עבור לתוכן

קירור למעבד AM3 למחשב HTPC

Featured Replies

פורסם

שלום

הקירור שיש לי עכשיו על המעבד הוא קירור המקורי והוא ממש רועש אז אני מחפש קירור חדש עד 200 שקל שיהיה שקט וחשוב שהוא צריך להיות גם נמוך כי זה מארז של HTPC.

תודה מראש

פורסם

אם זה מארז HTPC אני מאמין שאתה לא מתכנן OC..

בכל מקרה אחד מדגמי הALPINE של AC יספיקו בהחלט..תתחדש :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

ראיתי את הגוף קרור Shuriken של Scythe שהוא ממש שקט לפי מה שהבנתי 32DB בFULL SPEED.. לעומת גוף קרור אחר של AC ALPINE 64 PRO שמגיע עד 46DB בFULL SPEED... אז מה דעתכם על Shuriken החברה טובה כי לא שמעתי עלה?

תודה מראש

פורסם

Schyte חברה מוכרת אבל ה-Shuriken עצמו הוא לא בדיוק גוף הקירור המשתלם ביותר שיש, הוא די שקט זה נכון, אבל יעילות הקירור שלו ביחס למחיר הופכת אותו ללא משתלם במיוחד. ה-Alpine שעולה חצי ממנו (ואולי אף פחות) יתן לך את הקירור שאתה מחפש וברמת השקט שאתה מחפש (אגב, איזה מעבד יושב ב-HTPC?)

לא יודע על איזו ביקורת אתה מסתמך אבל דגמי ה-Alpine הם שקטים מאוד ובנוסף אני לא רואה כל כך מצב מעשי בו תגיע לכך שהמאוורר של הקירור יסתובב בסל"ד מלא.

פורסם
  • מחבר

המעבד שיושב בHTPC הוא AMD Athlon II X3 425

עכשיו אני הולך לפי הביקרת הזה

http://www.frostytech.com/articleview.cfm?articleID=2456

http://www.frostytech.com/articleview.cfm?articleID=2247

ולפי מה שרשום שם ההבדל הוא של בערך 2 מעלות בניהם(כששניהם בסל"ד מלא)

לפי הרעש שאני שומע עכשיו אני מניח שהקירור עובד בסל"ד מלא בגלל זה חשוב השקט בסל"ד מלא... בערך חצי שעה ראשונה הוא ממש שקט לא שומעים אותו ואז הוא מתחיל להרעיש(מעלה את הסל"ד)

המצב הוא כזה הHTPC יושב בתוך כוך בארון עם מדפים ומעליו(במדף מעליו) יש את הממיר והDVD ככה שהאזור שם די חם מטמפ' החדר

פורסם

הקירור סטוק הוא לא דוגמה לכלום במקרה הזה ואני לא חושב שהוא PWM מה שאומר שהוא מעלה או מוריד אוטומאטית את סל"ד המאוורר שלו.

בכל מקרה, דגמי ה-Alpine שקטים ויעילים. אני חושב שבמחירו ה-Shuriken הוא לא הבחירה הכי משתלמת, אבל אם תבחר בו בכל זאת הוא גם יהיה בסדר.

שנית, הסירקולציה שלך בסביבת המארז (ולא ציינת מהי בתוך המארז) רחוקה מלהיות אופטימאלית. יש בכלל נתיב אוויר חופשי דרכו יכול להיכנס ולצאת אוויר מהמארז?

פורסם
  • מחבר

כן יש נתיב שניכנס אוויר למארז מקדימה ויש בגג המארז חורי אוורור שנראים כמו הכנה חיבור לשני מאוורים אחד מעל השני לא סגור על זה צריך לבודק

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים