עבור לתוכן

מבקש המלצה למסך 23-24 שכולל PIVOT, עד 1200 ש"ח

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

אני מבקש המלצה למסך לשני אנשים מבוגרים שמשתמשים הרבה במחשב לצורך קריאה, ולכן נדרש שיהיה לו PIVOT עם מעמד נוח שניתן בקלות לסובב אותו לאורך.

כמו כן חשוב שיהיה של חברה טובה. שימושים נוספים - אינטרנט ומשחקים פשוטים (סוליטר וכאלה)

אני מאוד מעדיף גודל 23 עד 24 אינץ', אבל לא מצאתי משהו מתאים במחיר של עד 1200 ש"ח. אם לא תהיה ברירה אסתפק ב-22.

אין צורך ב-FHD כמובן.

תודה לעזרתכם.

פורסם
  • מחבר

לא ענו לי... האם הבעיה בתקציב? כי אני מוכן להגדיל אותו. רק תנו לי המלצה...

פורסם

למה לא תצטרף לדיל האחרון עם פנדה - מסך מעולה עם טילט של דל - U2311H ב 1400 ש'ח?

כדאי שתזדרז לפני שיגמר!!!

פורסם
  • מחבר

למה לא תצטרף לדיל האחרון עם פנדה - מסך מעולה עם טילט של דל - U2311H ב 1400 ש'ח?

כדאי שתזדרז לפני שיגמר!!!

איפה אני מוצא את הפרטים??

פורסם

מתחת לאף שלך ...

;)

חפש בפורום הזה - מסכי מחשב תחת הכותר:

U2311H DELL דיל עם פנדה ?

פרסם - Artemis Entrer

פורסם

דווקא בגלל שמדובר באנשים מבוגרים שבדרך כלל בגילאים האלה הראיה כבר פחות טובה לא הייתי ממליץ על מסך 23"-24". שים לב שהמסכים האלה גדולים יותר פיסית אך זה לא אומר שהכל מוצג בהם גדול יותר, זה דווקא די להיפך הם מציעים שטח עבודה גדול מה שאומר רזולוציגה גבוהה ובעקבותיה גודל נקודה קטן יחסית. כמובן שטקסט כמו באתרים או מסמכים אפשר להגדיל, אפשר לשנות את ה-DPI במערכת ההפעלה, אבל זה קצת מפספס את המטרה ובסוף הם עוד יעבדו ברזולוציה הלא טבעית (המרבית) על חשבון החדות.

אגב, ונקודה לא קשורה כל כך, לדעתי כשיש מסך בגודל 23" או 24" ברזולוציה של 1920x1080 או 1920x1200 ממש אין צורך ב-Pivot.

אני הייתי מציע לך לבחור במסך 22" ברזולוציה של 1680x1050:

Dell 2209WA

LG 2220P

שניהם בעלי פאנל איכותי וארגונומים בצורה מלאה (כולל Pivot) ויהיו מעולים לצרכים שציינת.

ה-2209WA מכיל כניסות DVI ו-D-sub בנוסף לחיבורי USB, מה שיכול להיות נוח לחיבור החסן נייד וכו' מבלי להתכופף (אם בכלל יש שימוש בהתקנים כאלה).

ה-2220P מגיע עם כניסות DVI, D-sub ו-HDMI.

הייתי בוחר בין שניהם בעיקר לפי זה, האם יש צורך ב-HDMI או שדווקא USB על המסך יכול לשרת את המשתמשים יותר (או שאולי אין צורך לא בזה ולא בזה).

כך או כך, שניהם יהיו בחירה מצויינת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים