פורסם 2003 באוקטובר 1922 שנים איך אני מדביק היטסינק על הזיכרונות של הכרטיס מסך?זה משנה אם זה היטסינק של מעבד?כמה זה יועיל?תודה מראש
פורסם 2003 באוקטובר 1922 שנים עם דבק טרמי.ניראה לי שהיט סינק של מעבד (איזה מעבד?) יהיה קצת יותר מדי כבד... אם הוא גדול וכבד, תחתוך אותו ותדביק כרצונך
פורסם 2003 באוקטובר 1922 שנים אם אתה מדבר מבחינת אוברקלוק אז זה יעזור , איך אתה מדביק ? עם דבק טרמי , לא משחה ! דבק..קונים את זה בחנויות מחשבים.
פורסם 2003 באוקטובר 1922 שנים מחבר כן השאלה אם זה יעזור לאוברקלוק? אני חושב היטסינק של פנטיום 1.[ איפה מוכרים דבק טרמי?לא מצאתי אצל הדובים.]אבל אני ממש מדביק אותו על הזיכרונות?פשוט שם דבק טרמי ומדביק עליהם?[נשמע מפחיד כי אם זה לא יועיל כ"כ ואני ארצה להסיר אותו?]
פורסם 2003 באוקטובר 1922 שנים כן זה יעזור לך לאוברקלוק..כן אתה מדביק אותו לזכרונותואם תדביק ותרצה להוציא את זה אחרי זה ...תצטרך להוציא את זה בזהירות..{ הדבק הטרמי הוא חזק מאוד}.כדי שלא תוציא את הזכרונות ביחד עם ההיטסינק
פורסם 2003 באוקטובר 1922 שנים יש גם פדים ת'רמיים שאני יודע שבאים ביחד עם היטסינקים באייסברג 4 ובאיזה מאוורר של טייטן
פורסם 2003 באוקטובר 2022 שנים איפה מוכרים דבק טרמי , לא מצאתי בשום מקום.?אני גם חיפשתי זמן מה במשך חודש וחצי עד שהתייאשתי....אז אם לא הבנתם...(מצטרף לבקשה (שאלה) )
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.