עבור לתוכן

כרטיס קול ואוזניות המלצה

Featured Replies

פורסם

אהלן חברה.

הכרטיס קול הנוכחי שלי(אחד פשוט שבא עם המחשב) לא מתעדכן לי עם המערכת הפעלה פשוט כי אין עדכון לוינדוס 7 בכרטיס עדיין

אני רוצה לקנות כרטיס קול חדש ואם כבר אז ללכת על קצת מותרות אני מתעסק בסאונד במקצוע שלי ומאוד אוהב תתחום כחובב

עכשיו החלטתי לשדרג קצת את הציוד שלי ולהתחיל מכרטיס קול ואוזניות

מה שאני חשבתי עליו זה

כרטיס M-Audio Revolution 5.1 יש לי 5.1 של לוג'יטק על המחשב

ואוזניות AGK450

איך המוצרים?

השאלה שלי זה עד כמה יורגש ההבדל בין כרטיס קול פשוט לכרטיס קול שהצעתי למעלה ואם מישהו כמוני ירגיש הבדל מהותי

כי אני לא יוצר ולא סאונדמן מקצועי

תודה רבה לעונים!!

:xyxthumbs:

פורסם

אתה קצת סותר את עצמך. מצד אחד אתה אומר, "אני מתעסק בסאונד במקצוע שלי ומאוד אוהב תתחום כחובב"

ומצד שני "מישהו כמוני ירגיש הבדל מהותי כי אני לא יוצר ולא סאונדמן מקצועי"

תלוי לאיזה צרכים הכרטיס שלך. אם אתה צריך את הכרטיס קול למטרת הקלטות, הפקה, עריכה וכו', אני יכול להמליץ לך על כרטיס קול פנימי M-Audio Audiophile 24/96 שלא עולה הרבה. אתה יכול לפנק את עצמך אפילו לכרטיסים חיצוניים של M-Audio שהם מעולים אבל עולים בהתאם.

אם אתה צריך את הכרטיס קול לא למטרות מקצועיות, אתה בהחלט יכול לקחת את M-Audio Revolution 5.1, אפילו את Creative Audigy Value.

גם לגבי אוזניות, תלוי מה הצרכים שלך... בכל אופן המחיר של 450 די יקר לטעמי. אתה יכול לקחת AKG K-55 אחלה אוזניות, המחיר שלהן 200 ש"ח בכלי זמר אם אני לא טועה.

האם תרגיש את ההבדל? שאלה טובה! :xyxthumbs: כשהתחלתי לעבוד על כרטיס קול ONBOARD לכל ההקלטות שלי היה "רעש לבן" מגעיל ומעצבן. לאחר מכן השתדרגתי לכרטיס קול audiophile 2496 m-audio וההקלטות פשוט מדהימות! נקיות, צלולות, ברורות, תענוג!

שוב, תלוי מה יהיו הצרכים שלך. אם הצרכים שלך הן מקצועיות (הקלטה והפקה) אתה בהחלט תרגיש את ההבדל.

בהצלחה ותהנה בחור :jump:

פורסם

אהלן חברה.

הכרטיס קול הנוכחי שלי(אחד פשוט שבא עם המחשב) לא מתעדכן לי עם המערכת הפעלה פשוט כי אין עדכון לוינדוס 7 בכרטיס עדיין

אני רוצה לקנות כרטיס קול חדש ואם כבר אז ללכת על קצת מותרות אני מתעסק בסאונד במקצוע שלי ומאוד אוהב תתחום כחובב

עכשיו החלטתי לשדרג קצת את הציוד שלי ולהתחיל מכרטיס קול ואוזניות

מה שאני חשבתי עליו זה

כרטיס M-Audio Revolution 5.1 יש לי 5.1 של לוג'יטק על המחשב

ואוזניות AGK450

איך המוצרים?

השאלה שלי זה עד כמה יורגש ההבדל בין כרטיס קול פשוט לכרטיס קול שהצעתי למעלה ואם מישהו כמוני ירגיש הבדל מהותי

כי אני לא יוצר ולא סאונדמן מקצועי

תודה רבה לעונים!!

:xyxthumbs:

בכרטיסי קול אני לא מספיק מבין.

האוזניות הם מוצר מעולה, כשהיתרון המרכזי שלהם הוא יכולת הקיפול, והיכולת לקחת אותם ולאכסן אותם בקלות בכל מקום, וכמובן האחלה של אביזרים שמגיעים איתם ביחד (מתאמים, נרתיק, וכבל בשני אורכים)

אבל זה כבר מחיר שיש עוד כמה אופציות בפתח,שכדאי לחשוב עליהם - לשיקולך..

לל"ט.

פורסם
  • מחבר

אתה קצת סותר את עצמך. מצד אחד אתה אומר, "אני מתעסק בסאונד במקצוע שלי ומאוד אוהב תתחום כחובב"

ומצד שני "מישהו כמוני ירגיש הבדל מהותי כי אני לא יוצר ולא סאונדמן מקצועי"

תלוי לאיזה צרכים הכרטיס שלך. אם אתה צריך את הכרטיס קול למטרת הקלטות, הפקה, עריכה וכו', אני יכול להמליץ לך על כרטיס קול פנימי M-Audio Audiophile 24/96 שלא עולה הרבה. אתה יכול לפנק את עצמך אפילו לכרטיסים חיצוניים של M-Audio שהם מעולים אבל עולים בהתאם.

אם אתה צריך את הכרטיס קול לא למטרות מקצועיות, אתה בהחלט יכול לקחת את M-Audio Revolution 5.1, אפילו את Creative Audigy Value.

גם לגבי אוזניות, תלוי מה הצרכים שלך... בכל אופן המחיר של 450 די יקר לטעמי. אתה יכול לקחת AKG K-55 אחלה אוזניות, המחיר שלהן 200 ש"ח בכלי זמר אם אני לא טועה.

האם תרגיש את ההבדל? שאלה טובה! :xyxthumbs: כשהתחלתי לעבוד על כרטיס קול ONBOARD לכל ההקלטות שלי היה "רעש לבן" מגעיל ומעצבן. לאחר מכן השתדרגתי לכרטיס קול audiophile 2496 m-audio וההקלטות פשוט מדהימות! נקיות, צלולות, ברורות, תענוג!

שוב, תלוי מה יהיו הצרכים שלך. אם הצרכים שלך הן מקצועיות (הקלטה והפקה) אתה בהחלט תרגיש את ההבדל.

בהצלחה ותהנה בחור :jump:

אהלן אחי.

תודה על התשובה דבר ראשון,העיסוק שלי בסאונד הוא דיי עקיף לא מפיק,סאונד מן,מוכר מערכות,יוצר,נגן או כל דבר דומה

עובד עם מוזיקה ברמה של הגברות אמנים ודיג'יים בלי נגיעה במיקסר.. מקסימום במגברים עצמם ובפרוססור

אין לי אוזן מזויינת כמו של נגן או יוצר שמצליח לשמוע את כל הסינטזה וכל העיבודים הכי דקים

אבל יש לי אוזן לשמוע סאונד מחוספס לא נקי והפרדות לא טובות בין צלילים,מיד נמוך הי גבוה מידי וכדומה...

השאלה היא: אני אשאל את זה הכי בפשטות

האוזניות על הכרטיס קול הנוכחי שלי\האוזניות על הכרטיס קול של אמ אודיו למשל-יהיה הבדל משמעותי?

אוזניות אני בכו וכו יקנה את הAKG פשוט שמעתי וממש אהבתי אם יש תחליפים זולים יותר אני אשמח לשמוע אבל ב200 שקל יש לי כרגע סוני MDR XD100

פורסם

אם המטרה היא להאזנה למוזיקה וכו', ולא מטרות מקצועיות, אתה בהחלט יכול להסתפק על אוזניות כמו AKG K55/K44 בסביבות ה 200 ש"ח ולהשאר עם הכרטיס קול ONBOARD שלך.

לשאלה שלך אין תשובה של כן או לא כי לא הבנתי את המטרות שימוש שלך. אני אנסה להסביר לך את זה ככה: אתה תרגיש בהבדל בין כרטיס קול ONBOARD לבין ה M-audio רק ברגע שתתחיל להקליט או ליצור דברים.

שיקול שלך.

שכחתי - תהנה! :xyxthumbs:

פורסם

קשה לי מאוד להסכים עם המשפט האחרון.

הM-AUDIO כרטיס מצויין למחיר שלו ואין כל טעם להשוות אותו לשום כרטיס מובנה שיש בלוחות אם.

אופציה נוספת היא לקנות אסוס D1. גם כרטיס מצויין.

שתיהם יכולים לשרת אותך להרבה מאוד שנים, בגלל שהם טובים מכרטיסים פשוטים בפער כל כך גדול.

אגב אני די בטוח שלM-AUDIO אין דרייבר לוינדוס 7. לאסוס יש.

שתי הכרטיסים האלו יהיו קפיצה גדולה באיכות.

בכל מקרה לחבר אותם לשירים נחותים גם יגרע מהאיכות. לדוגמא כל שיר MP3 128K ממוצע.

האיכות המינימלית לדעתי היא 320K.

בנוסף גם לנגן שתבחר במחשב יש משמעות, וינאמפ מוציא איכות בסדר. foobar2000 מוציא איכות גבוהה יותר.

שיר איכותי - נגן מוזיקה - כרטיס קול - אוזניות/רמקולים.

זו שרשרת הרכיבים החיונית כדי לשפר את הסאונד משמעותית.

פורסם
  • מחבר

אני רואה שהדעות פה די שנויות,על כל מקרה הסיפור הוא שהכרטיס קול שלי לא מתעדכן עם המערכת הפעלה

ואני צריך אחד שכן אז ככה או ככה אני אקנה חדש אולי אני אחליט להשקיע עוד קצת ולראות תהבדל בעצמי

אני גם מעדיף כרטיס קול 2.1 איזה ממולצים בטווח המחירים שאנחנו מדברים עליו? וכאלה שיש להם עדכון ל7?

ואילו רמקולים עדיפים

Z2300

או

Altec Lansing MX6021

לגבי האוזניות כמו שאמרתי אוזניות ברמת ה200 שקל פחות או יותר יש לי אני רוצה להשתדרג

אני שומע המון מוזיקה במחשב כמעט כל זמן שאני על המחשב בעצם

לגבי הD1 הוא 7.1 האם הוא מתאים גל ל5.1 ול2.1 ?

פורסם

קשה לי מאוד להסכים עם המשפט האחרון.

הM-AUDIO כרטיס מצויין למחיר שלו ואין כל טעם להשוות אותו לשום כרטיס מובנה שיש בלוחות אם.

אופציה נוספת היא לקנות אסוס D1. גם כרטיס מצויין.

שתיהם יכולים לשרת אותך להרבה מאוד שנים, בגלל שהם טובים מכרטיסים פשוטים בפער כל כך גדול.

אגב אני די בטוח שלM-AUDIO אין דרייבר לוינדוס 7. לאסוס יש.

שתי הכרטיסים האלו יהיו קפיצה גדולה באיכות.

בכל מקרה לחבר אותם לשירים נחותים גם יגרע מהאיכות. לדוגמא כל שיר MP3 128K ממוצע.

האיכות המינימלית לדעתי היא 320K.

בנוסף גם לנגן שתבחר במחשב יש משמעות, וינאמפ מוציא איכות בסדר. foobar2000 מוציא איכות גבוהה יותר.

שיר איכותי - נגן מוזיקה - כרטיס קול - אוזניות/רמקולים.

זו שרשרת הרכיבים החיונית כדי לשפר את הסאונד משמעותית.

אני כרגע על ווינדוס 7 עם כרטיס קול m-audio.

פורסם

אחלה אז שתי האופציות פתוחות.

קראתי כמה מקרים של בעיות דרייברים על ה7. זה היה לפני לא מעט זמן ולא הייתי מוחלט בדעה שלי. כדי לוודא את העניין רצוי לראות בדף המוצר הרשמי לגבי תמיכה ב7.

פורסם
  • מחבר

האם כרטיס של 5.1 מתאים גם ל2.1 במידה ואני אחליף בעתיד?

ואילו רמקולים עדיפים

Z2300

או

Altec Lansing MX6021

פורסם

לא מכיר את הרמקולים האלו.

בכל מקרה, יש תמיכה אחורה בכל הכרטיסי קול. כולל ל2.1

מבחינת אוזניות, 2 האופציות הטובות ביותר הן ללא ספק Koss PortaPro ו- Sennheiser PX100

אין בארץ כרגע אוזניות שיתחרו באיכות קול של האוזניות האלו עד 250 ש"ח.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים