פורסם 2010 ביולי 815 שנים מחבר אני מתכוון שראיתי באחד המסכים שיש לו כזאת כניסה או יציאה (אין לי מושג איך לקרוא לזה, מצטער על הבלבול :-X) שאפשר לחבר אליה רמקולים שמהם שומעים את מה שהHDMI או הDP מעביר..
פורסם 2010 ביולי 815 שנים לא יודע לגבי זה, אבל אם כבר משתמשים בסתם רמקולים פשוטים אפשר לחבר אותם פשוט ישירות למחשב ו/או ל-PS3 (לא מכיר את ה-PS3 אבל אני מניח שיש לו חיבור כזה ו/או לאוזניות).
פורסם 2010 ביולי 815 שנים מחבר http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=745659אני יושב מול מסך כזה ומדובר במסך מצוין לדעתי שמכיל חיבורי DVI, VGA ו-HDMI.אחרי חשיבה מעמיקה חשבתי על המסך הזה,הבעיה שראיתי באינטרנט איפשהו שהוא לא יכול למתוח תמונות...זה נכון?ובכל מקרה, יהיה אפשר להריץ PS3 ב-720p או 1080p?
פורסם 2010 ביולי 815 שנים מה זאת אומרת לא יכול למתוח תמונות? את ה-upscale עושה התוכנה איתה אתה מציג את התוכן.תוכל להציג בו כל תוכן שתרצה, אבל הרזולוציה שלו היא 1680x1050 מה שאומר שתוכן 720p יימתח כדי להיות מוצג על מסך מלא ואילו תוכן 1080p גדול יותר מהמסך עצמו ולכן יעבור downscale לרזולוציה של המסך.
פורסם 2010 ביולי 815 שנים לדעתי לא יהיה הרבה הבדל. תעשה ניסוי או שניים ותוכל לקבוע מה נראה לך, אם בכלל, טוב יותר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.