עבור לתוכן

מחשב לגיימינג כולל מסך מקלדת ועכבר עד 7K

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם.

חבר ביקש ממני לבנות לו מחשב עד 7K. ללא חריגה, לא חייב לחסוך.

אין צורך ב OC (אין לו מושג מה זה...)

אפיק שדרוג תמיד יכול להיות נחמד אם כי אני לא מאמין שהוא יחליף מעבד אז תעשו את השיקול שנראה לכם נכון.

מסך חשבתי על פאנל IPS מכיוון שהתקציב מאפשר פשוט אני לא חושב שהוא ירגיש בהבדל בין IPS ל TN ככה שאני לא בטוח עד כמה זה קריטי, מומלץ FHD 23-24 אינטצ'.

מקלדת ועכבר עדיף אלחוטיים, משהו בסביבות 200-400 ש"ח שיהיו סבבה למשחקים (אני יודע שאלחוטי =\ משחקים אבל מה שאפשר..) ולא חייב בסט.

רמת השקט לא כזאת קריטית אך אם אפשר שקט, עדיף.

חשבתי על מפרט מבוסס I5 עם 5870 אם נכנס או 470GTX (אולי הוא לא הכי משתלם אבל התקציב דיי פתוח).

קיט של 4GB.

מארז אני חושב מספיק טוב האנטק 300, אם יש לכם רעיונוטת טיובים יותר אני אשמח לשמוע (במידה והם יהיו משתלמים כמובן)

לוח לא חייב להיות מפוטצ'ר ברמה מטורפת, משהו ממוצ אולי ממוצע + יספיק.

תודה לכולם מראש, סומך עליכם :xyxthumbs:

פורסם

לפי בקשתך :

TMS Intel Dream Gaming HD - Core i Series

מעבד:

Intel Core i5 750 2.66Ghz Quad Core - כמות: 1 - ₪0

קירור מעבד:

Evercool Buffalo 2 Heatpipes 10CM Fan - כמות: 1 - ₪-150

לוח אם:

Gigabyte GA-P55A-UD3 - כמות: 1 - ₪0

מארז:

Lancool (By Lian-Li) 2x140mm 1x120mm Dragon K60 Black - כמות: 1 - ₪0

קירור מארז:

לא כלול - כמות: 1 - ₪0

ספק כוח:

Seasonic S12 620W 48A @ 12V - כמות: 1 - ₪0

זיכרון:

A-Data 4GB (2x2GB) X-Series DDR3-2000 C9 Core i5+i7 Only - כמות: 1 - ₪0

דיסק קשיח ראשי:

Samsung 1TB Sata II 32MB Buffer Spinpoint F3 - כמות: 1 - ₪0

כרטיס מסך:

Sapphire HD5870 1GB GDDR5 Retail - כמות: 1 - ₪0

כרטיס קול:

כרטיס קול מובנה Realtek HD 7.1 - כמות: 1 - ₪0

כרטיס רשת:

כרטיס רשת מובנה 1Gbit - כמות: 1 - ₪0

כונן אופטי:

צורב DVD-RW תוצרת SONY דגם 5240S - כמות: 1 - ₪0

מסך:

LG 24 W2486L LED 2MS 1:2,000,000 DCF DVI HDMI - כמות: 1 - ₪0

אל פסק:

מערכת הפעלה:

שפת ממשק מערכת הפעלה:

עברית - כמות: 1 - ₪0

שירותי מעבדה:

הרכבת מחשב מקצועית ונקיה כולל בדיקות מאמץ - כמות: 1 - ₪0

סה"כ מערכת: ₪6895

מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il

סט אלחוטי :

Logitech MK250 - עולה 180שח - http://tms.co.il/product/8328

יש פה קצת חריגה אבל זה לפני הנחת מזומן (במידה וזה מה שאתה\הוא מתכננים) ואז יורד לך 2 או 3 אחוז.

אפשרות נוספת לחסוך זה באמת לקחת את המארז שדיברת עליו בהתחלה, ה ANTEC 300, זה מוריד 130שח מהעלות אז כבר מבטל את החריגה בפוטנציה.

פורסם

אווי נו לא צריך להביא מפרט לפי בקשת הפותח..

צריך להתאים בשבילו דברים..יש דברים שהוא רוצה אבל לא משתלמים מה לעשות..

5870 אתה רוצה תביא לי 300 שקל תקנה את ה5850 ואני יעשה לו OC שיגיע ל5870 :D וזה לא מכריח העלאה של 600 הבדל !

אתה בכיף מסתפק עם ה5850..!

בנוגע לציוד היקפי השארתי בערך 1500 שקל לשאר אני חושב שזה יותר מידי כי מסך ב1000 בערך ועוד מקלדת ועכבר לא צריך ב1000 שקל אפשר במאתיים שקל איכותיים..

טוב בסוף שמתי לך מסך ונשאר לך עוד 1000 שקל..

לפי דעתי שיקנה משהו זול מקלדת ןעכבר ויחסוך אותם לימים קשים.

מערכת טובה ביותר..

כרטיס חזק ביותר הכרטיסים הקודמים שהצעת אינם משתלמים לו..

מסך בין האיכותיים וטובים שיש לתקציב שלו והוא לא TN ..

מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל

מעבד:

Intel Core i5 750 2.66Ghz 8MB Cache Tray

כמות: 1 - מחיר: ₪919

קירור למעבד:

Evercool BUFFALO 2X COPPER HEATPIPE, 10cm FAN

כמות: 1 - מחיר: ₪68

לוח אם:

Gigabyte H55M-USB3

כמות: 1 - מחיר: ₪608

מארז:

Lancool Midi Tower PC-K60B Black

כמות: 1 - מחיר: ₪407

ספק כוח:

Seasonic PSU 620W Active PFC 80+ Retail

כמות: 1 - מחיר: ₪369

זיכרון:

A-Data 4GB (2x2GB) DDR3-2000Mhz X-Series CL9-9-9-24

כמות: 1 - מחיר: ₪570

קשיח למחשב שולחני:

Samsung 1TB Sata II 32MB SpinPoint F3

כמות: 1 - מחיר: ₪365

כרטיס מסך:

Sapphire ATI Radeon HD 5850 1GB GDDR5 HDMI Retail - למכירה במערכת מחשב בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪1399

כונן אופטי:

SONY NEC DVDRW DVR x 24 SATA

כמות: 1 - מחיר: ₪103

מסך:

Dell 22" 2209WA E-IPS

כמות: 1 - מחיר: ₪1327

סה"כ: ₪6135

מתחרים בכל הצעה ומפרט בפורומים!

המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 2 תשלומים שווים.

תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: ₪6013

http://tms.co.il/preview/spec/efrpwdvb

פורסם
  • מחבר

אני מודע לכך שה 5870 לא משתלם פשוט הוא נכנס בתקציב ו OC אני לא יעשה לו... בגלל זה חשבתי על ה 5870.

וכמובן שמה שחשבתי עליו זה לא מה שהכי טוב בגלל זה אני שואל פה ולא עושה על דעת עצמי.

וזה גם פחות או יותר מה שאני הייתי עושה רק בלי ה 5870. בכל אופן, למה דווקא הלוח הזה ולא משהו זול יותר? אם יש בכלל בצ'יפסט הזה..

לא משנה קיצר אני חושב שהמחשב הזה נראה סבבה.

עכשיו אני צריך המלצה לעכבר ומקלדת וגמרנווו

פורסם

צר לי,

אבל אתה לא תוכל אף פעם להפוך 5850 ל5870.

עכשיו אתה בטח חושב, אויש נו באמת בו נראה לו איך מבצעים OC ל5850 והוא הופך להיות 5870, נכון? על אותו מידה הייתי מבצע OC ל5870 ומראה לך את ההפרש הקיים.

ואם בכל זאת בא לך להתווכח אז תראה לי 5850 שיגיע לתוצאה שצירפתי בתמונה.

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

או במילים אחרות, שווה להוסיף כסף ל 5870? כי בתכלס אז ישארו לי 400 שקל בשביל עכבר + מקלדת שזה דיי והותר לאחלה סט. מה אומרים?

אני טיפה מבולבל...

פורסם

תשמע, מנקודת מבטי אני תמיד ראיתי את זה כך ש480/5870 הם כרטיסים שאני רק ארצה אחד מהם.

לעומת זאת 470/5850 מבחינת ביצועים ומחיר זה משהו שאני ארצה לקחת כCF/SLI או לפחות בעתיד להוסיף עוד אחד...

ובגלל הסיבה הזו אני מכרתי את ה5870 שהוא היה מדהים פשוט ועברתי ל470 ולא ל480.

פורסם
  • מחבר

רגע עכשיו נזכרתי שהמסך הזה לא FHD שזה גם נגד הדרישות שלי וגם יהיה OK לקחת יותר מ 5850 (שגם זה קצת OK אבל עוד זורם) ככה שקודם כל אולי עדיף למצוא מסך 23' או 24' שהוא FHD וככה אם ישאר תקציב לסט ול 5870 נלך על זה וזהו, הבנאדם יכול לנצל את כל התקציב ותיהיה הנחת מזומן ככה שלא חובה לחסוך (כמובן שלא לבזב בכח אבל לא חייב להתפשר מה שנקרא). מה אומרים?

איזה מסך מספיק איכות וזול בעל רזולוצית FHD במחיר שפוי שנכנס לתקציב? אני יודע שיש עוד דגם של DELL ועוד אחד של SAMSUNG (הכוונה חוץ מזה שהוצע כאן) שמציע IPS בזול רק שאני לא זוכר דגמים.

אשמח לשמוע את חוות דעתכם והמלוצתיכם

פורסם

jclarkk , האמת שהתוצאה הזאת שהעלת לא משהו :P ליאור הוציא 20500~ עם 5850 ואני סביב 23 עם 5870... :xyxthumbs:

בכל מקרה, ההבדל בן 5850 ל 5870 הוא ברזולוציות הגבוהות, נאמר במצב X ב VANTAGE, לא ב P...

פורסם

כנראה שהם השתכללו עם הדרייברים החדשים יותר, בכל אופן אתה לפחות הבנת את הנקודה :)

פורסם

השתכללו לא מעט...

שיהיה לך לידע כללי, היום 5850 עם דרייבר עדכני חזק יותר מ 5870 עם דרייברים ראשוניים :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

רגע עכשיו נזכרתי שהמסך הזה לא FHD שזה גם נגד הדרישות שלי וגם יהיה OK לקחת יותר מ 5850 (שגם זה קצת OK אבל עוד זורם) ככה שקודם כל אולי עדיף למצוא מסך 23' או 24' שהוא FHD וככה אם ישאר תקציב לסט ול 5870 נלך על זה וזהו, הבנאדם יכול לנצל את כל התקציב ותיהיה הנחת מזומן ככה שלא חובה לחסוך (כמובן שלא לבזב בכח אבל לא חייב להתפשר מה שנקרא). מה אומרים?

איזה מסך מספיק איכות וזול בעל רזולוצית FHD במחיר שפוי שנכנס לתקציב? אני יודע שיש עוד דגם של DELL ועוד אחד של SAMSUNG (הכוונה חוץ מזה שהוצע כאן) שמציע IPS בזול רק שאני לא זוכר דגמים.

אשמח לשמוע את חוות דעתכם והמלוצתיכם

פורסם

מומחה למסכים אני ממש לא, היחיד שאי פעם קראתי ים של ביקורות לגביו זה מה שיש לי כרגע כך שאני לא הבן אדם לעזור לך בזה, מצטער...

פורסם

אין דבר כזה, למיטב ידיעתי, IPS בזול

יש את המסך של סמסונג F380 שהוא C-PVA ואיכותי מאוד אבל זול הוא לא, איזור ה1800 אם אני לא טועה

יש את ה LG LED 24 דגם W2486L שהוא מסך מצויין ולא יקר מידיי, 1300-1400שח תלוי בחנות

פורסם
  • מחבר

זול הכווניה באופן יחסי, הרי ברור לך שלא התכוונתי ל 1000 שקל מסך עם IPS... וחוץ מזה, מה ההבדל בין הפאנלים היותר איכותיים? (לדוגמא C-PVA ו IPS וכל אלו שתמיד ממליצים עליהם על חשבון ה TNים למיניהם?) והמסך לד ההוא זה לא ממש לד זה תאורת לד אז כמה כבר זה משנה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים