פורסם 2003 באוקטובר 1922 שנים זאת המערכת שלי :AMD XP 1700+Gigabyte 7VTXE512 DDRGeForce 3 ELSACreative SoundBlaster Live! 5.1W.D. 40 GBW.D. 60 GBMaxtor 40 GBAsus *50 CDROMASUS 48*24*52 CDRWספק GENERIC 400Wעכשיו ככההמחשב שלי ממש דחוס, אני משתמש בכרטיס PCI להוספת שתי כניסות IDE (להרד דיסק השלישי שלי) כי אין לי RAIDעכשיו גם יש לי כרטיס של GIGABITE גם PCI שמוסיף 4 כניסות USB 2.0.השינויים שאני מעוניין לעשות הם כאלה:להחליף את הרכטיס PCI - USB של GIGABITE (עולה היום 200 ש"ח) + הכרטיס PCI - IDE שעולה 145 היום + לוח הM שלי (אין לי מושג כמה הוא שווה) בלוח M חדש עם USB 2 + RAID שיאפשר לי לחבר יותר מ4 מכשירי IDE ללוח M (יש לי כעת 5) (ואם אפשר הייתי רוצה לדעת איך? כלומר, יש שם יותר חיבורי IDE או מה? בלוח אני מתכוון) ושיהיה לפחות 6 כניסות USB + של חברת GIGABITE. אני פשוט יכול להשיג רק שלהם אז... כמובן שאני מתכוון לתת את המוצרים שלי בתמורה לחדש אז עם תוכלו להגיד לי כמה בערך אני אצטרך להוסיף אליו זה יהיה נהדר, או פשוט דגם של לוח M שעונה לדרישות שלי.להחליף מעבד מ 1700XP ל2500XP שוב אני מתכוון טרייד אין, אז כמה אני אצטרך להוסיף?ולהחליף את כל שלושת ההרד דיסקים שלי לאחד של 120 או משהוא שגדול ממנו אך קטן מ200 אם יש)ושוב כמה אני אצטרך להוסיף.מודה לכם על עזרתם, מצטער שזה כל כך ארוך אבל זה משהוא שכבר הורג אותי. יותר מידי דברים בקופסא אחת....אלפי תודות!
פורסם 2003 באוקטובר 1922 שנים א. לא ברור לי למה מישהו יתן לך לעשות טרייד אין (איזה חנות זאת?)ב. אם כבר מישהו מסכים למה שלא תברר איתו? מאיפה אנחנו צריכים לדעת?ג. אם אתה רוצה מושג קלוש לגבי סדר הגודל של ההפרש פשוט כנס לאחת מחנויות המחשבים ברשת ותשווה את מחירי הרכיבים... או שאתה מצפה שנעשה את זה בשבילך?
פורסם 2003 באוקטובר 2022 שנים מחבר ok קודם כל אני מבקש בלי הדיבור המשפיל הזה,א. לברר איתו? כשזה בה לטרייד אין אז כל מוחר יגיד לך אוטומתית שחצי מחיר ואפילו יותר יירד לך וזה כבר לא שווה/לא נמכר ומה לא רק בשביל לסחוט יותר כסף בשביל הרווח. בגלל זה שאלתי אותכם כי לכם אין שום רווח לכן התשובות שלכם יהיו כנות.ושוב בחנויות נמכרים מחירים לגבי מוצרים חדשים. אני שואל כמה יהיו שווים המוצרים שלי אחרי שהם בשימוש אצלי. אני לא הייתי מפרסם סתם ת'ארד. אתה באמת חושב שאני לא הייתי הולך לאחד ממיליון החנויות/אנשים פרטים שאני מכיר והייתי שואל אותם כמה עולה חלקים יד שנייה עם היו מוכרים?אני שואל שוב כי אין לי תשובות ואני לא מתמחה בחלקי יד שנייה. אני לא מעוניין שיעבדו אלי לכן אני שואל לדעת שהמוכר במידה ויהיה יגיד לי את המחיר הנכון.ושוב, היחס הזה היה מיותר
פורסם 2003 באוקטובר 2022 שנים דבר ראשון.......אל תגזים זה לא יחס כזה משפיל......בעיקרון הוא צודק רק שהוא היה צריך לנסח את זה יותר בעדינות....
פורסם 2003 באוקטובר 2022 שנים מחבר עזוב אני לא מתכוון להפוך את זה לספאם טהור ולהתווכך מי צודק או איך ומי מה נאמר.תראה אין לי מושג איך אני יכול לפתור את הבעיה הזאת, אז עם כבר מישהוא יכול להמליץ לי על דגם של לוח M מחברת GIGABITE עם הדברים הבאים:6 כניסות של USB 2RAID (ואם אפשר הסבר על איך שהדבר עובד)וכמובן ל AMD.תודה
פורסם 2003 באוקטובר 2022 שנים מחבר צודק אבל אני עם ראייה לעתיד, ובכל זאת רק למקרא שאני לא אוכל להחליף את השלושה ל -1.
פורסם 2003 באוקטובר 2122 שנים מחבר הציעו לי להחליף את שלושת ה HD שלי לאחד של MAXTOR 120 GB 133ATA תמורת תוספת של 100 ש"חאני לא חושב שכדי לי כי אני גם מאבד GB וגם מפסיד 100 ש"ח...ובנוסף אמרו לי ש RAID הוא לא פתרון לחיבור יותר מ 4 מכשירי IDEאז מה זה? (חיפוש בפורם לא הבהיר לי כל כך)תודה לעונים.
פורסם 2003 באוקטובר 2122 שנים הציעו לי להחליף את שלושת ה HD שלי לאחד של MAXTOR 120 GB 133ATA תמורת תוספת של 100 ש"חאני לא חושב שכדי לי כי אני גם מאבד GB וגם מפסיד 100 ש"ח...ובנוסף אמרו לי ש RAID הוא לא פתרון לחיבור יותר מ 4 מכשירי IDEאז מה זה? (חיפוש בפורם לא הבהיר לי כל כך)תודה לעונים.ראשית אולי אתה תאבד נגיד 20 ג'יגה אבל אתה תקבל דיסק קשיח חדיש וטוב יותר ומהיר יותר.שנית עם אתה הולך על לוח חדש אז קח כבר דיסק קשיח כזה רק שיהיה Serial-ATA.לגבי לוח הינה לך לוח שיתאים לך GA-7N400V Pro2 יש עליו הכל מהכל עם ניתן להשיגו בארץ אז הוא נראה לי לוח טוב.http://www.giga-byte.com/MotherBoard/Products/Products_Spec_GA-7N400V%20Pro2.htm
פורסם 2003 באוקטובר 2822 שנים מחבר קיבלתי אישור להחליף את שלושת ההרד דיסקים המשומשים שלי עבור MAXTOR 120GB 7200RPM עם תוספת של 100 ש"חכזכור שלי הם:WD 40 GB 7200 - בן 3 שניםWD 60 GB 7200 - בן שנהMAXTOR 40 GB 7200 - בן כמה חודשיםמה אתם אומרים?מבחינה כלכלית זה שווה את זה?
פורסם 2003 באוקטובר 2822 שנים רק אם אתה לחוץ על חיבורי IDE נוספים אז כן... אם לא אז אני לא רואה שום סיבה למה להחליף 140GB בשביל 120GB...
פורסם 2003 באוקטובר 2922 שנים מחבר אני לא לחוץ על IDE, כי יש לי בקר IDE (והאמת ההרד דיסק (MAXTOR) שמחובר דרכו עובד הרבה יותר מהר מהשניים האחרים משום מה)אבל זה בכל זאת 3 על אחד ענק. ובעיות יותר נפוצות ב3 מאשר ב-1השאלה עם מבחינה כלכלית זה שווה את זה?כי אני מפסיד 100 ש"ח ו20 GBוהוא 2 MB BUFFER.תודה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.