עבור לתוכן

התייעצות - שדרוג רכיבים בתקציב של 4000 שקל

Featured Replies

פורסם

מה קורה? לאחרונה, לאחר שהייתה לי הפסקת חשמל כתוצאה מקצר, נדפק לי ככל הנראה לוח האם (לא מזהה את כרטיס המסך שלי ולא את הזכרונות לפי הEverest), אז החלטתי לעשות שדרוג של חלק מהרכיבים, חשבתי על כרטיס מסך (אולי, בהנחה והוא גם לא עובד), לוח אם, מארז, עכבר, ואולי עוד דברים כמו מעבד, קירורים ודברים שאתם יכולים להמליץ לי, התקציב שלי הוא 4,000 שקל (גג של הגג 5,000 שקל)

הנה המפרט הנוכחי שלי (בערך), לפי הEverest (אני לא כל כך מתמצא אז אם תוכלו להכווין אותי לגבי איך למצוא את נתוני החלקים זה יהיה טוב):

מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 @ 2.40GHz

לוח אם: Intel DPP3510J.86A

זכרונות: 2048MB (1024MBx2)

כרטיס מסך: Geforce 9800 GX2 1GB PCIe

ספק: Corsair 750W

כונן קשיח: WDC WD3200AAKS-00B3A0 (298 GB, IDE) מחולק ל2 כוננים (C,D)

כונן אופטי: TSSTcorp CDDVDW SH-S203D

מערכת הפעלה: Windows XP Pro, SP2

Direct X 9.0c

את המארז אני לא יודע ולכן אצרף צילום, מי שיזהה מצוין.

אני 99% גיימר ככה, שהשדרוג מיועד להפעיל את כל המשחקים החדשים ואלה שיצאו במקסימום, אם אתם צריכים עוד נתונים תגידו לי.

תודה רבה.

[attachment deleted by admin]

פורסם

בגדול שדרוג זה מחשב חדש

אתה יכול להשתמש במעבד שיש לך, אתה יכול להשתמש בזיכרון שיש לך ואתה יכול להתשמש בקשיח\צורב\כ.מסך שיש לך

השאלה האם אתה באמת רוצה להשתמש בהם או לנצל את התקציב לקנות מערכת חדשה

תן את התשובה לזה ואני אוכל לעזור לך

פורסם
  • מחבר

לגבי הכרטיס מסך, אני צריך לבדוק אם הוא עובד, כי אם לא אני חייב להחליף, אם כן אז השאלה היא האם הוא טוב מספיק כדי להחזיק עוד כמה זמן עם החלקים הקיימים (חוץ מלוח אם שנדפק ואני חייב לשדרג) למשחקים החדשים היום?

כלומר ככה או ככה, אני צריך לוח אם חדש, ואני רוצה מארז חדש שהוא טוב, השאלה היא האם אני צריך עוד משהו חדש או שהמצב כרגע טוב, ואם כן אז איזה כרטיס?

תודה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים