עבור לתוכן

עזרה בבחירת מסך - התלבטות בין ארבעה מועמדים.

Featured Replies

פורסם

אני כרגע חשבתי על LG W2353, LG W2453, LG W2286-L ו-LG W2486-L.

אני אשתמש בו כמסך למחשב ולפלייסטיישן 3, בעיקר משחקים ואינטרנט.

המסך ישמש אותי לעוד כמה שנים טובות..

אם יש מחירים טובים מחו"ל עדיף, אין לי בעיה לקנות ולהביא לארץ.

אני יודע של-LG 2453 יש יציאת קול כי אין בו רמקולים, מה עם האחרים?

אם יש דגמים נוספים באותו תקציב, אני אשמח להמלצה - אבל שיהיה עם חיבור HDMI + DVI.

תודה לכל העוזרים! :)

פורסם
  • מחבר

הקפצה ..

פורסם
  • מחבר

עוד הקפצה.. :-\

פורסם

תקציב?

פורסם
  • מחבר

1500 מקסימום, ואלה הדגמים שנראים לי הכי טוב בדרישות שלי..

פורסם
  • מחבר

אני צריך אבל מסך עם חיבור HDMI + DVI..

פורסם
  • מחבר

בגלל שאני הולך לשחק גם בפלייסטיישן איתו, אני מעדיף שהוא יהיה 23-24 אינץ' ושיהיה FHD..

פורסם
  • מחבר

הקפצה

פורסם

ענו לך.

אם אתה רוצה מסך שהוא 24" שמכיל גם DVI וגם HDMI במקביל והתקציב נשאר 1,500 ש"ח, אז תקנה אחד ממסכי ה-TN, לדעתי הזול מביניהם (סביב ה-1,000) כי כמו שאמר tmpusr אין צורך וממש לא משתלם להשקיע במסך כזה יותר. לא שאני ממליץ על זה במיוחד אבל אם אלו האילוצים אז אלו האילוצים.

אפשרות נוספת היא לקנות את ה-Dell U2311H שמארגנים פה מכירה קבוצתית שלו (או לפחות מנסים לארגן) ככה שזה אולי יצא לך זול יותר. אפשר לבדוק אם קיים מתאם מ-HDMI ל-DisplayPort מה שיפתור לך את בעיית החיבור.

פורסם
  • מחבר

Displayport יכול להעביר FHD? ואם כן, מה לגבי הסאונד?

פורסם

FHD זה בסך הכל שם של רזולוציה (1920x1080) שניתן לה כדי שיהיה קל לשווק אותה.

DisplyPort הוא חיבור דיגיטאלי וכן, הוא מעביר גם אודיו (אבל אולי מאבד את היכולת הזאת אם מחברים אותו דרך מתאם ל-HDMI).

יחד עם זאת, לאף אחד מהמסכים הללו (וגם לא לאלו בעלי פאנל TN) אין רמקולים מובנים, כך שבכל מקרה אודיו לא תשמע דרך המסך, גם אם החיבור מסוגל להעביר אודיו.

אפשרות נוספת היא לחבר את ה-PS3 דרך מתאם HDMI ל-DVI ואת המחשב דרך חיבור D-sub ככה שכל אחד מהמסכים עליהם המליצו תמיד מחייך ו-tmpusr עדיין משתלמים מאוד במחירם. אני לא כל כך בקיא בסוגי המתאמים ומה המשמעות של שימוש בכל אחד מהם. אולי מישהו יידע פה ואם לא תוכל לשאול בפורום 'קולנוע ביתי', שם בטח יודעים.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על העזרה,

שתי שאלות אחרונות:

למסך יש יציאת AUDIO? כי ראיתי את זה באחד מהמסכים פה כדי שהסאונד לא ילך לאיבוד..

וראיתי שהזמן תגובה הוא 8ms, זה לא יפריע לי במשחקים?

פורסם

מה זה יציאת Audio? למסך יש רק כניסות כי הוא התקן הקצה. הווידיאו/אודיו נוצרים ומועברים אליו על ידי התקן אחר.

חוץ מזה 1 -- שאם אין לך רמקולים על המסך לא תוכל לשמוע דרכו אודיו.

חוץ מזה 2 -- גם אם נניח תמצא מסך עם רמקולים אז מדובר ברמקולים פשוטים וזולים כמו אלה שקונים ב-40 ש"ח. לא עדיף לחבר כבר את ה-PS3 למערכת רצינית יותר?

תתעלם מנתוני זמן התגובה, ואם כבר נגעת בזה אז גם משאר נתוני היצרן, זה נתון שלא אומר כלום ומשמש בעיקר כנתון מקדם מכירות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים