עבור לתוכן

קירור חדש למעבד ישן(פנטיום D) + שאלה

Featured Replies

פורסם

אהלן

לא מזמן החלפתי לוח אם במערכת ישנה(מבוססת פנטיום D), בזמן האחרון המאוורר של המעבד התחיל להרעיש ברמות שזה כבר בלתי נסבל.

בגלל שזו מערכת ישנה שלא מתאמצת יותר מידי(אינטרנט אופיס וסרטים) אשמח אם תמליצו לי על פתרון קירור זול ויעיל(~60-70)

חוץ מזה, האם יש צורך להחליף גם את ההיטסינק? או שיש אפשרות לרכוש רק מאורר שיתלבש על ההאחד הקיים?

בנוסף, הבנתי שצריך גם למרוח משחת קירור תרמית, איזו מומלץ לקנות על מנת שזה יהיה הכי פשוט ויעיל למרוח?

במקביל, על מנת לחסוך פוסט נוסף, יש לי מארז(במערכת אחרת) דגם CM690, בזמן האחרון המאוורר האחורי והקדמי התחילו להרעיש יותר מבעבר(רעש שמתחזק במשחקים), מה ניתן לעשות על מנת להשתיק אותם בחזרה?

תודה לעוזרים

פורסם

ניסת לנקות אבק לפני ? בדוק טמפ' עם HWMONITOR ותראה מה הRPM והטמפ' במנוחה ומאמץ..

לגבי פתרון..לך על אחד מדגמי הALPINE של AC..יתיאמו למחיר שציינת..יהיהו שקטים וטובים יותר..

והכי חשוב מגיעים כבר עם משחה מרוחה על בסיס הקירור..

מה שנשאר זה..לפרק את הישן..לנקות את המשחה שנותרה על המעבד..ולהתקין את החדש.. :xyxthumbs:

פורסם

גם אני עובד על פנטיום D והמאוורר שלו יכול ממש להרעיש שהוא במקסימום תנסה לבדוק את הטמפרטורה של המעבד אצלי היא בערך 55 והמאוורר עובד על 70%.

אם הטפמפרטורות של המעבד בתחום הסביר (עד בערך 56%) והמאוורר באמת על מקסימום אתה יכול להוריד לאט לאט את העצמה שלו ולבדוק טמפרטורה כל פעם.

כשהמעבד שלי לא בOC. המאוורר יכול להיות ממש שקט.

פורסם
  • מחבר

taotao, המלצת על דגמי ALPINE, יש המון דגמים במחירים זהים..אשמח אם תמקד אותי על אחד, או תתן שיקולים למה להעדיף אחד על חברו.

חוץ מזה, לא צריך למרוח משחה גם על המעבד? מספיק זאתי שהם שמו על המאוורר?

בנוסף, בHWMONITOR, יש טבלאות שאני יכול להשוות אליהם את ביצועי המערכת?

danielbr, איך אני מוריד עוצמות?

תודה

פורסם

אין צורך למרוח שמחה על המעבד בנוסף לזו שעל הגוף קירור, זה יכול רק להזיק :)

פורסם

Alpine 11 /Alpine 11 Pro/Alpine 7 אחד מהם יהיה טוב..

והמשחה מרוחה על הבסיס..ברגע שתתקין את הקירור היא באה במגע ישירות עם המעבד..ונפרסת על גביו :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

תודה לכל העוזרים :yelclap: :yelclap: :yelclap:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים