פורסם 2010 בספטמבר 2915 שנים טוב עשיתי עכשיו 2 נסיעות קצרות עם המכשיר עם WAZE והוא עבד ללא דופי לא איבד קליטה, לא טעה ולא כלום בGPS TEST נשארו אותם נתונים, דיוק הכי טוב שהיה זה 16 והברים נעו סביב ה30-40.
פורסם 2010 בספטמבר 2915 שנים אני רוצה לסנכרן את האנשי קשר הקיימים אצלי בכרטיס סים לפייסבוק, איך אני עושה את זה ראבק
פורסם 2010 בספטמבר 2915 שנים שתי תוכנות מגניבות שחוסכות מכם חיבור עם כבל למחשב (אם נאבד לכם או סתם אין לכם כוח לחבר אותו):SwiFTP FTP ServerADBWirelessענק!! באמת שימושי! התוכנות לעצלנים בלבד שאין להם כוח לחבר את הכבל למחשב!תודה שוב!אגב בנוגע לGPS יחסית אצלי ה GPS פעל סביר מידי פעם באמת הוא אמר לי לפנות ימינה אבל הייתי רחוק מהפנייה בכמה עשרות מטרים.אני עם הקשוחה של JPJG8 עד שיצא 2.2 רשמי
פורסם 2010 בספטמבר 2915 שנים יש כאן אנשים שיש להם את המכשיר והם ברשת פלאפון?איך הקליטה אצלו? עד כמה זה בעייתי שהוא לא תומך בשתי התדרים של פלאפון אלה רק ב2100?אצלי אין שום בעיות באיכות הקליטה במה שנוגע לשיחות.באינטרנט לא יודע כי חסמתי לגמרי ואני מתחבר רק בWIFI עד המעבר לסלקום או אורנג' כשיתחילו למכור את המכשיר אצלם.ואז אני יקח חבילה עם סיבסוד מכשיר אם זה יהיה משתלם.סתם על הדרך, אני עדיין עם JG8 ולא לחוץ לא לעברית תקינה ולא לGPS.כשהמצב יהיה סופי וברור אני יעדכן ליוגורט.
פורסם 2010 בספטמבר 2915 שנים ואז אני יקח חבילה עם סיבסוד מכשיר אם זה יהיה משתלם.כשהם יתחילו לשווק המכשיר יהיה אצלך יותר משבועיים נכון? אם כך למיטב הבנתי לא תוכל לבצע את חוק ניתוק זיקה ולקבל החזר כאילו קנית מהם
פורסם 2010 בספטמבר 2915 שנים Hello,We are pleased to inform you that your Repaired Samsung Galaxy S has been dispatched via DHL Courier. :jump: :jump:
פורסם 2010 בספטמבר 2915 שנים ענק!! באמת שימושי! התוכנות לעצלנים בלבד שאין להם כוח לחבר את הכבל למחשב! תודה שוב! אגב בנוגע לGPS יחסית אצלי ה GPS פעל סביר מידי פעם באמת הוא אמר לי לפנות ימינה אבל הייתי רחוק מהפנייה בכמה עשרות מטרים. אני עם הקשוחה של JPJG8 עד שיצא 2.2 רשמי בכיף, שמח שזה עזר לך... באמת מוזר שהתוכנות האלה לא יותר מפורסמות... :jump: :jump: מזל טוב... עכשיו רק שהחבר'ה החביבים במכס לא יעשו בעיות...
פורסם 2010 בספטמבר 2915 שנים אגב ישנה תוכנה נחמדה שמאפשרת לשלוט בטורנטים שלכם כשאתם על הפלא.התוכנה נקראת transdroidשימושית.רק משום מה לא הצלחתי הכי להגדיר את השימוש עם חיבור 3G רק דרך ה WIFI בצורה מקומית.אבל עדיין שימוש
פורסם 2010 בספטמבר 2915 שנים עכשיו רק שהחבר'ה החביבים במכס לא יעשו בעיות...בקשר למכס שDHL ישברו ת'ראש..זה ממש מצחיק הבדלי המחירים של משלוח ב DHL...לי זה עלה 260, לאלפה זה עלה 340, ול CLOVE זה עלה 180...
פורסם 2010 בספטמבר 2915 שנים ככה זה, למסורטנים תמיד לוקחים יותר עמלות, גם במסעדה.בכל מקרה - הפעם, כשהוא יחזור, לכשהוא יחזור, אנסה את מזלי עם הדואר עצמו - אולי לא אדרש לשלם למדינה בכלל.
פורסם 2010 בספטמבר 2915 שנים טוב, אני מצטרך בקרוב לשאר "כוחות" הסמסונג באתר... ביום ראשון הSamsung Captivate שלי אמור להגיע לידיים שלילשאלה למה Captivate, התשובה פשוטה... קרובי משפחה בחו"ל שקנו ומחזירים עם קרובי משפחה אחרים, ATT זה מה שישהייתה אופציה לויברנט זול יותר אבל זה היה מצריך משלוח דואר מיותר ומסוכן בכל מקרה אני גם בודק אופציה להשיג במקום הפלאפון זה את גלקסי הרגיל, אבל לא בטוח עד כמה זה יצא לפועלבשבוע הבא נשחק איתו ונראה עד כמה ההבדיל בין הנקסוס שלי אליו גדול... אני מפחד שאני לא אוכל להיגמל מהכדור של הנקסוס... הוא פשוט נוח
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.