פורסם 2010 ביולי 215 שנים שלום לכולם.אני חדש פה ורציתי לשאול שאלה אם מישהו מכיר רכיב מסויים או אפילו דרך לבנות את אותו רכיב מסוייםהרכיב הוא בעצם סוג של רכיב שיהיהו לו שתי פורטים כניסה מצד אחד שיתחברו לקו טלפון הביתי (כלומר לשתי חוטים שהטלפון אמור להתחבר)ושני פוטים מוצא שברגע שיתקשרו לאותו קו טלפון אליו חיברתי את הפורטים (של הכניסה) אז יוציאו 1 לוגי מה שנקרא שיכול להיות 12V או 5V לא כזה משנה(אם יש רכיב שישר עושה קצר בין שני הפורטים במוצא באת קבלת צלצול בפורטים בכניסה עדיף)הרכיב רק צריך לזהות שיחה לא משנה ממי השיחה והקצר במוצא או ה1 לוגי צריך להיות רגעי (סביבות 1שנייה-2 שניות)תודה לעוזרים.
פורסם 2010 ביולי 215 שנים זה לא אמור להיות מסובך במיוחד בגלל שהמתח של הקו משתנה בעת "צלצול".מועבר לפורום אלקטרוניקה ומודינג.
פורסם 2010 ביולי 215 שנים טלפון מזהה כששיחה נכנסת לא?אני לא מומחה גדול לאלקטרוניקה (בלשון המעטה), אבל אני הייתי מפרק איזה טלפון ישן ומתחבר אליו
פורסם 2010 ביולי 215 שנים המתח בקו הטלפון הואמשהוא כמו 45 - 60 V בזמן ניתוקמשהוא כמו 80 - 100 V בזמן צלצולפחות מ 40 V לדעתי בזמן שיחהאם תחבר מנורת נאון קטנה כמו של טסטר (בטור אם נגד 100 K) לדעתי היא תידלק רק כשיש צלצול ולא תשפיע אל הקו כשיש משהוא אחרעכשו תשים אותה בתוך צינור או מכסה מפלסטיק שחור ביחד אם LDR או פוטו דיודה (כך יצרת מבודד אופטי) והם ישלטו לך במעגל שאתה רוצה
פורסם 2010 ביולי 215 שנים מאיפה הדברים הללו ?בזמן צלצול עובר מתח AC של 40-60 V - בדרך כלל 60.בזמן שיחה , המתחים מאוד מאוד קטנים.בזמן המתנה אולי יש נתק אבל המתח בDC והוא מאוד נמוך.
פורסם 2010 ביולי 315 שנים מחבר טוב קודם כל תודה לכולם על המענה המהיר לא ידעתי שיענו לי ככה מהר. דבר שני אני חושב שאני יסביר בשביל מה הבקשה שלי ככה יהיה לכם יותר קל לעזור ליהמעגל בסופו של דבר אמור לזהות שיחה ולפתוח שער חשמלי של הבית שלי בעזרת ממסר עכשיו בעיקרון יש רכיבים כאלה בטוחכי ילדמהכיתה שלי עשה כזה פרוייקט בכיתה יב הבעיה שאני לא זוכר את שם הרכיב אני גם מאמין שיש מעגל מוכן כזה בebayבעיקרון אני רק צריך שם תודה לכולם
פורסם 2010 ביולי 315 שנים אמממ למען האמת סיימתי יב' ועשיתי פרוייקט באלקטרוניקה של פתיחת שער של חניה באמצעות שיחה מזוהה ובשביל הקליטה של הצלצול ומספר הטלפון השתמשתי ברכיב mitel mt8841, רגל CD של הרכיב הייתה יורדת ל0 לוגי ברגע שהתקבל צלצול...מקווה שזה יעזור לך במשהו...
פורסם 2010 ביולי 615 שנים מחבר תודה על העזרה בקשר לרכיב אני ינסה לראות אם הוא יזהה פשוט הקו שמגיעה לי מהוט הוא ללא שיחה מזוההוהבנתי שאם אין את השירות הזה של שיחה מזוהה הרכיב לא יזהה את השיחה אם מישהו מכיר מערכת כזאת כבר מוכנה להזמין מחול או משהו זה יהיה מעולה תודה ועוד שאלה קטנה בקשר לרכיב שמזהה שיחה ברגע שהוא מזההרגל cd יורדת ל0 לוגי הבנתי תוכל להגיד לי רק לכמה זמן בעיקרון זה אמור להיות רגעי לחצי שניה שניהתודה לכולם
פורסם 2010 ביולי 615 שנים תודה על העזרה בקשר לרכיב אני ינסה לראות אם הוא יזהה פשוט הקו שמגיעה לי מהוט הוא ללא שיחה מזוההוהבנתי שאם אין את השירות הזה של שיחה מזוהה הרכיב לא יזהה את השיחה אם מישהו מכיר מערכת כזאת כבר מוכנה להזמין מחול או משהו זה יהיה מעולה תודה ועוד שאלה קטנה בקשר לרכיב שמזהה שיחה ברגע שהוא מזההרגל cd יורדת ל0 לוגי הבנתי תוכל להגיד לי רק לכמה זמן בעיקרון זה אמור להיות רגעי לחצי שניה שניהתודה לכולםלפי דעתי הCD יורד בצורה רגעית ל0 לוגי ואז שוב עולה ל-1, מכיוון שברגע שהCD יורד ל0 הוא מפעיל פסיקה במיקרו מעבד שעבדתי איתו ולכן אם הוא היה נשאר ב0 לוגי הרבה זמן אז התוכנה הייתה נתקעת בלולאה של הפסיקה...
פורסם 2010 ביולי 615 שנים מחבר אתה יכול לשלוח לי שרטוט של אותו רכיב אחי אני יבדוק בדפי נתונים כבר למרות שאני חושב שהפעלת פסיקה בירידת שעון בגלל זה זה היה נראה רגעי בכל מכרה זה לא משנה אני יתגבר על זה כברתודה אחי
פורסם 2010 ביולי 715 שנים http://www.datasheetcatalog.org/datasheet/zarlinksemiconductor/zarlink_MT8841_JAN_01.pdf יש פה גם סרטוט וגם הסברים... זה סרטוט מהפרויקט שלי
פורסם 2010 ביולי 815 שנים מחבר תודה אחי אתה עוזר לי מאוד המעגל שאני בונה הוא בלי בקר כי אין לי דרך לצרוב תוכנה לכן זה מעגל חומרתי בלבד אם יש לך הצעות אחי תשלח לייש לי דוחפי זרם טובים אני רק מכווה שהרגל יורדת ל0 לוגי רגעי תודה אחי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.