עבור לתוכן

DEEPCOOL גוף קירור ב 200 שקל שאלה

Featured Replies

פורסם

מצאתי גוף קירור מדהים DEEPCOOL עולה 200 שקל יש לו מפרט מדהים מבחינת "זרימת אויר ומשקל" עולה 200 שקל מה אתם אומרים עליו ?

אני ממש מתלבט צריך אותו ל OC

http://www.dmo.co.il/product.aspx?p_id=16228

- חיסרון קל שהוא טיפה מרעיש -

Overall Dimension Fan Dimension Net Weight Bearing Type

125.5X104X157mm 120X120X25mm 1053g Hydro Bearing משקל מדהים מעל קילו !!!!

Rated Voltage Operating Voltage Starting Voltage Rated Current

12VDC 10.8~13.2VDC 7VDC 0.25±10%A(MAX)

Power Input Fan Speed Max. Air Flow Noise

3.0W 900±150~1500±10%RPM 60.29CFM 21.4~32.1dB(A) קצת רעש 32.1 DB , אבל זרימת אויר מכובדת 60 CFM!

ה MUGEN II טוב בכל הפרמטרים שקט יותר , זרימת אויר גדולה יותר אבל משקל 870 גרם לעומת DEEPCOOL שהוא 1053 גרם !

Combined Dimensions:

130 x 100 x 158 mm / 5.12 x 3.94 x 6.22 in

Fan Dimensions:

120 x 120 x 25 mm / 4.72 x 4.72 x 25 in

Noise Level:

0 - 26.50 dBA

Air Flow:

0 - 74.25 CFM = 0 - 126 m³/h

Fan Speed:

0(+200 rpm) - 1,300 rpm(±10%)

Weight:

870

אני יכול להשיג את ה DEEPCOOL ב 170 שקל שווה את הכסף ? נראה ממש טוב .

פורסם

מה הקשר בין משקל לאיכות? למה אתה פוסל את ה-Mugen II על סמך זה שהוא שוקל "רק" 870 גרם?

פורסם
  • מחבר

אתה אומר למשקל של הגוף קירור אין משמעות ? יש הבדל בין שני גופי הקירור 183 גרם .

אבל בלי קשר איך ה DEEPCOOL ?

פורסם

ה MUGEN II טוב בכל הפרמטרים שקט יותר , זרימת אויר גדולה יותר אבל משקל 870 גרם לעומת DEEPCOOL שהוא 1053 גרם !

לא. אין קשר. מה הקשר בין משקל ליכולת קירור? תקרא שוב את מה שאתה בעצמך כתבת. אתה לא רואה פה סתירה מסוימת?

רוצה להשוות ביצועים? תחפש ברחבי הרשת ביקורות מהימנות ואל תבסס בחירה על בסיס משקל שהוא נתון חסר משמעות. בנוסף, אל תתייחס גם יותר מדי בדייקנות לנתוני היצרן.

ה-DeepCool הוא בסדר גמור, אבל במחירו הייתי קונה את ה-Mugen II שלא נופל ממנו בביצועים (אם לא עולה) ושקט ממנו.

פורסם
  • מחבר

סליחה על השאלה אבל מאיפה אתה יודע שה MUGEN II טוב יותר מה DEEPCOOL על מה אתה מבסס את זה ?

ולמה אתה מזלזל בנתון של המשקל גוף קירור ? עובדה שגופי קירור יקרים שוקלים יותר .

פורסם

אני קובע את זה על סמך הביקורות המעטות שיש על מוצרי מותג DeepCool ברשת.

גוף הקירור הזה הוא בסדר גמור, אך במחירו יש את ה-Mugen II שלדעתי עדיף עליו גם מחבחינת ביצועים וגם מבחינת שקט.

אני לא מזלזל במשקל, אני רק אומר שלכל נתון בפני עצמו אין שום משמעות. גוף הקירור מתפקד כמכלול ולכן צריך להסתכל עליו ככזה.

ברור שגופי הקירור מסוג Tower שמיועדים לביצועים הם גדולים יותר מגופי הקירור הקטנים ולכן גם כבדים יותר, אבל זה לא אומר שגוף קירור במשקל 800 גרם יותר טוב מגוף קירור במשקל 700 גרם. וגוף קירור כבד יותר לא בהכרח מקרר טוב יותר.

אבל אם גוף הקירור הזה כל כך שבה את ליבך, לך עליו, גרוע הוא לא.

פורסם
  • מחבר

אם אני אקנה את שני הגופי קירור ואעשה ראש בראש אתם תעלו את הבנצמרק שלי לאתר ? יש מצב ?

