עבור לתוכן

נייד 13.3 עד 14.1 2,500-4,000 ש"ח לסטודנט

Featured Replies

פורסם

אהלן,

אשמח מאוד אם מישהו יוכל לעזור לי בהמלצה על לפטופ שמיועד לסטודנט - להריץ סרטים, לשמוע מוזיקה, לעבוד על קבצי אופיס...

שום דבר כבד במיוחד, שיהיה מחשב קל (גודל מסך של 13-14 אינץ'), בלי פונקציות מיוחדות.

אחראיות בארץ תוסיף בהחלט.

כל עזרה תתקבל בברכה :xyxthumbs:

פורסם

ההמלצה שלי היא על דל לטיטיוד E עם מעבדי core החדשים אולם הם די יקרים. המצלצה טובה אחרת היא דגמי probook 4320s של HP. יש לי את ה-4310 ואי די נהנה ממנו. המלצה: נסה לקחת אחד עם כרטיס גראפי בסיסי כמו ה-ATI 4350 או 30 בסוף יחד עם מעבד I5. אינני יודע כמה הם עולים אבל אפשר להתמקח ותצא בקרוב ל-5000. אם לא, אתה יכול לותר על הכרטיס הגראפי אבל לא על הI5. שכן השימושים שלך לא כבדים. סרטים ירוצו לך בכל מקרה

בהצלחה

פורסם
  • מחבר

ההמלצה שלי היא על דל לטיטיוד E עם מעבדי core החדשים אולם הם די יקרים. המצלצה טובה אחרת היא דגמי probook 4320s של HP. יש לי את ה-4310 ואי די נהנה ממנו. המלצה: נסה לקחת אחד עם כרטיס גראפי בסיסי כמו ה-ATI 4350 או 30 בסוף יחד עם מעבד I5. אינני יודע כמה הם עולים אבל אפשר להתמקח ותצא בקרוב ל-5000. אם לא, אתה יכול לותר על הכרטיס הגראפי אבל לא על הI5. שכן השימושים שלך לא כבדים. סרטים ירוצו לך בכל מקרה

בהצלחה

יש מחיר דל לטיטיוד בתקציב של 2,500-4000? אני לא חושב...

פורסם

מה עם

dell n3010?

מדברים עליו הרבה לאחרונה, מגיע בכמה תצורות (עם כרטיס מובנה/חיצוני וכו') ונכנס לתקציב שלך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים