עבור לתוכן

כשקונים אוזניות, האם כדאי בכלל להסתכל לכיוון של "אוזניות גיימינג"?

Featured Replies

פורסם

בזמן האחרון חזרתי לשחק במשחקי רשת תחרותיים ומפריע לי רעשים סטטיים באוזניות האלחוטיות (RS 130, לא כזה גרוע הרעש אבל הם גם ישנות אז אמרתי יאללה נחליף בא לי איזה מתנה נחמדה) ובא לי אוזניות חוטיות קצת יוקרתיות.

עכשיו ראיתי אחלה ביקורות על האוזניות של SteelSeries כגון:

http://www.pcgames.co.il/SteelSeries_Siberia_v2_White-16087.html?isFromCat=1&Tmp=0&PN=1

אבל בתאכלס, אין דבר כזה אוזניות גיימינג, זה נשמע כמו איזה תווית ששמו על האוזניות כדי למכור יותר. מה אתם אומרים, כדאי לקנות אוזניות מחברה נורמלית לאוזניות או שהאוזניות האלה יכולות באמת להיות טובות?

עריכה: עוד שאלה, שווה לקנות אוזניות עם כרטיס קול מובנה כמו אלה:

http://www.pcgames.co.il/SteelSeries_Siberia_V2_USB_Black-%D7%90%D7%95%D7%96%D7%A0%D7%99%D7%95%D7%AA_%D7%A1%D7%99%D7%91%D7%A8%D7%99%D7%94_%D7%94%D7%97%D7%93%D7%A9%D7%95%D7%AA_%D7%9B%D7%95%D7%9C%D7%9C_%D7%9B%D7%A8%D7%98%D7%99%D7%A1_%D7%A7%D7%95%D7%9C-16147.html?isFromCat=1&Tmp=0&PN=1

יש הבדל בתאכלס עם הסראונד המזויף הזה?

פורסם
  • מחבר

הקפצה... מישהו?

פורסם

אוזניות גיימינג מתאפיינות קודם כל בדבר שמבדיל אותן מאוזניות אחרות- 7.1 ערוצים. זה מדמה ישיבה בחדר סגור כשרמקולים מקיפים אותך מכל עבר לכן במשחקים זה מרגיש שכל ההתרחשויות מקיפות אותך. לפי הביקורות שקראתי זה מוצלח ביותר.

דבר שני, באוזניות האלו יש בדר"כ גם מיקרופון איכותי ואפשרויות שליטה למשחקים שאין באוזניות אחרות.

אבל אם זה שווה את התוספת במחיר? אתה תגיד.

אגב, אם אתה כבר בכיוון כדאי שתשקול את ה- Logitech G35.

פורסם

אגב, אם אתה כבר בכיוון כדאי שתשקול את ה- Logitech G35.

ה G35 הוא באמת חוויה, ברגע ששמתי אותו הרגשתי כאילו אני בעולם אחר, גם יש לו חוט מיוחד והרבה כפתורים שימושיים. הסאונד מעולה וגם המיקרופון שלו מאוד מאוד איכותי. אני מצטרף להמלצה

פורסם

זה פתרון טוב כשיש לך כרטיס קול מובנה

אבל אם במקרה יש לך X-FI אז עדיף לך לקנות אוזניות סטריאו איכותיות ולהפעיל את cmss3dheadphones

פורסם
  • מחבר

הG35 יקר.. 700 שקל.

אני שואל עוד פעם כי אני רוצה להיות בטוח, אתם בטוחים שזה שווה הסראונד 7.1 הזה? זה יכול גם סתם להרוס את הצליל לפעמים? אפשר לכבות את זה?

איזה אוזניות אתם ממליצים עד 500-550 שקל (אפשר חריגה קטנה אולי אבל רק אם שווה את זה) שיתאימו לכל דבר?

אה ואם הולכים להמליץ לי על הG35 אז שתדעו שבפורומים של לוג'יטק אנשים כל הזמן מתבכיינים שמשהו לא עובד להם באוזניות האלה.. אז לא תודה D:

פורסם

אני חושב שזו שאלה של איזה משחק אתה משחק. אם זה 1.6/CSS אז כדאי לך לשקול אוזניות 7.1, אבל אם זה נגיד TF2, ששם הסאונד פחות משמעותי, אתה יכול ללכת על אוזניות של 50 שקל גם, כמוני. בתכל'ס, אני חושב שזה טירוף להוציא על אוזניות 500 שקל. אם אני ממש אתאמץ לדמיין מצב שבו אקנה אוזניות כאלה, 300 יהיה הגבול, אולי 350. ה- SSeries שהבאת בלינק הראשון נראות טוב מאוד, ואני בטוח שיש טובות לא פחות במחירים זולים יותר.

פורסם
  • מחבר

אני משחק CSS, ואני מעדיף לא לקנות אוזניות של רייזר (יש לי כבר עכבר ופאד של רייזר) לא כי אני שונא את רייזר, פשוט אני חושב שהאיכות של רייזר מפוקפקת, גם בעכברים. אני לא יודע אם אתם יודעים את זה אבל יש גם לעכברים של רייזר יש בעיות (לא בכולם, אבל ברוב). קיצר אני מעדיף לא לקנות מרייזר, אם לדוגמא אני קונה את האוזניות Siberia ששמתי בתגובה הראשונה, מה כדאי לי עם הסראונד או בלי?

פלוסים של האוזניות היקרות:

סראונד (או שזה לא פלוס? נצא מנקודת הנחה שזה עובד מצויין)

כבל יותר נוח (יש לי בעיות עם כבלים, בגלל זה עברתי לאוזניות אל-חוטיות)

מינוסים:

יקרות

לזה שמעלי שאמר שלא שווה לקנות אוזניות יקרות - קיבלתי במקרה סכום לא קטן של כסף לפני חצי שנה ועד עכשיו לא יצא לי לבזבז אותו.. תן להתפנק קצת D:

יש פה מישהו שבאמת ניסה את הסראונד הזה? זה טוב?

פורסם

אם אתה משחק CSS כמובן שזה שהסראונד יוסיף לך הרבה, אתה יכול לשמוע צעדים של אנשים וכו'

פורסם
  • מחבר

אני שומע צעדים של אנשים מצוין גם עכשיו.. מישהו ניסה את הסראונד? אולי הוא רק יהרוס כי הוא לא מבוצע טוב?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים