פורסם 2003 באוקטובר 1922 שנים כרטיס tv של stlab עולה באזור ה200שקל http://www.sunsway.com.hk/לעומת זאת הכרטיס של leadtek עולה יותר מפי 2 ממנוhttp://www.leadtek.com/multimedia.htmlאכשיו לא מצאתי הבדל גדול ביכולות או בביצועים שנותן עדיפות כלכך גדןלהלleadtek אז אם משהו יכול לחדש לי אז אני אשמח למה?
פורסם 2003 באוקטובר 1922 שנים בתור אחד שעד ליפני חודש היה לו את FLYVIDEO 98 ועכשיו יש לי את ה WINFAST TV 2000 XP DELUXE של LEADTEK אני יכול להגיד שיש הבדל גדול :bigok: באיכות השידור ובפונקציות שיש לתוכנה ו החומרה
פורסם 2003 באוקטובר 1922 שנים שמעתי שאם יש לי כרטיס טלויזיה ונגיד שאני משלם לYES או לכבלים לחבילה בסיסית , אז בעצם כל שאר הערוצים מקודדים ואני לא יכול לראות אותם , אבל אם יש לי כרטיס טלויזיה הוא "פורץ" את "הקידוד" הזה ואז אני רואה את כל הערוצים. יש בסיס לזה?
פורסם 2003 באוקטובר 2022 שנים בשום אופן לא.כרטיס הטלויזיה שלך לא מסוגל לפענח את הערוצים שמקודדים דיגיטלית, אלא אם יש לך דרייבר משופץ ממקור לא ידוע, שאני לא חושב שקיים.את הסיגנל לכרטיס הטלויזיה אתה צריך להעביר דרך הממיר, אז מה שהממיר לא יפענח לך, אתה פשוט לא תראה.
פורסם 2003 באוקטובר 2022 שנים יש לזה בסיס אבל בד"כ זה לא יקודד את זה נכון ואתה תראה עם מלא הפרעות וזה לא קטע לראות ככה לי יש כרטיס טלויזיה והוא מחובר בלי ממיר ישר לשקע ואני קולט הום סינמה עם הפרעות (מסך כחול עם צבעים מוזרים + תמונה רגילה) משהו מוזר אבל הסאונד ברור... מעניין אם אני יכול להשיג משהו שיכול לשנות את זה... הקיצר הקשר לעניין של הקידוד יש סיכוי שתצליח עם זה אבל רוב הסיכויים הם שרק תראה את הערוצים האלה עם הפרעות :-\
פורסם 2003 באוקטובר 2022 שנים אם מתייחסים לגרסאת הדלוקס של לידטק שנמכרת בארץ יש לה כמה פצ'רים שיכולים להעלות את המחיר כמו רדיו, picture in picture וTime-Shifting שלא מוזכרים בSTLAB, שמירה קלה לפורמט VCD וDVD וקידוד קול בMP3.את אפשרויות הקידוד אפשר לעשות בצורה ידנית בתהליך נוסף. הכרטיס של STLAB נראה קצת מיושן (יכול להיות בעל צ'יפ פחות טוב) ולא מוכר ולידטק לעומת זאת היא גם מותג
פורסם 2003 באוקטובר 2022 שנים אם תחבר מהממיר למחשב זה יפעל יפה מאוד באיכות מעולה מנסיון פרט והרחב.....אם יש לי בבית ממיר דיגיטלי עם חבילה בסיסית אני יכול לראות ערוצים שלא כללולים בחבילה בעזרת הכרטיס טלווזיה?
פורסם 2003 באוקטובר 2022 שנים נא לא לחטוף דיונים ובטח שלא בנושאים לא חוקיים, פוסט הבא בנושא קליטת ערוצים שלא שילמת עליהם ימחק
פורסם 2003 באוקטובר 2122 שנים הבדלים במחיר יכולם לנבוע מגודל הבאפר, הבדלים באיכות ובסינון רעשים, פיצ'רים נוספים לדוגמת קידוד מ S-VIDEO או שלט שמקבלים במערכת של לידטק. וכמובן באנדל התוכנה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.