עבור לתוכן

מחפש מחשב עם מסך מט, בתקציב כניסה.

Featured Replies

פורסם

בגדול דל נחשבת חברה טובה יותר לניידים, עם ניסיון רב יותר. מצד שני פוג'יטסו ממש לא חברה רעה ושמעתי דווקא דברים טובים עליה.

השאלה היא בשכלול כמה הפרש המחירים יוצא לך (לאחר הרחבת אחריות לפוג'יטסו). אם זה למשל 200-300 שקלים, נראה לי שהייתי מעדיף לקחת את הדל. אם ההפרש כבר גדול מ400-500 הייתי הולך על הפוג'יטסו - כי אחרי הכל זה מחשב טוב ויש לך אחריות לשלוש שנים.

פורסם

שמע, לא יודע מי נחשב יותר ומי לא, אבל בתור אחד שהיו לו ניידים של שתי החברות איכות ההרכבה של מחשבי פוג'יטסו-סימנס כמעט מושלמת.

אין מה לעשות, הגרמנים יודעים לייצר דברים כמו שצריך, החל ממכוניות ומוצרי חשמל וכלה במחשבים.

בנוסף אני מכיר שני אנשים שהיה להם נייד של פוג'יטסו-סימנס שהמשיך לעבוד כרגיל אחרי נפילה מהשולחן לרצפה.

גם כיום יש לי מחשב של פוג'יטסו-סימנס (made in Germany כמובן) ולדעתי, אם מתעלמים מהמפרט הטכני, מבחינת האיכות הוא עולה על רוב הניידים שנתקלתי בהם.

פורסם

היה לי לנובו (סיני) ששרד 2 נפילות אל בטון מגובה מטר ונפילה לתוך מים כשהוא פתוח ועובד. הוא עבד בסדר גם אחריי זה (אחריי הנפילה למים פירקתי וייבשתי אותו מהר)

פורסם
  • מחבר

בדיוק זו הסיבה שאני כל כך מתלבט. המפרטים ממש זהים.

מבחינת המחיר, ההפרש הוא 250 שקל בערך, 150 אם אני לוקח את הפוגיסטו עם ה500גיגה, והוינדוס (שאין בדל)

ההפרש הוא לא משמעותי, המפרט ממש זהה, ההתלבטות היא לגבי המחשב עצמו, איך הוא נראה, ואיך הוא בנוי.

מה עוד חכמי השבט אומרים?

פורסם

אם אתה הולך להחליף את מערכת ההפעלה למערכת או גרסה אחרת אתה יכול לחתוך עלויות אל הרישיון של הוינדוס שמגיע אם המחשב (תיקח את האחד בלי)

פורסם
  • מחבר

זה יהיה בסדר (ההפרש הוא מאה שקלים וכולל גם שדרוג מ320 ל500)

עוד מישו, מה אתם אומרים

פורסם
  • מחבר

בכל זאת מישהוא?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים