פורסם 2010 ביולי 315 שנים מחבר תודה על תשובתךאך זה לא יעזור לי לצערי אני צריך משהו לרכישה פה בארץ - מה גם שלפי החסרונות יש שם בועות וכל זה..נתקלתי במשהו אחר בחיפושיי בזאפ שמתאים ל-X110 אך אין לי מושג אם הוא מעשית שווה משהוזה הלינק לכיסוי: http://www.palmnet.co.il/sg_product~3265524~3536~5857.htmשווה לדעתך משהו? לא רוצה סתם לזרוק כסף על דבר שלא ישנה בכלום ואני גם לא מחפש פתרון מוחץ אבל לפחות משהו שיקטין ולו במעט את ההשתקפויות.שוב תודה מראש על עזרתך!
פורסם 2010 ביולי 315 שנים בועות קורות בכל גודל של כיסוי מסך, החל מהטלפון האישי (ומחשבי הכף יד בזמנו) עד למסכים גדולים - זה עניין של להצמיד את המגן בצורה אחידה ואיטית.נכון להיום לפי מה שבדקתי זה הפיתרון הכי טוב בשוק מלבד עצם קניית מחשב עם מסך מט מראש.בנוגע למוצר שהצעת - אני מציע שתפנה לחנות ואולי תיגש אליהם - ייתכן ויש להם את המוצר בתצוגה או בשימוש אצל מישהו כך שתוכל לראות אם הוא מתאים לך.
פורסם 2010 ביולי 315 שנים מחבר אוקיי קבלתי את תשובתך, לחברים פה יש חלופות/רעיונות נוספים? לא ייתכן שאני היחיד שנתקל בקושי כזה כי הרי לרוב המיני ניידים והניידים יש מסכים משתקפים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.