פורסם 2010 ביולי 415 שנים שלום רבאני לא מבין באוזניות ואני רואה שזה עולם ולמלואואני דיי חובב סאונדואני רוצה להחליף את האוזניות של האייפון באוזניות איכותיות שאני ארגיש שינוי רציניאני מדבר על אוזניות IN EARאני רואה פה המלצות על הדגמים:AKG K324PCX300CX400-IIאני מחפש איכות כמה שיותר נקייה לא מחפש באסים רציניים שומע לרוב רוק.תודה מראש.
פורסם 2010 ביולי 415 שנים שלום רבאני לא מבין באוזניות ואני רואה שזה עולם ולמלואואני דיי חובב סאונדואני רוצה להחליף את האוזניות של האייפון באוזניות איכותיות שאני ארגיש שינוי רציניאני מדבר על אוזניות IN EARאני רואה פה המלצות על הדגמים:AKG K324PCX300CX400-IIאני מחפש איכות כמה שיותר נקייה לא מחפש באסים רציניים שומע לרוב רוק.תודה מראש.מה התקציב? אתה מעוניין שיהיה גם מיקרופון? שלט עקרוני בשבילך?תפרט קצת, אחינו..
פורסם 2010 ביולי 515 שנים איכות כמה שיותר נקיה זה AKG K324P.smisrael, איזה מיקרופון יש באוזניות in-ear...? ועל איזה שלט אתה מדבר לעזאזל
פורסם 2010 ביולי 515 שנים איכות כמה שיותר נקיה זה AKG K324P. smisrael, איזה מיקרופון יש באוזניות in-ear...? ועל איזה שלט אתה מדבר לעזאזל כמה דוגמאות קטנות (ויש עוד המון..) Sennheiser MM50 JBL Reference 250 adius Atomic Bass עם כפתור שליטה ואכן, אפילו שלט אפשר למצוא , ולשלוט בשיחה ובהעברת השירים בלי צורך לגעת במכשיר, הטכנולוגיה הגיעה גם למקומות מדהימים שכאלה.. אין צורך לתקוף אחי, יותר נחמד לדבר בסבבה.. שבוע נפלא!
פורסם 2010 ביולי 515 שנים מחבר אוקייזה הגיוני AKG K324P במחיר של 70 ש"ח ?http://www.buyx.co.il/Product.asp?Pid=EP063B&Cat2Cat1ID=2&Cat2ID=1&aff=Zap〈=heובכמה עדיף לי לקחת את BOSE in ear עליהם ?
פורסם 2010 ביולי 515 שנים כנראה שהמחיר ירד, כי אני קניתי את האוזניות האלו מאותה החנות לפני 3 חודשים ב-140 ש"ח
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.