עבור לתוכן

מעוניין לעשות שידרוג למערכת שלי וזקוק להמלצתכם

Featured Replies

פורסם

זאת המערכת שלי :

AMD XP 1700+

Gigabyte 7VTXE

512 DDR

GeForce 3 ELSA

Creative SoundBlaster Live! 5.1

W.D. 40 GB

W.D. 60 GB

Maxtor 40 GB

Asus *50 CDROM

ASUS 48*24*52 CDRW

ספק GENERIC 400W

עכשיו ככה

המחשב שלי ממש דחוס, אני משתמש בכרטיס PCI להוספת שתי כניסות IDE (להרד דיסק השלישי שלי) כי אין לי RAID

עכשיו גם יש לי כרטיס של GIGABITE גם PCI שמוסיף 4 כניסות USB 2.0.

השינויים שאני מעוניין לעשות הם כאלה:

להחליף את הרכטיס PCI - USB של GIGABITE (עולה היום 200 ש"ח) + הכרטיס PCI - IDE שעולה 145 היום + לוח הM שלי (אין לי מושג כמה הוא שווה) בלוח M חדש עם USB 2 + RAID שיאפשר לי לחבר יותר מ4 מכשירי IDE ללוח M (יש לי כעת 5) (ואם אפשר הייתי רוצה לדעת איך? כלומר, יש שם יותר חיבורי IDE או מה? בלוח אני מתכוון) ושיהיה לפחות 6 כניסות USB + של חברת GIGABITE. אני פשוט יכול להשיג רק שלהם אז... כמובן שאני מתכוון לתת את המוצרים שלי בתמורה לחדש אז עם תוכלו להגיד לי כמה בערך אני אצטרך להוסיף אליו זה יהיה נהדר, או פשוט דגם של לוח M שעונה לדרישות שלי.

להחליף מעבד מ 1700XP ל2500XP

שוב אני מתכוון טרייד אין, אז כמה אני אצטרך להוסיף?

ולהחליף את כל שלושת ההרד דיסקים שלי לאחד של 120 או משהוא שגדול ממנו אך קטן מ200 אם יש)

ושוב כמה אני אצטרך להוסיף.

מודה לכם על עזרתם, מצטער שזה כל כך ארוך אבל זה משהוא שכבר הורג אותי. יותר מידי דברים בקופסא אחת....

אלפי תודות!

פורסם

א. לא ברור לי למה מישהו יתן לך לעשות טרייד אין (איזה חנות זאת?)

ב. אם כבר מישהו מסכים למה שלא תברר איתו? מאיפה אנחנו צריכים לדעת?

ג. אם אתה רוצה מושג קלוש לגבי סדר הגודל של ההפרש פשוט כנס לאחת מחנויות המחשבים ברשת ותשווה את מחירי הרכיבים... או שאתה מצפה שנעשה את זה בשבילך?

פורסם
  • מחבר

ok

קודם כל אני מבקש בלי הדיבור המשפיל הזה,

א. לברר איתו? כשזה בה לטרייד אין אז כל מוחר יגיד לך אוטומתית שחצי מחיר ואפילו יותר יירד לך וזה כבר לא שווה/לא נמכר ומה לא רק בשביל לסחוט יותר כסף בשביל הרווח. בגלל זה שאלתי אותכם כי לכם אין שום רווח לכן התשובות שלכם יהיו כנות.

ושוב בחנויות נמכרים מחירים לגבי מוצרים חדשים. אני שואל כמה יהיו שווים המוצרים שלי אחרי שהם בשימוש אצלי. אני לא הייתי מפרסם סתם ת'ארד. אתה באמת חושב שאני לא הייתי הולך לאחד ממיליון החנויות/אנשים פרטים שאני מכיר והייתי שואל אותם כמה עולה חלקים יד שנייה עם היו מוכרים?

אני שואל שוב כי אין לי תשובות ואני לא מתמחה בחלקי יד שנייה. אני לא מעוניין שיעבדו אלי לכן אני שואל לדעת שהמוכר במידה ויהיה יגיד לי את המחיר הנכון.

ושוב, היחס הזה היה מיותר

פורסם

דבר ראשון.......אל תגזים זה לא יחס כזה משפיל......

בעיקרון הוא צודק רק שהוא היה צריך לנסח את זה יותר בעדינות....

פורסם
  • מחבר

עזוב אני לא מתכוון להפוך את זה לספאם טהור ולהתווכך מי צודק או איך ומי מה נאמר.

תראה אין לי מושג איך אני יכול לפתור את הבעיה הזאת, אז עם כבר מישהוא יכול להמליץ לי על דגם של לוח M מחברת GIGABITE עם הדברים הבאים:

6 כניסות של USB 2

RAID (ואם אפשר הסבר על איך שהדבר עובד)

וכמובן ל AMD.

תודה

פורסם

אם אתה מצמצם את 3 הדיסקים הקשיחים לאחד אתה לא צריך יותר מ-4.

פורסם
  • מחבר

צודק אבל אני עם ראייה לעתיד, ובכל זאת רק למקרא שאני לא אוכל להחליף את השלושה ל -1.

פורסם
  • מחבר

הציעו לי להחליף את שלושת ה HD שלי לאחד של MAXTOR 120 GB 133ATA תמורת תוספת של 100 ש"ח

אני לא חושב שכדי לי כי אני גם מאבד GB וגם מפסיד 100 ש"ח...

ובנוסף אמרו לי ש RAID הוא לא פתרון לחיבור יותר מ 4 מכשירי IDE

אז מה זה? (חיפוש בפורם לא הבהיר לי כל כך)

תודה לעונים.

פורסם

הציעו לי להחליף את שלושת ה HD שלי לאחד של MAXTOR 120 GB 133ATA תמורת תוספת של 100 ש"ח

אני לא חושב שכדי לי כי אני גם מאבד GB וגם מפסיד 100 ש"ח...

ובנוסף אמרו לי ש RAID הוא לא פתרון לחיבור יותר מ 4 מכשירי IDE

אז מה זה? (חיפוש בפורם לא הבהיר לי כל כך)

תודה לעונים.

ראשית אולי אתה תאבד נגיד 20 ג'יגה אבל אתה תקבל דיסק קשיח חדיש וטוב יותר ומהיר יותר.

שנית עם אתה הולך על לוח חדש אז קח כבר דיסק קשיח כזה רק שיהיה Serial-ATA.

לגבי לוח הינה לך לוח שיתאים לך GA-7N400V Pro2 יש עליו הכל מהכל עם ניתן להשיגו בארץ אז הוא נראה לי לוח טוב.

http://www.giga-byte.com/MotherBoard/Products/Products_Spec_GA-7N400V%20Pro2.htm

פורסם
  • מחבר

תודה רבה!

פורסם
  • מחבר

קיבלתי אישור להחליף את שלושת ההרד דיסקים המשומשים שלי עבור MAXTOR 120GB 7200RPM עם תוספת של 100 ש"ח

כזכור שלי הם:

WD 40 GB 7200 - בן 3 שנים

WD 60 GB 7200 - בן שנה

MAXTOR 40 GB 7200 - בן כמה חודשים

מה אתם אומרים?

מבחינה כלכלית זה שווה את זה?

פורסם

רק אם אתה לחוץ על חיבורי IDE נוספים אז כן... אם לא אז אני לא רואה שום סיבה למה להחליף 140GB בשביל 120GB...

פורסם

ה120GB שלMAXTOR הוא עם 8MB BUFFER או 2MB?

פורסם

לדעתי כדאי להחליף...

פורסם
  • מחבר

אני לא לחוץ על IDE, כי יש לי בקר IDE (והאמת ההרד דיסק (MAXTOR) שמחובר דרכו עובד הרבה יותר מהר מהשניים האחרים משום מה)

אבל זה בכל זאת 3 על אחד ענק. ובעיות יותר נפוצות ב3 מאשר ב-1

השאלה עם מבחינה כלכלית זה שווה את זה?

כי אני מפסיד 100 ש"ח ו20 GB

והוא 2 MB BUFFER.

תודה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים