עבור לתוכן

שאלה בקשר לקירור של כרטיסי המסך של LEADTEK

Featured Replies

פורסם

שלום,

יש לי Leadtek GF4 TI-4200, ורציתי לדעת אם הכרטיסים שלהם באים עם קירור יותר טוב מהמקורי...

כי נראה לי שההיטסינק שיש לי על הכרטיס הוא פשוט ענק!

עשיתי איתו OC קטנטן....ממש כלום, ואני רוצה לדעת אם הקירור הזה מספיק לOC יותר גדול...

יש לי שני בקשות קטנות...

1.מישהו יכול להביא תמונה של הכרטיס הזה מחברה אחרת כדי לראות איך הוא נראה? (כי לא מצאתי באתרים של ASUS, וABIT...רק את הקופסאות...)

2.אני לא רואה את הזיכרונות שלו....יכול להיות שהם מתחת להיט-סינק שלו? (אני חייב להזכיר שההיט סינק מכסה איזה שני שלישי מהכרטיס...)

תודה מראש...

עריכה: אוקיי, מצאתי תמונות של אביט, GAINWARD, PALIT, וPROLINK, ואף אחד לא מתקרב אפילו להיטסינק שיש לכרטיס שלי,

אז זה אומר שיכולות הOC שלו יותר טובות משלהם? או שלא בהכרח..?

• תגובות 31
  • צפיות 1.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

האמת היא שההיטסינק שלך באמת גדול והוא נקרא קירור פסיבי אבל הוא לא ממש בסדר מכוון שהחום שליבת הכרטיס פולטת משפיע גם על הזיכרונות למרות שהוא על שניהם ואני מעריך שכמו אצל רוב הכרטיסים שמקוררים על ידיד היטסינק ענקי רק הליבה מרוחה על ידי משחה טרמית. וכן הזיכרונות שלך מתחת להיטסינק ובגלל זה הקירור הזה הוא בסך הכל סביר אבל לא מעולה כל עוד אין לך מאוררים משני הצדדים כמו בTi4800SE שלהם.

פורסם

הנה לינק לעמוד הכרטיסים הגרפיים של החברה, מכיוון שיש כמה כרטיסים מהסוג שלך:

http://www.leadtek.com/graphic.html

אם זה כרטיס גדול שיש עליו 2 מאווררים וכיסוי גדול ממתכת, אז הוא אחד מכרטיסי TI הכי מקוררים שיש, הוא אמור(אני מדגיש אמור) להיות טוב בOC, רק לפני שתתחיל מצא כמה ביקורות עליו בשביל לדעת יותר ותנהג בזהירות בעת הOC

פורסם
  • מחבר

זה מה שיש לי.....

פורסם

לא הדגם שחשבתי עליו אבל גם קירור טוב, אני הייתי ממליץ לעשות OC קטן של 10~20 הרץ ולבדוק מה קורה ואז אם יש אומץ ואמונה להמשיך בקפיצות של 2

פורסם
  • מחבר

עשיתי OC מ250/513

ל-270/550...

זה טוב?

פורסם

כל OC הוא טוב

השאלה היא האם אתה יכול להמשיך או לא, אתה חייב לבדוק טמפ'

פורסם

אני הגעתי עם שלי ל 300/600 ולא המשכתי יותר תמשיך עד שתראה ארטיפקס ואז תוריד עד שזה יהיה יציב

פורסם
  • מחבר

כל OC הוא טוב

השאלה היא האם אתה יכול להמשיך או לא, אתה חייב לבדוק טמפ'

איך בודקים טמפ'?

ומה זה ארטיפקס? טשטושים וכאלה?

עריכה: מה מהירות ליבה/זיכרון של הTI-4600/4800?

פורסם

טמפרטורה אפשר לבדוק בעזרת חיישן חיצוני או שאם יש לך את הגרסה של הכרטיס עם החישן עליו תבדוק בתוכנה וינפוקס שבאה אם

הכרטיס

ארטיפקס זה טשטושים

פורסם

תעלה את המהירויות עד שאתה רואה קווים ונקודות שלא אמורות להיות (אתה תשים לב).

אחר כך תוריד את המהירויות עד שהקויים והכל נעלמים ותריץ לו בדיקת יציבות. אני חושב שהבדיקה האמיתית צריכה להיעשות על ידי משחק כבד כמו UT2003

פורסם
  • מחבר

2-3 הרצות של 3DMARK 2001SE זה לא מספיק כדי להראות על יציבות?

ומה מהירות הליבה/זיכרון של הכרטיסים שהזכרתי קודם?

טמפרטורה אפשר לבדוק בעזרת חיישן חיצוני או שאם יש לך את הגרסה של הכרטיס עם החישן עליו תבדוק בתוכנה וינפוקס שבאה אם

הכרטיס

איפה אני יכול למצוא את הוינפוקס הזה? פעם הוא היה עולה לי עם הווינדוס אבל עכשיו אני לא יודע איפה למצוא אותו...

פורסם
  • מחבר

אוקיי העליתי את זה ל: 285/573 וזה יציב.....

כשהעליתי את הזיכרון ל580 זה כבר נתקע ב3DMARK...

אתם יכולים בבקשה לעלות לשאלות שלי?

איפה ניתן למצוא את הוינפוקס של לידטק?

ומה מהירות הליבה והזיכרון של TI-4600 וTI-4800?

תודה...

פורסם
  • מחבר

תודה!!

זאת אומרת שבעצם עכשיו יש לי כרטיס שעוקף את הTI-4400?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים