פורסם 2010 ביולי 415 שנים לנייח או נייד ? כי עם נייד ,קנה אחד בתצורה של כרטיס ברחבה עם נייח קנה PCI\ כל השער זה קהה
פורסם 2010 ביולי 415 שנים מה עם DX?לי יש כמה USB Hubs משם, אומנם הם לא עם ספק כוח ורק עם 4 יציאות, אך אני מרוצה מהם.יש שם גם כאלה עם ספקי כוח, אך לי לא היה צורך בזה, ואין ספק שזה יוצא יותר זול מלקנות בארץ.
פורסם 2010 ביולי 415 שנים מחבר מה עם DX?לי יש כמה USB Hubs משם, אומנם הם לא עם ספק כוח ורק עם 4 יציאות, אך אני מרוצה מהם.יש שם גם כאלה עם ספקי כוח, אך לי לא היה צורך בזה, ואין ספק שזה יוצא יותר זול מלקנות בארץ.יש לי מהם טראומה מאז שקניתי קורא כרטיסים שמת אחרי שבוע
פורסם 2010 ביולי 515 שנים דווקא אני הזמנתי מ-DX שלושה USB Hubs כאלה,אחד מהם מת אחרי שבוע, אז שלחתי ל-DX מייל (טוב, אח שלי שלח)עם הפרטים, ותוך שבועיים הגיע אליי אחד חדש הביתה.באמת ש-DX ממש בסדר. אגב, כל המוכרים האלה ב-ebay שהם מהונג קונג/מקום אחר בסיןזה בדיוק כמו DX, ההבדל היחיד הוא שהם לא מחזיקים אתר משלהם.וזה עדיף בהרבה מאשר לקנות בארץ או כל פתרון אחר, כי בארץ מוכרים לך את אותו זבלסיני שמוכרים לך ב-DX רק במחיר גבוה פי שניים (ויותר)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.