פורסם 2003 באוקטובר 1922 שנים אני חדש בפורוםורציתי לדעת באיזה צבעים צריך להשתמש כדי לצבוע עכברתודה רבה ;D
פורסם 2003 באוקטובר 1922 שנים הוא לא התכוון לזה ככה... הוא התכוון לאיזה סוג של צבעים...אני ממליץ על ספריי בצבע כלשהו + ספריי שקוף שישמור על הצבע.
פורסם 2003 באוקטובר 1922 שנים מחבר הוא לא התכוון לזה ככה... הוא התכוון לאיזה סוג של צבעים...אני ממליץ על ספריי בצבע כלשהו + ספריי שקוף שישמור על הצבע.תודה אחיעזרת לי מאוד
פורסם 2003 באוקטובר 2022 שנים מאיפה אתה מביא את השאלות המטומטמות האלו?!מצידי תצבע בצבע שקוף.חחחחחחחחחחהרגת אותי עכשיו....אני גם לא הבנתי את השאלה... אבל אם זה מה שהוא התכוון....תגידו אני גם צבעתי את המארז אז הייתי צריך לקנות צבע שקוף...?עריכה:השאלה שלי היא אני אמור לקנות עכשיו צבע שקוף...?או לצבוע שוב...? ואז להשים שקוף...?
פורסם 2003 באוקטובר 2022 שנים חחחחחחחחחחהרגת אותי עכשיו....אני גם לא הבנתי את השאלה... אבל אם זה מה שהוא התכוון....תגידו אני גם צבעתי את המארז אז הייתי צריך לקנות צבע שקוף...?עריכה:השאלה שלי היא אני אמור לקנות עכשיו צבע שקוף...?או לצבוע שוב...? ואז להשים שקוף...?מצטרף לשאלה ומוסיף "איפה"
פורסם 2003 באוקטובר 2022 שנים אני מציע שתתחיל להירגע חבוב...1 זה לא שהוא עושה את זה כל יום...2 לא עניינך בכלל....3 (קשור ל2 אבל...) מה אתה מתערב בכלל...4 מה אתה מתערב בכלל....5 אל תתערב בעניינים שלא שלך...6 מה אתה עושה מזה עניין...?7 אל תתערב סתם...והעזרה שהוא נותן מחפה על כל מה שהוא עושה או יעשה...עריכה:i dont quote anybody its what i said...(write) but for some stupid reasonthe qoute shit keep on coming back
פורסם 2003 באוקטובר 2022 שנים מחקתם לי ת'הודעה? מה זה דיקטטורה? סתימת פיות? .......תכף יתחילו פה גם לכרות ראשים של סמיילים וזהו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.