עבור לתוכן

*הוקפץ* ראוטר לא נותן מהירות מקסימלית תחת אינטרנט 12Mbit

Featured Replies

פורסם

עכשיו הבנתי. באמת שלא חשבתי על זה. אבל מה הם חושבים? שאנשים עושים 12 מגה סתם?

הרי זה די ברור שהם יורידו בו עשרות ג'יגות בחודש.

• תגובות 40
  • צפיות 6.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

הם עלו על הטעות, עכשיו הם עושים הכל כדי להחזיר את המצב אחורנית.

הם יישענו על הרבה תירוצים - "מהירויות של UFI מחייבות חייגן", "MPLS (חיבור ללא חייגן) עושה בעיות עם ראוטרים מסויימים (כפי שחלקכם כבר הבין - ההיפך הוא דווקא הנכון)", "אתה לא תוכל להינות מהמהירות המקסימלית בחיבור MPLS" וכו'...

בכל מקרה, בשל בעיות ניתוקים חוזרות ונשנות, התנתקתי מהוט השבוע (תהליך שהיה מפרך, אך אינני מופתע) - כעת עם NGN 15/800.

פורסם

אין להם בעיה שתוריד ג'יגות כל עוד הם יכולים לעקוב אחרי מה שאתה עושה.

דרך אגב אני לא יודע לגבי חברות אחרות אבל אצל ספקית בזק בינלאומי כתוב בחוזה שאחרי 60 ג'יגה הורדה בחודש הם יכולים לחסום לך את הרוחב פס.

שאלתי אותם והם אמרו שהם נכון לעכשיו לא חוסמים לא משנה מה אבל אם יחסמו הם יודיעו על זה.

סתם לידע כללי.

פורסם
  • מחבר

אז מה האופציות שלי כרגע? לדרוש חיבור ללא חייגן - דבר שמגביל אותי לאייפי קבוע (תקנו אותי אם אני טועה).

או לנסות להחליף נתב למשהו אחר. למישהו יש את TL-WR841ND? אולי הוא לא יעשה בעיות?

פורסם

בתור נציג תמיכה בבזק בינלאמי אני אומר בפירוש אין מצב לעבור לחיבור MPLS במהירות 12 בנטויזן אין לי מושג בכל מצב הפיתרונות שלך

כמו שציינתי כבר או לנסות לדבר עם נטויזן על חיבור MPLS או לקנות ראוטר אדימקס שכבר נאמר כאן אין למה לטחון את הנושא הזה יותר

פורסם

אז מה האופציות שלי כרגע? לדרוש חיבור ללא חייגן - דבר שמגביל אותי לאייפי קבוע (תקנו אותי אם אני טועה).

הכבלים מחלקים לך כתובת IP לפי ה MAC של הראוטר

בהרבה ראוטרים יש אפשרות להחליף את ה MAC,אם תחליף יהיה לך IP שונה

פורסם

לפי הMAC של המודם ולא של הראוטר.

כן, יש אפשרות לשנות את הכתובת IP

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=174761.msg1495534#msg1495534

פורסם

הנתב DIR-615 נבדק גם במעבדות שלנו וגם במעבדות של ספקיות אינטרנט בארץ בכל התשתיות ועם כל התצורות חיבור ואין שום בעיה במהירות 12 מגה.

תוודא בבקשה שזאת הגירסאת קושחה המותקנת אצלך בנתב:

ftp://ftp.dlink.ru/pub/Router/DIR-615/Firmware/DIR615WW_FW303b07beta03.bin

אם העידכון לא עזר אז קיימת איזושהי בעיה במקום אחר. ניתן ליצור איתנו קשר בטלפון: 03-9215173 ונשמח ביחד להתגבר על הבעיה.

ועוד דבר קטן. 300MBps זאת מהירות של רשת אלחוטית אין זה קשור למהירות של WAN-LAN מהשאתה בודק.

פורסם

הם עלו על הטעות, עכשיו הם עושים הכל כדי להחזיר את המצב אחורנית.

הם יישענו על הרבה תירוצים - "מהירויות של UFI מחייבות חייגן", "MPLS (חיבור ללא חייגן) עושה בעיות עם ראוטרים מסויימים (כפי שחלקכם כבר הבין - ההיפך הוא דווקא הנכון)", "אתה לא תוכל להינות מהמהירות המקסימלית בחיבור MPLS" וכו'...

בכל מקרה, בשל בעיות ניתוקים חוזרות ונשנות, התנתקתי מהוט השבוע (תהליך שהיה מפרך, אך אינני מופתע) - כעת עם NGN 15/800.

מחזק !

בקרוב אצלי, נשבר לי כבר

פורסם

טוב, אז ככה. כפי שאמרתי אני כן מקבל מהירות מקסימלתי כשאני מחבר מחשב אחד ישירות למודם. אז זו לא בעיה בתשתית.

הגדרתי את הנתב שיתחבר דרך PPTP מאחר והוא פשוט לא מצליח להתחבר עם L2TP (גם אחרי שביטלתי את ה-IPSec). הספק הוא נטויז'ן.

מעצבן אותי הבזבוז כסף הזה על הנתבים. מצד אחד אני לא יכול לטעון שהוא תקול, אך מצד שני הוא באמת לא עובד...

עם PPTP ה- DIR-615 מסוגל להגיע בגרסת הקושחה שהתקנת עד 40Mbps בבדיקה שעשינו בארץ

לגבי הגדרות - היכנס ל- Advanced QOS וכבה את האופציה של Traffic Shaping. האופציה הזו מאפשרת לנתב "לתעדף" תעבורה של VOIP, online gaming אך מנגד נתקלנו במקרים בהם מגבילה נתב ל- 90-95% מרוחב הפס המקסימלי

• 1 חודש מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

שלום לכולם.

מצטער להקפיץ דיון של יותר מחודש אבל אני חייב לציין כמה דברים. קודם כל החזרתי את ה-d-link לחנות וקבילתי החזר כספי מלא. די התבאסתי האמת, כי אכן מדובר בנתב מתקדם עם הרבה אופציות ומחיר סביר יחסית. אבל כפי שאמרתי, אחרי עדכון תוכנה מהאתר של d-link ישראל ואינסוף משחקים עם הקונפיגורציה, לא הצלחתי להפיק את המהירות המקסימלית.

לאחר מכן ניסיתי את ה-BR-6424n V2 של Edimax. בנתב הזה כן הצלחתי להגיע להמהירות המקסימלית אבל הוא היה מאבד packet-ים. כל בדיקת ping בין המחשב לאתר חיצוני כלשהו היה מחזיר בין 25% ל-50% איבוד של פאקטים. זאת אחרי עדכון וחיבור קווי למחשב. החזרתי גם אותו.

אחרון שרכשתי היה tp-link tl-wr941nd נתב טיפה יותר יקר מהאחרים. בהתחלה גם הוא לא הגיע למהירות המירבית, אבל אחרי עדכון תוכנה הכל עבד (ועובד עד עכשיו טפו טפו טפו) פיקס.

אני לא בא לשווק פה משהו אלא רק מספר על ההתנסות האישית שלי. עובדה שיש פה אנשים שוטוענים כי כן הצליחו להפיק אף יותר מהמהירות שאני לא הצלחתי.

שבוע טוב

:P

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים