עבור לתוכן

מחפש עכבר איכותי למשטח זכוכית. תקציב +- 400 ש"ח.

Featured Replies

פורסם

יש לי על על השולחן עץ מלא שבניתי משטח זגוגית מחוסמת. משהו גדול כמו 230*70. עד היום יש לי חתיכת עיתון מלפני שבועיים ולכן מחפש עכבר שיעבוד באופן מושלם על משטח זכוכית ללא צורך בשטיחונים ומשטחים יעודיים. גולש בעיקר ברשת ויורה מדי פעם בARMA2.

הקטע שיש לי כך יד גדולה ואצבעות ארוכות, כך שעכברים רגילים פשוט קטנים ולא נוחים לי. אשמח להמלצות לעכברי לייזר טובים. התקציב לא מחייב.

הקטע השני הוא, שכשאני בא לחנות, אף אחד לא מוכן להוציא מן מלאי עכבר שרציתי למדוד, כמו G500 ודומיו ולכן אשמח לעזרתכם.

אה, כן, חובה שיהיה חוטי ורצוי שיעבוד בPS2, למרות שגם בUSB זה לא כ"F מפריע.

תודה

פורסם

אתר שמסביר את יתרון טכנולוגית Darkfield על BlueTrackd.

http://www.extremetech.com/article2/0,2845,2351775,00.asp

האילוצים שאתה מחפש לא חופפים, כלומר עכבר חוטי ועוד ps2 מול שיעבוד על זכוכית.

העכברים היחידים שיעבדו לך על זכוכית שקופה הם mx-performance, mx- anyhwere ושניהם אל-חוטיים..

אתה תצטרך להתפשר באישזהו מקום, לשיכולך..

פורסם
  • מחבר

תודה על הארה על השיטות.

לדעתי אני מעדיף עכבר קל וחוטי על חשבון "ניידות" וטעינה תכופה, למרות שבPERFOMANCE ניתן לעבוד גם תוך כדי טעינה.

אני בדיוק מנסה לבדוק את מידות העכברים, שלא מצוינים בשום מקום, כי נראה לי שהם עדיין קטנים במידות הפיזיות שלהם.

פורסם

אתה יכול לנסות את עכברי ה-bluetrack של מיקרוסופט. יש להם דגמים חוטיים זולים. ומי יודע אולי עוד הם יעבדו לך על הזכוכית המחוסנת :)

אגב העכברים האלחוטיים של הפירמות ה"נחשבות" מיקרוסופט לוגיטק רייזר ועוד כמה, מחזיקים די הרבה זמן..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים