עבור לתוכן

מחפשת לפטופ בתקציב של 4K, מסך 15.4", כנראה של DELL

Featured Replies

פורסם

אהלן :)

אני מחפשת מחשב נייד ללימודים (לא משהו עיצובי או גראפי) שיסחוב יפה פוטושופ ותוכנות דומות, עם מסך של 15.4 / 15.6.

כמובן שכדאי שיהיה כמה שיותר קל, למרות שאני מבינה שהוא בכל מקרה ישקול בסביבות ה2.5 ק"ג.

כרגע נראה לי שזה יהיה אחד המחשבים של דל, אבל אני לא ממש מבינה מה ההבדלים בין הסדרות (הסתכלתי על הסטודיו ואינספירון).

אז, יש המלצות?

תודה מראש!

פורסם
  • מחבר

אולי מישהו, בכל זאת?

פורסם

נראה לי שאם את רוצה שיענו לך כדאי שתתני קצת יותר מידע לגבי אופן השימוש במחשב וכו'

פורסם
  • מחבר

בתור התחלה אני אשמח לדעת מה ההבדל בין שתי הסדרות של דל שרשמתי בהודעה הראשונה, הסטודיו והאינספירון.

מבחינת שימושים אין משהו מיוחד. אני מחפשת לפטופ ללימודים, להורדות ולעריכת תמונות בפוטושופ.

והוא צריך להיות יחסית קל, עד כמה שאפשר למחשב של 15.4", וכמובן שגם סוללה שמחזיקה הרבה זמן.

בוא נגיד שהתקציב לא רלוונטי, הוא יכול להיות זול או בינוני במחיר, רק שיהיה אחד מוצלח.

פורסם
  • מחבר

מנסה להקפיץ שוב.. מישהו?

פורסם

בואי תנסי לענות לי על הדברים הבאים ואנסה לייעץ.

קודם כל, האם את מקובעת על מסך 15.6? מסך קטן יותר למשל 14 או 13 ישקול פחות ויהיה יותר נוח להתנייד איתו הרבה.

המסך עצמו, מפריע לך אם הוא יהיה מבריק (מחזיר השתקפות ודי מבאס לעבודה בתנאי חוץ או תאורה חזקה) או מסך מט?

האם את צריכה חיי סוללה ארוכים במיוחד או שממוצע של שעתיים שלוש מספיק?

מבחינת דל, האינספיריון זו סדרה של מחשבי כניסה, זאת אומרת מחירים זולים, מינימום ביצועים, בעיקר לאנשים שמעוניינים בגלישה, סרטים. קז'ואל.

הסטודיו כבר יותר מיינסטרים ומציג מפרטים שמתאימים יותר לשוק הביניים שרוצה קצת יותר מהמחשב שלו (למשל פוטושופ שהזכרת או משחקים קלים).

פורסם
  • מחבר

הללויה! תגובה מועילה :)

אני מעדיפה מסך מט, אני שונאת את כל ההשתקפויות האלה במסכים המבריקים.

האמת שכבר הרבה זמן לא ישבתי מול מסך של 14", אבל אני לוקחת בחשבון את העובדה שזה המחשב שלי, ושלא יהיה לי מחשב נייח אחר. זאת אומרת שכל השימושים יהיו על אותו מסך, ולכן אני לא רוצה אחד קטן.

לגבי הסוללה, מניסיון עם הלפטופ מהעבודה אני רוצה סוללה שתחזיק כמה שעות טובות.

באתרים של דל בארה"ב או באנגליה יש אפשרות לשנות בערך את כל הרכיבים של המחשב. האם יש אפשרות לקנות ככה דל גם בארץ?

ותודה על העזרה!

נ.ב. - איפה נכנס הווסטרו להשוואה בין הדגמים?

פורסם

הווסטרו זה דגם לשוק העסקי.

זה לא אומר שבנאדם פרטי לא יכול לקנות אותו ולהנות ממנו.

מבחינת מסך מט, קצת קשה למצוא בתקציב הזה, אבל יש את האפשרות הבאה:

http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=2930

HP Probook 6540B

מעבד חזק מאוד, רק 2GB זכרון אבל את זה אפשר לשדרג, למרות שזה בהחלט יכול להספיק לשימושים שלך.

הארד דיסק 320 במהירות 7200 (חשוב בעבודה עם קבצים גדולים, כמו בעריכת פוטושופ).

מסך מט LED.

משקל 2.6.

לגבי סוללה, זמן מוצהר של HP עד 6 שעות ו-‎15 דקות, בתכלס זה יהיה פחות.

בנוסף המחשב מקבל שירות עסקי, זאת אומרת שמגיע טכנאי לאתר הלקוח.

פורסם
  • מחבר

אין לדל מחשבים עם מסכי מאט, או שהם פשוט נורא יקרים?

ולאן בכלל נעלמו כל מסכי המאט? :(

אם אני מוותרת על המסך ומסתפקת בגלוסי הרגיל, מה תהיה ההמלצה הבאה שלך?

ושוב תודה :)

פורסם

היי אשמח לדעת מה לא בסדר במחשב שהצעתי.

למה את כל כך נעולה על DELL?

וברמת העקרון מסך מט מייקר את המחשב.

פורסם
  • מחבר

היי אשמח לדעת מה לא בסדר במחשב שהצעתי.

למה את כל כך נעולה על DELL?

וברמת העקרון מסך מט מייקר את המחשב.

אין שום דבר לא בסדר במחשב שהצעת, אני די "נעולה" על דל מכיוון שהרבה אנשים יודעי דבר (כולל איש הIT בעבודה שלי ועוד כמה מהתמיכה הטכנית ועוד איש מחשבים בעבודה של אבא שלי וכו') המליצו מאוד עליהם, בעיקר בגלל השירות שיש להם בארץ. הם כמובן דיברו על מחשב של דל בכלליות ולא על דגם ספציפי, ולכן אני כאן.

על HP קיבלתי בעיקר פרצופים עקומים, ואני גם לא ממש יודעת איך הם כרגע מבחינת השירות והאחריות.

יש את זה:

http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-3500-520m.htm

אבל ללא מערכת הפעלה.

מעבד פחות חזק, עם מערכת הפעלה ועם 4GB זיכרון:

http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-3500-330m.htm

ונשאר עודף לעכבר אלחוטי או כיסוי או אפילו תאורת מקלדת..

אפשר לדעת מה ההבדל בין הווסטרו לשאר הדגמים של דל? הבנתי מההודעה של שי שהוא דגם עסקי אבל מה זה אומר?

סליחה על הבורות ותודה על התשובות!

פורסם

בגדול איכות חומרים ובנייה עדיפה ומסך לא מבריק.

INSPAIRON - סדרה צרכנית.

STUDIO - מיינסטרים.

VOSTRO - "חצי" עיסקי.

LATITUDE - עיסקי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים