פורסם 2010 ביוני 3015 שנים http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3913156,00.htmlעל הכוונת גם IBM? למה AMD לא מופיעה בכתבה?פרנציפ אני לא קונה AMD
פורסם 2010 ביוני 3015 שנים שים לב,חוק האוסר על שידור פרסומות של חברותלמרות הכותרת המפוצצת, אין הכוונה לחרם, אלא רק איסור שידור פרסומות, לא בדיוק אותו הדבר...שנית,זה רק יפגע בתזרים מזומנים לתוך איראן. אני בספק שקוקה קולה וכד' ייפגעו מזה יותר מדי אם בכלל...
פורסם 2010 ביוני 3015 שנים מאז אירועי המשט, החלטתי להחרים רחת לוקום.בתגובה למעשיה הנלוזים של תורכיה בכורדיסטאן, במטרה לבודד את תורכיה בזירה הבינלאומית.
פורסם 2010 ביוני 3015 שנים אהה...מה פתאום! מה מגעיל בג'לי עם טעם של סבון מכוסה שבבי קוקוס עם אגוז באמצע?אגב, "ציונים" זה גם לא ממש טעים, אבל ככה בשביל לנשנש משהו מדי פעם זה בסדר.
פורסם 2010 ביוני 3015 שנים אהה...מה פתאום! מה מגעיל בג'לי עם טעם של סבון מכוסה שבבי קוקוס עם אגוז באמצע?אגב, "ציונים" זה גם לא ממש טעים, אבל ככה בשביל לנשנש משהו מדי פעם זה בסדר.אני אישית מעדיף ילדים נוצרים, הולך טוב עם מצה
פורסם 2010 ביוני 3015 שנים חברה אמריקאית בבעלות ערבית.יכול להיות ,אבל אני זוכר שאחד המפעלים שלהם בגרמניה ,fab 30 אם אני לא טועה ,יכול להיות בגלל זה חשבתי גרמניה .
פורסם 2010 ביולי 115 שנים האפשרויות של איראן:1. שישתו פפסי.2. ישארו צמאים.3. מיצים טבעיים.4. שיחליפו את האידיוט שמנהל להם את המדינה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.