עבור לתוכן

למה יש כזה הבדל במחיר של כרטיסי הטמבלויזיה

Featured Replies

פורסם

כרטיס tv של stlab עולה באזור ה200שקל

http://www.sunsway.com.hk/

לעומת זאת הכרטיס של leadtek עולה יותר מפי 2 ממנו

http://www.leadtek.com/multimedia.html

אכשיו לא מצאתי הבדל גדול ביכולות או בביצועים שנותן עדיפות כלכך גדןלה

לleadtek

אז אם משהו יכול לחדש לי אז אני אשמח

למה?

פורסם

תבדוק בגוגל איזה כרטיס טמבלויזיה יותר טוב lol

פורסם

בתור אחד שעד ליפני חודש היה לו את FLYVIDEO 98 ועכשיו יש לי

את ה WINFAST TV 2000 XP DELUXE של LEADTEK

אני יכול להגיד שיש הבדל גדול :bigok: באיכות השידור ובפונקציות

שיש לתוכנה ו החומרה

פורסם

שמעתי שאם יש לי כרטיס טלויזיה ונגיד שאני משלם לYES או לכבלים לחבילה בסיסית , אז בעצם כל שאר הערוצים מקודדים ואני לא יכול לראות אותם , אבל אם יש לי כרטיס טלויזיה הוא "פורץ" את "הקידוד" הזה ואז אני רואה את כל הערוצים. יש בסיס לזה?

פורסם

בשום אופן לא.

כרטיס הטלויזיה שלך לא מסוגל לפענח את הערוצים שמקודדים דיגיטלית, אלא אם יש לך דרייבר משופץ ממקור לא ידוע, שאני לא חושב שקיים.

את הסיגנל לכרטיס הטלויזיה אתה צריך להעביר דרך הממיר, אז מה שהממיר לא יפענח לך, אתה פשוט לא תראה.

פורסם

מה יקרה אם הוא יחבר את הכרטיס אחרי הממיר?

פורסם

יש לזה בסיס אבל בד"כ זה לא יקודד את זה נכון ואתה תראה עם מלא הפרעות וזה לא קטע לראות ככה :)

לי יש כרטיס טלויזיה והוא מחובר בלי ממיר ישר לשקע ואני קולט הום סינמה עם הפרעות (מסך כחול עם צבעים מוזרים + תמונה רגילה)

משהו מוזר אבל הסאונד ברור... מעניין אם אני יכול להשיג משהו שיכול לשנות את זה...

הקיצר הקשר לעניין של הקידוד יש סיכוי שתצליח עם זה אבל רוב הסיכויים הם שרק תראה את הערוצים האלה עם הפרעות :-\

פורסם

אם תחבר מהממיר למחשב זה יפעל יפה מאוד באיכות מעולה

מנסיון

פורסם

אם מתייחסים לגרסאת הדלוקס של לידטק שנמכרת בארץ יש לה כמה פצ'רים שיכולים להעלות את המחיר כמו רדיו, picture in picture וTime-Shifting שלא מוזכרים בSTLAB, שמירה קלה לפורמט VCD וDVD וקידוד קול בMP3.

את אפשרויות הקידוד אפשר לעשות בצורה ידנית בתהליך נוסף. הכרטיס של STLAB נראה קצת מיושן (יכול להיות בעל צ'יפ פחות טוב) ולא מוכר ולידטק לעומת זאת היא גם מותג

פורסם

אם תחבר מהממיר למחשב זה יפעל יפה מאוד באיכות מעולה

מנסיון

פרט והרחב.....

אם יש לי בבית ממיר דיגיטלי עם חבילה בסיסית אני יכול לראות ערוצים שלא כללולים בחבילה בעזרת הכרטיס טלווזיה?

פורסם

נא לא לחטוף דיונים ובטח שלא בנושאים לא חוקיים, פוסט הבא בנושא קליטת ערוצים שלא שילמת עליהם ימחק

פורסם

::)

אני המשכתי דיון שהתחילו אחרים....

אבל שיהיה....

פורסם

הבדלים במחיר יכולם לנבוע מגודל הבאפר, הבדלים באיכות ובסינון רעשים, פיצ'רים נוספים לדוגמת קידוד מ S-VIDEO או שלט שמקבלים במערכת של לידטק. וכמובן באנדל התוכנה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים