פורסם 2010 ביוני 3015 שנים צרבתי לעצמי BIOS כלפני חודש והוא לא טוב אני רוצה להחזיר לעצמי את הBIOS הכודם שלי הכרטיס מסך שלי הוא : HD5850 של ASUS צרבתי לו BIOS של MSIמשהו יכול להביא לי מדריך לצריב BIOS יש לי את הBIOS הכודם שלי רק לא זכור לי איך לצרוב .תודה מראש . ;D
פורסם 2010 ביוני 3015 שנים צרבת לעצמך ביוס לפני חודש ועכשיו אתה לא זוכר איך עושים את זה? מה אתה מעשן לך שם? פשוט תבדוק איך עשית את זה לפני חודש ותעשה את זה שוב...
פורסם 2010 ביוני 3015 שנים מחבר משהו הסביר לי איך לעשות ועכשיו אני לא זוכר , משהו יכול להביא לי מדריך ?
פורסם 2010 ביוני 3015 שנים אתה צריך GPUZ(לשמירת הביוס המקורי שלך), BRE(לעריכת הביוס) ותוכנה לצריבת הביוס(אני השתמשתי ב- WINFLASH).את כולם אפשר להוריד באתר TECHPOWERUP.האם לא שמרת את הביוס המקורי של הכרטיס וישר צרבת אחד חדש?
פורסם 2010 ביוני 3015 שנים מחבר אחי לא שמרתי את הBIOS הכודם שלי ואני לא גאה בכך . יש מצב אתה מסביר לי איך אני צורב BIOS דרך התוכנות שהבאת לי . הורדתי אותן .
פורסם 2010 ביוני 3015 שנים מחבר http://www.youtube.com/watch?v=FINXHaxSCIYהכנתי סרטון בשביל שתראו על השגיאה שלי באמצע הצבריה של הBIOS .
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.