פורסם 2010 בספטמבר 2215 שנים אז תשדרג לJPH גם שם הוא עובד מעולה והיא גירסה טובה יותר מJPC [br]פורסם בתאריך: 22.09.2010 בשעה 18:41:49 סמסונג הוציאו תיקון לGPS, אבל רק לCAPTIVATE בינתייםבקרוב אצלכם http://mobile.engadget.com/
פורסם 2010 בספטמבר 2215 שנים אם המכשיר נכנס לDOWNLOAD אז הוא יכנס לRECOVERY (וגם אם לא זה לא ביג דיל)ובנימה פחות אופטימית, הGPS בJP4 על הפניםנראה לי שאני חוזר לJPHנכון, בגלל זה אמרתי שהכי טוב ופשוט זה לבדוק אם הוא נכנס ל DOWNLOAD MODE וזהו.
פורסם 2010 בספטמבר 2215 שנים עומרי קיבלת כבר את המכשיר? :-Xשלי גם עכשיו בסטטוס:"הפריט התקבל מבריטניה ב 22/09/2010 ומועבר ליחידת הדואר בית המיון ת"א לשם מסירתו לנמען"
פורסם 2010 בספטמבר 2215 שנים יום שישי אחרי החג אני צריך לקבל את הסמסונג I9000אמרו לי שאין בו עברית ושברגע שיהיה יעדכנו לי עברית בחינם.. השאלה אם באמת אין או שיש כבר נראה שהמוכר לא היה הכי מעודכן..תודה מראש
פורסם 2010 בספטמבר 2215 שנים באיזה תוכנת GPS אתם מתמשים? הורדתי Waze, אבל משום מה הפונטים די דפוקים ואי אפשר להבין מהם כלום, אשמח למצוא תחליף ראוי (וחינמי ;D)
פורסם 2010 בספטמבר 2215 שנים Google navigation עובד טוב, רק צריך להוריד את הגירסה ה'פתוחה', זה נקרא משהו brut, יש את זה ברשת איפשהו.
פורסם 2010 בספטמבר 2215 שנים באיזה תוכנת GPS אתם מתמשים? הורדתי Waze, אבל משום מה הפונטים די דפוקים ואי אפשר להבין מהם כלום, אשמח למצוא תחליף ראוי (וחינמי ;D)תחליף את המקלדת מזאת המובנה לזאת של המכשיר ולא יהיו בעיות
פורסם 2010 בספטמבר 2215 שנים למתלבטים אם לקנות או לא לקנות יש ביקורת של techno Buffalo (של ג'ון) ביקורת מצוינת
פורסם 2010 בספטמבר 2215 שנים חביב...אני יותר מקווה לראות שחרור רשמי של Cyan ל SGS מאשר רום מבוסס סנס (שמבחינתי הוא גם לא כזה LEAP בהשוואה לדור הקודם, אפילו לא בהשוואה לגירסה הראשונית והמסורסת משו ברומים הרשמיים ל HD2).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.