פורסם

אתה לא צריך רשות מאף אחד להעלות בנצ'מרק, תעשה, תכתוב ביקורת ותעלה כהודעה.

אני לא בדיוק מבין את המטרה של זה, או רואה טעם בקניית שני גופי קירור כשאין לך צורך ביותר מאחד, מה, אתה מנסה להוכיח משהו?

בנצ'מרק "אמיתי" הוא גם לא כזה דבר שפשוט לעשות יש שיטתיות לעניין וצריך סביבת מבחן וציוד מבחן נאותים, אבל זה פורום חופשי ואתה רשאי לעשות כל מה שאתה מוצא לנכון כל עוד אתה לא עובר על החוקים.

פורסם

אהמשקל זה לא הגורם המכריע..

בכל מקרה אתה יכול לראות בבנצמרקים השונים כגון זה:

http://www.frostytech.com/articleview.cfm?articleid=2405&page=4

שקירורים "קלים" יותר עברו אותו..

וכמו שאפשר לראות הוא מקרר טוב רק בגלל המאוורר המוגזם שמותקן עליו..בRPM נמוך הוא לא שווה הרבה..

פורסם
  • מחבר

לפי הבנצמרק יש לגוף קירור נתונים טובים חוץ מהרעש , ומה אתם אורמים על הגוף קירור הזה ? KILLER WHALE עולה עוד 10 שקל אבל נתונים טכנים מרשימים ביותר :

http://www.deepcoolglobal.com/Product/KILLER_WHALE/#

Overall Dimension Fan Dimension Net Weight Bearing Type

154.5X143X143.5mm 120X120X48mm 900g Hydro Bearing

Rated Voltage Operating Voltage Starting Voltage Rated Current

12VDC 10.8~13.2VDC 7VDC 0.22±10%A(MAX)

Power Input Fan Speed Max. Air Flow Noise

2.64W 800±150~1800±10%RPM 78.31CFM 19.1~31.8dB(A)

פורסם

אני לא מבין מה הטעם בשאלות האלה..פותח התרד חפש ברשת ביקורות על הקירור שציינת ותראה את הביצועים וכו..

אף אחד מאיתנו לא התנסה איתם ולכן חוץ מוות דעת והתבססות על הביקורות בחוץ אין לנו מה להגיד לך..

פורסם

אני מת על אנשים שאוהבים ללכת עם הראש בקיר.

תראה איזה רועש ה KILLER WHALE. על חלש הוא עושה 32 דציבל בערך, על חזק הוא עושה 53.5 דציבל.

http://www.frostytech.com/articleview.cfm?articleid=2430&page=3

פשוט תחפש ביקורות בגוגל על גוף קירור שאתה רוצה

KILLER WHALE REVIEW

(למרות שלא תמצא יותר מדי ביקורות, מעניין למה....)

גם אני ממליץ על ה MUGEN II בתקציב הנ"ל.

קודם כל תחליט מה חשוב לך יותר, רמת שקט או עצמת קירור, ואז תתחיל להסתכל על גופי קרור ולא סתם לבחור גוף קרור לפי תמונות שלו או המשקל, אין ספק שאתה לא מבין בגופי קרור.

אני גם לא ממליץ להסתכל על נתוני היצרן כי תמיד יגידו לך שם כמה שהגוף קרור שלהם טוב ולא ייצינו שום חסרונות.

חפש ביקורות.

תבדוק אם הגוף קרור בכלל מתאים למארז וללוח שלך.

אתה לא קונה פה מתכת לפי משקל....

פורסם

אני לא מבין מה הקטע שלך עם DEEPCOOL, אתה מנהל איתו רומן?

פורסם

וודאי שלמשקל הקירור יש חשיבות.

אבל גם לשטח הצלעות, מספר הצינורות, הצורה, החומרים, איכות גימור, וכמובן גודל ומהירות המאוורר והדרך שהאוויר עובר דרך הצלעות.

ולמי שרוצה לשפר אולי את הטמפרטורות במקרה הצורך אז גם האפשרות להרכיב עוד מאווררים ולעשות מוד.

בקיצור לא פשוט להשוות וצריך לקחת בחשבון הרבה נתונים.

מה שבטוח קירורים שיוצאים עם מאווררים חזקים במיוחד הם מיד חשודים מבחינתי.

פורסם
  • מחבר

יש לי חבר טכנאי מחשבים דילר ב CIDEV והוא נתן לי את המחירון שלהם והם מוכרים רק DEEPCOOL , לפחות תסכימו איתי שיש להם גופי קירור יפים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים