עבור לתוכן

מבקשת המלצה למפרט מחשב לגרפיקה 2D בעיקר עד 6K

Featured Replies

פורסם

תתחדשי\ו על המשרד החדש ובהצלחה בעסק,

לצערי אין לי כוח למלחמות פה אבל שתגיעי שתבחרי תעשי שוב חושבים או תתעייצי בין המפרטים, ה FX580 כן יעשה פה בהבדל בזמני עבודה, אלבומים, ריבות תמונות באיכות גבוהה באותו דף, כל מיניי אפקטים שצריכים להכנס בחשבון, ל QUADRO יש יתרון.

דיי לדחוף כרטיסי מסך לא נחוצים בעליל. מה הקשר בין QUADRO לפוטושופ ? אתה טועה ומטעה.

כל כרטיס מסך פשוט יבצע את העבודה. לא צריך לבזבז כסף לחינם.

אם תהליך העבודה שלך לא כולל עבודה במקביל על תמונות רבות בו זמנית, או רזולוציות של פורמט בינוני, אפשר לרדת ל 6GB זיכרון ומקסימום להוסיף אם יחסר לך בעתיד.

(רק להבהרה - עבודה ב BATCH בפוטושופ היא לא "במקביל")

פורסם

נסכים שאנחנו לא מסכימים והיא תבחר לבד

פורסם

מהתגובה שלך אפשר, בטעות, להסיק שאתה מבין משהו.

אין פה "אפור".

יש תכונות ברורות וידועות בהם פוטושופ CS4 משתמש בכרטיס מסך.

א. הן לא כאלה חשובות. הן נוגעות לגלילה סיבוב וזום חלקים יותר בתצוגה, במקום בקפיצות. תכונה חביבה, אבל בטח לא חיונית לשום כלום.

ב. כל כרטיס מסך זול (~200 שח) יתמוך בהן. מה הקשר לכרטיסי מסך שנועדו לרינדור 3D כבד בזמן אמת ?

תפסיק לבלבל את השכל למי שמבקש עצה.

לקוואדרו אין שום קשר לזמן עבודה שרצה על המעבד, אלבומים ושאר ההמצאות שלך.

המגבלה של מספר תמונות בו-זמנית בעמוד אחד לא רלוונטית, כיוון שמדובר על מספר שמונע יכולת לעבוד על התמונות בכל מקרה.

פורסם
  • מחבר

אז לאור החידודים, תיקחי את המפרט של YZ101

עם הדיסק המיוחד של Access denied ויש לך

אחלה מפרט.

:xyxthumbs:

כונן הדיסקים הכוונה ב"דיסק מיוחד"?

וכרטיס מסך, אולי משהו ביניים?

פורסם

אכן כן, הכוונה לדיסק המיוחד, אם כי אני לא מכיר את ביצועיו ממקור ראשון,

אבל נשמע אחלה ( את יכולה לברר יותר לעומק בפורום אמצאי אחסון ).

תראי ה - GT220 יעשה את העבודה, אם יש בכוחך להתפנק עם איזה

GTX 285 - למה לא ? בקיצור, מעשית , כל כרטיס NVIDIA

יספק את הסחורה, הכל לפי הכיס.

:xyxthumbs:

עריכה: טוב, הדיסק המיוחד הוא למעשה מיועד ללפטופים, עד כמה שהבנתי,

מבחינתך זה אומר שתבקשי מתאם מיוחד מבחינת המארז.

פורסם

האם יש לך צרכי שימוש כלשהם בתלת מימד ? זה יעודו של כרטיס המסך. אל תרגישי רע כי את קונה כרטיס "חלש" למחשב "חזק".

חומרה אמורה לשרת את צרכייך, לא את האגו שלך.

אם יש בכוחך להתפנק עם איזה

GTX 285 - למה לא ?

למה כן ?

זה נחוץ כמו ספויילר לטרקטור.

כמות זיכרון בריאה של 512 MB וכרטיס לא עתיק (shader 3.0) מדי יספקו אותך לחלוטין בהיבטי הדו מימד. כאמור אלה לא יקרים כלל.

כונן נוסף ישמש אותך לשיפור הביצועים בפוטושופ, ולכן מומלץ לקחת 2. (הנפח שלו פחות חשוב)

הכונן שהוצע לך כמיוחד אמור להיות מהיר יותר, ובכך לשפר את זמני הטעינה של תוכנות/קבצים ועבודה שוטפת. אם כי אני לא יודע בכמה. שווה לבדוק אם תוספת המהירות שווה לך את תוספת המחיר.

לגבי המסך, אם את עובדת גם בהדפסות, ודיוק צבעים חשוב לך אז מסך איכותי ומכייל צבע הם כלים שישמשו אותך גם בעתיד, וכדאי לא להתקמצן עליהם כעת.

לעבודות שמוצגות באינטרנט, יש משמעות קטנה לדיוק צבעים, כיוון שהשליטה שלך באמצעי התצוגה מוגבל, ואפשר להתפשר במסך.

אם מדובר על עבודה - אני לא הייתי מתפשר על מסך ומכייל, וחוסך בשאר הפרמטרים אם צריך.

פורסם
  • מחבר

האם יש לך צרכי שימוש כלשהם בתלת מימד ? זה יעודו של כרטיס המסך. אל תרגישי רע כי את קונה כרטיס "חלש" למחשב "חזק".

חומרה אמורה לשרת את צרכייך, לא את האגו שלך.

למה כן ?

זה נחוץ כמו ספויילר לטרקטור.

כמות זיכרון בריאה של 512 MB וכרטיס לא עתיק (shader 3.0) מדי יספקו אותך לחלוטין בהיבטי הדו מימד. כאמור אלה לא יקרים כלל.

כונן נוסף ישמש אותך לשיפור הביצועים בפוטושופ, ולכן מומלץ לקחת 2. (הנפח שלו פחות חשוב)

הכונן שהוצע לך כמיוחד אמור להיות מהיר יותר, ובכך לשפר את זמני הטעינה של תוכנות/קבצים ועבודה שוטפת. אם כי אני לא יודע בכמה. שווה לבדוק אם תוספת המהירות שווה לך את תוספת המחיר.

לגבי המסך, אם את עובדת גם בהדפסות, ודיוק צבעים חשוב לך אז מסך איכותי ומכייל צבע הם כלים שישמשו אותך גם בעתיד, וכדאי לא להתקמצן עליהם כעת.

לעבודות שמוצגות באינטרנט, יש משמעות קטנה לדיוק צבעים, כיוון שהשליטה שלך באמצעי התצוגה מוגבל, ואפשר להתפשר במסך.

אם מדובר על עבודה - אני לא הייתי מתפשר על מסך ומכייל, וחוסך בשאר הפרמטרים אם צריך.

סורי לבאס, אבל אני לא בענייני אגו...

תודה על כל התשובות, אני בטוחה שאני דיי יודעת מה אני רוצה עכשיו :)

תודה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים