פורסם 2010 באוקטובר 515 שנים זה אפשרי להסיר את האפליקציה המקורית של אנדרואיד לSMSים ולהשתמש באפליקציה חיצונית? זה יוצא שאני מקבל את אותו SMS ב2 האפליקציות.
פורסם 2010 באוקטובר 515 שנים אם אתה משתמש ב HANDCENT , פשוט תחליף את האייקון של MESSAGING באייקון של HANDCENT ובנוסף תסמן שכל פעולה שנוגעת בהודעות תטופל אוטומטית ע"י HANDCENT.(כל פעם שיש פעולה כזאת, הוא שואל אותך באיזו תוכנה אתה רוצה להמשיך, ואז תסמן V ותלחץ על HANDCENT)
פורסם 2010 באוקטובר 515 שנים ואם כבר נבחרה אופציית האפליקציה של אנדרואיד כברירת מחדל? איך אני משנה את זה?יש אפליקציה שמשנה את הייקון של הסוללה לכזאת עם אחוזים?
פורסם 2010 באוקטובר 515 שנים אם תכנס בSETTINGS לMANAGE APPLICATIONS ותכנס לתוכנה של הSMSתוכל לעשות CLEAR DEFAULTבקשר לבטריה, יש מוד מצויין לאחוזים בסוללהתוכנה לא תוכל להחליף את זה, רק להוסיף עוד סימן של בטריה עם מספר (למשל BATTERY STATUS -FREE)[attachment deleted by admin]
פורסם 2010 באוקטובר 515 שנים אתה משתמש גם ב LAUNCHER PRO ?או שזה סקין של BEAUTIFUL WIDGETS בלבד?מאיפה הסקין עם הפונט הזה? או שזה פונט שקיים בטלפון.
פורסם 2010 באוקטובר 515 שנים לא משתמש בLAUNCHER PRO (או כל LAUNCHER אחר)BEAUTIFUL WIDGET עם הסקין המקוריאת הפונט (בכל המכשיר) אפשר לשנות בהגדרות תצוגהאבל בJG8 זה לא יעבוד לך, העברית לא תעבוד עם פונט אחר עד כמה שאני זוכר
פורסם 2010 באוקטובר 515 שנים אם תכנס בSETTINGS לMANAGE APPLICATIONS ותכנס לתוכנה של הSMSתוכל לעשות CLEAR DEFAULTבקשר לבטריה, יש מוד מצויין לאחוזים בסוללהתוכנה לא תוכל להחליף את זה, רק להוסיף עוד סימן של בטריה עם מספר (למשל BATTERY STATUS -FREE)אין לי אופציה כזאת לעשות clear defaultיש לי רק force stop ו clear data וניסיתי את שניהם וזה לא עזר.איך אני עושה את המוד?
פורסם 2010 באוקטובר 515 שנים אם אין בתוכנה אפשרות ללחוץ על CLEAR DEFAULT אז זאת לא התוכנה של הSMS כברירת המחדל בקשר למוד, צריך להחליף קובץ מסויים בsystem/framework אבל זה לא קיים לכל גירסאות הרום http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=765419
פורסם 2010 באוקטובר 515 שנים איך אני עושה את הBEAUTIFUL WIDGETS בעברית? קניתי אותו לא רואה שם אופציה לעברית. יש לי את הרום של אורנג' המוד יתאים לו? לא מצליח למצוא את הניהול של SMS
פורסם 2010 באוקטובר 515 שנים לא משתמש בLAUNCHER PRO (או כל LAUNCHER אחר)BEAUTIFUL WIDGET עם הסקין המקוריאת הפונט (בכל המכשיר) אפשר לשנות בהגדרות תצוגהאבל בJG8 זה לא יעבוד לך, העברית לא תעבוד עם פונט אחר עד כמה שאני זוכראיך קוראים לפונט הזה?והאם רשום לך תל אביב בעברית בגלל MORELOCALE ?
פורסם 2010 באוקטובר 515 שנים תודה.תוכל לומר לי מהם המקומות העיקריים שבהם התוכנה הזאת משפיעה? מלבד בתצוגה של מזג האוויר בעברית.
פורסם 2010 באוקטובר 515 שנים תנסה להחליף את הקובץ apns-conf.xmlבספריה /system/etcעם הקובץ המצורףאח"כ תכנס להגדרות APN ותעשה RESTORE DEFAULTאוקי עכשיו עשיתי את זה, עדיין אני לא מצליח לגלוש.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.