עבור לתוכן

צריך רעיונות לקורסים שטרוריסט צריך לעשות

Featured Replies

פורסם

תראו מה המצב:

אני צריך להכין עבודה באנגלית על בית ספר תאורטי (שאני החלטתי שיהיה ללימוד המיומנויות בשביל להיות טרוריסט)

אני צריך רעיונות בשביל הדברים הבאים:

* מיומנויות הדרושות בשביל להיות טרוריסט

* קורסי חובה

* קורסי רשות

בבקשה תכתבו

פורסם

Demolition & sabotage, operation of firearms (both theoretical and practical), blending in with a crowd, camouflage and survival and most important: doing his own homework.

פורסם
  • מחבר

יש לי רעיונות משל עצמי

אני רק צריך עוד כמה

פורסם

מסתובב באינטרנט "המדריך לטרוריסט המתחיל"

פורסם

איך להרוג מורים לאנגלית במהירות וביעילות.

פורסם

להרוג? הוא צריך לחבור אליהם, הרי לטרוריסטים ולמורים יש מטרה משותפת: גרימת סבל לתלמידים :) :-\

פורסם

קורס הכנת פצצת צינור - חובה

קורס שינוי מראה חיצוני - חובה

קורס שליטה בשפה עויינת - רשות

:P

פורסם

פשוט מאוד -

לעבור קורס בהוראה...

פורסם

נכון..

פורסם

אם הבית ספר הוא לטרוריסטים מתאבדים אז חייב להיות קורס מקיף של הרבה שעות שבו חוזרים כל הזמן על כל הצרות שיש בחיים זה שאין להם כסף ואין להם מדינה ולילדים שלהם אין מה לאכול ואיך שהכל נגרם בגלל הציונים שבאו וכבשו את הארץ ורצחו אותם והתעללו בהם וסגרו אותם במחנות הפליטים ואיך הציונים אשמים בכל הבעיות שיש להם בחיים, .....רגע....., אבל בעצם לא צריך בשביל זה קורס מיוחד זה מה שהילדים הפלסטינאים במילא לומדים כל יום בבית ובבית הספר אז סליחה...אפשר לוותר על הקורס הזה.

פורסם

אנשים, זה לא חייב להיות טרוריסטים פלאשתינים לדעתי, מה רע בטרוריסטים עולמים שחוטפים אנשים בשביל כופר, רוצחים פוליטיקאים?

פורסם

בית ספר לשכירי חרב :) מזכיר לי שלפרוייקט שלי למסד נתונים בטכ"מ התלבטתי בין סוכנות מודיעין, יחידה צבאית מיוחדת, מחתרת, חנות לכלי נשק, ארגון טרור, כת שטן ובית סוהר (האחרון בסוף נבחר ד"א :P ) המורה לאקסס והרכז שכבה אמרו שהשאר "אלים" :P

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים