצורה המונית לאירופה, גם שיעור הילודה של המוסלמים צונח במהירות. אם ההיסטוריה לימדה אותנו משהו על דמוגרפייה של מהגרים, זה ששיעור הילודה שלהם משתווה ואף נופל משיעור הילודה של המקומיים בסופו של דבר.

המוסלמים ישתלטו דמוגרפית על אירופה תוך עשר שנים, אבל רק אם המקומיים יפסיקו ללדת כמעט לחלוטין. עד אז, המצב ישתווה וגם אם לרגע יהיו מדינות מסויימות בעלות אחוז מוסלמים גבוה במקצת מאחוז הדתות האחרות באותן מדינות, תוך חצי עשור עד עשור המצב הזה ישתנה חזרה. זה לא מספיק זמן להשתלט על אירופה חוץ מבעזרת משטר טוטאליטרי. ובמקרה כזה, תזכרו שאירופאים מעולם לא היססו, מאז מלחמת העולם השנייה, להשתמש בחוקי הדמוקרטיה המתגוננת.

בנוסף, אחוז המוסלמים ממדינות ערב באירופה נמוך. רוב המהגרים באים מאינדונזיה, פקיסטן, ושאר מקומות שהאידיאולוגיה שלהם מעולם לא פנתה אפילו לכיוון שלנו, לטוב ולרע.

תטענו שהם יהיו שליחים של האיסלאמים הקיצוניים במקרה הצורך. אין לכם בסיס לטענות הללו.

הגידול של המוסלמים באירופה הוא בהחלט לא דבר משמח, אך אני לא חושב שיש בכך מספיק עוצמה בכדי להפיל את אירופה. וממתי הם מקבלים שם סבסוד? משפחה שרוצה 11 ילדים (או אפילו 5, לצורך העניין) צריכה לעבוד, והרבה. אני לא מכיר אף מדינה אירופאית שמסבסדת ילודה איסלאמית (אין בזה גם הגיון), וגם ככה צריכים מידע עדכני על שיעור הילודה של 2009/10.

פורסם

אין לדעת במדיוק מספר אנשים בדת מסויימת ,וכרגע יש כבר מספר אנשים שטוענים שמספר המוסלמים המאמינים עבר את מספר הנוצרים המאמינים.

בקשר לשיעור ילודה ,לא מדיוק ,עד עכשיו (אם כי מסקרים לא הכי חדשים ) שיעור הילודה אצל המוסלמים באירופה יציב .

בקשר למאיפה המוסלמים באו ,זה לא באמת משנה ,ברגע שהם יהיו רוב ,או אפילו אחוז מכריע ,גם אם כרגע הם לא קיצוניים ,הם יפילו תחת שלטון מוסלמי (ואתה לא צריך ביסוס לזה ,פשוט תסתכל על מדינות מוסלמיות ,מעטות הן המדינות המוסלמיות שבהן יש שילטון יציב ,ועד יותר מעטות אלו שבהן זה לא שילטון קיצוני ).

גם אם זה מוסלמים מאינדונזיה ,הם יעדיפו לתמוך באחים שלהם מאשר בנו ,לכן ,כל מוסלמי לא משנה מאיפה הוא באה פוגע בנו בצורה זו או אחרת .

http://jellytoast.files.wordpress.com/2009/06/islam_dominate.jpg

http://d6858379.u30.websitesource.net/images/Islam%20Peace%20demo7.jpg

http://1.bp.blogspot.com/_0ARX402Z1tE/SnY-rLKELGI/AAAAAAAAAQA/_iKXRc2lyuM/s400/islam-religion-of-peace.jpg

http://www.motifake.com/image/demotivational-poster/0804/islam-demotivational-poster-1208108886.jpg

כל אלו מעל זה אותם מוסלמים שאתה טוען ש"מקומות שהאידיאולוגיה שלהם מעולם לא פנתה אפילו לכיוון שלנו" .

פורסם
  • מחבר

המוסלמים לא צריכים לעשות טרור באירופה,רק להיות הם עצמם וזה יספיק ;D

פורסם

הם לא רואים חילוני כיהודי בכלל

ואתה מוזמן לשאול אותם

אולי באמת הגיע הזמן שתשאל אתה? כן אתה.

בוא נתערב על כסף' date='תעשה סיבוב למשל בבני-ברק ותתחיל לשאול, על כמה כסף מתערבים? לא רק שזה שקר גדול אלא אף תיהיה מופתע לטובה ולצד שמראה דווקא איכפתיות ואהבה. על זה תוסיף לי בונוס, אז תיהיה גבר ותתערב עימי.[/color']

בעניין פיגועים למה להם ? כרגע המדינה מסבסדת אותם

הקיצוניים [ למשל מאה שערים =העדה החרדית]לא לוקחים שום כסף מהמדינה

עוד התערבות כמה כסף עכשיו? שתשאל חרדים על לעשות פיגועים? "והעיר שושן שמחה וצהלה".

הסכנה למדינה זה אנשים עם דעות שקריות כמוך- שעוד בגיל 30+ .

ואני לא חושב שהמוסלמים הקיצונים הם לא בעיה -אבל אני כן חושב שמנסים לילחם במוסלמים הקיצונים אסור לתת לחרדים לגנוב את המדינה בינתים

הבנתי, אז כל חרדי הוא בעצם קיצוני, הקיצונים זה רק מהעדה החרדית אממ ראה כמה הם, ועוד לא כולם בדיוק באותה דעה - הכוונה דעתם להיות מובדלים משאר החברה.

http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%99%D7%94%D7%93%D7%95%D7%AA_%D7%97%D7%A8%D7%93%D7%99%D7%AA

לא שיש לי איזה כוח למנוע מחרדים או מוסלמים קיצונים לגנוב לנו את המדינה

הכוח בידים של הפוליטיקאים הזבל שלנו שלא חושבים על העתיד

כנראה הרוב שם מודעים לדברים יותר אמיתיים מאשר אתה

פורסם

רוני - רק לפני ימים ספורים "גדול הפוסקים בדורינו" הרב עובדיה יוסף קבע שיש להשחית מצבות שכתוב עליהן תאריך לועזי (כלומר, כ90% ממצבות החילונים בארץ). כשהתבטאויות שכאלה מושלכות לאויר מפי "המנהיג הרוחני" של העדה החרדית (הספרדית, לפחות), את הסיפורים שלך על אהבה אתה יכול, כמו שאומרים, לספר לסבתא.

אגב, גם לא כל העזתים הם באותה דעה. אולי נוותר על "המצור" על עזה וניתן לחמאס לעשות כרצונו, בתקווה שאותם "שוני דעה" ייזכרו מתישהו להשמיע את קולם?

פורסם

בשביל הקוראים.

הרב לא שולח אנשים לשבור מצבות ,אלא מזהיר על הבעיה לכתוב במצבה כיתוב לועזי [למשל חילונים מאמינים שלא מודעים לזה - ואיכפת להם מהדבר ], יש עליו לשבור או לשים על הכיתוב טיט.

לפחות סבתא שלי כיבדה תלמידי חכמים, אני חושב גם סבתא שלך או אם כבר קצת לפני.

פורסם

אולי באמת הגיע הזמן שתשאל אתה? כן אתה.

בוא נתערב על כסף,תעשה סיבוב למשל בבני-ברק ותתחיל לשאול, על כמה כסף מתערבים?

תעשה טובה הרבה מהם חושבים ככה ואתה יודע את זה

חלקם חושבים שאפילו דתים רגילים לא באמת יהודים

הקיצוניים [ למשל מאה שערים =העדה החרדית]לא לוקחים שום כסף מהמדינה

עוד התערבות כמה כסף עכשיו? שתשאל חרדים על לעשות פיגועים? "והעיר שושן שמחה וצהלה".

הסכנה למדינה זה אנשים עם דעות שקריות כמוך- שעוד בגיל 30+

לא לוקחים כסף ?

קצבת ילדים \קצבת גרבץ בישיבה\סיבסודים על מיליון דברים זה לא כסף מהמדינה ?

הבנתי, אז כל חרדי הוא בעצם קיצוני, הקיצונים זה רק מהעדה החרדית אממ ראה כמה הם, ועוד לא כולם בדיוק באותה דעה.

קיצונים יש בהרבה מקומות -פשוט כמות החרדים הקיצונים והמוסלמים הקיצונים גדולה יותר מאחרים

ואני נגד קיצונים באופן כללי

אפילו נגד אטאיסטים קיצונים

אני אף פעם לא יחשוב על חוקים שימנעו מאדם ליטפלל לפי דתו (כל עוד זה לא נגד חוקי המדינה )

ולא ימנה אוכל כשר ושטויות אחרות

קיצונים כן יעשו דברים כאלו וקיצונים חרדים ומוסלמים רוצים להחדיר חוקים חשוכים כאלו לעולם

להם יש כוח כזה לקיצונים אחרים אין כרגע -נו טוב חוץ מארצות כמו קוריאה הצפונית

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים