עבור לתוכן

נייד מפלצת בארה"ב עד 2500$ - מסך 13-14"

Featured Replies

פורסם

היי חבר'ה,

ידידה שלי רוצה מחשב חייתי שיוכל להריץ רינדורים, MAYA ו-SOLID, עריכת סרטים לעיצוב תעשייתי.

קונה בארה"ב.

שגם יוכל להריץ משחקים (אבל פחות עקרוני).

רצוי מסך מט שלא יהיה השתקפויות.

זמן סוללה רצוי לפחות 5 שעות.

מה הולך היום בשוק? על מה להתמקד?

משהו אמין וחזק, איכות בניה טובה.

פורסם

למיטב ידיעתי אין הרבה מחשבים חזקים בגדלים של 13-14 אינ'ץ לצרכים שאתה ציינת (רינדור ותלת מימד) אולי אני טועה ואחרים ישמחו לתקן אותי...

לגדלים של 15 ואילך יש את הסדרות של דל ולנובו שמוגדרות כתחנות עבודה עם כרטיסי מסך ייעודים של quadro (שיש פה בפורום מחלוקת בנוגע להאם הם באמת יעילים ומצדיקים את המחיר)

ללנובו יש את סדרת W ולדל את סדרת ה precision יש גם לHP סדרה ייעודית אבל משום מה אני לא משתגע עליהם במיוחד (ולא שהיה לי נסיון איתם).

בדוק את: think pad w510, prcision m4500 . (ואגב יש עוד סדרת מחשבים של alienware m15x של דל שאולי גם תרצה לבדוק)

בגלל שמדובר במחשבים שהם חייתיים כמו שהגדרת את זה הם גם צורכים אנרגיה לא קטנה דבר שמתבטא בד"כ בחיי סוללה לא ארוכים במיוחד.....

אני לא יודע אם היא משתמשת בתוכנות או ברמה כזו שהיא צריכה כוח ממש ממש משמעותי מהמחשבים הנ"ל אבל יש סדרות שהם גם טובות ועולות פחות אם קצת פחות בביצועים שמתבטאים בעיקר בכרטיס מסך ומעבד הסדרות הן של דל: latitude ו סדרת T של לנובו (t410 t510 כשאחד מהם הוא במקרה 14 אינ'ץ), ובדל ה e6410 ו e6510 כשגם להם יש וראסיה של 14אינ'ץ.

בהצלחה !!!

(ואם אתה קונה בחו"ל תנסה לחפש קופונים שיכולים לגלח לך אחוז לא מבוטל במחיר)

בכל מקרה תבדוק מה שמתאים לך ואולי אנשים פה ימליצו על דברים אחרים/טובים יותר או יתקנו אותי אם צריך.

פורסם

ה-HP EliteBook 8440w מתאים לדרישה, חוץ מהקטע של משחקים

כל תחנת עבודה אחרת או גדולה יותר ואז לא בדרישה, או עם מעבד מיושן C2D כמו ה-M2400

אופציה לדוגמה:

http://www.costcentral.com/proddetail/HP_EliteBook_Mobile_Workstation_8440w/FN093UTABA/11069279/froogle/

שירחיב זיכרון ל-8 ג'יגה, ישדרג דיסק קשיח ל-seagate momentus xt

והוא מסודר

פורסם
  • מחבר

וואו המומנטוס הזה מדליק לגמרי.. לא התעדכנתי מלא זמן, המצאה גאונית! במחיר סביר בהחלט.

ה-HP הזה האמת נראה מכשיר חזק למדי.. למרות שאם היא רוצה 4 ליבות היא תצטרך כבר ללכת על 15 אינץ' נכון?

יש בכלל אפשרות להזמין אותו עם 8GB? נראה לי הוא מגיע עם שני סטיקים של 2GB וזה קצת סיפור לשדרג, יצא עוד 220 דולר ל-8GB וצריך להיפטר מהסטיקים הקודמים.

בביקורת הזו מאוד חיבבו אותו:

http://www.notebookreview.com/default.asp?newsID=5453

והוא מגיע ל-7 שעות עם ה-9CELL שזה סבבה לגמרי.

עדיין אופציה לא רעה בכלל, תודה על ההצעה.

גם ה-W510 נראה חביב ומגיע Quad, אבל במשקל כבד יותר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים