עבור לתוכן

דיון ראשי- סאמסונג Galaxy S (או- SGS 101)

Featured Replies

פורסם

מישהו יודע אם קניתי בCLOVE אם זה אומר שיש לי את האפשרות להגיע לRECOVERY?

• תגובות 3.3k
  • צפיות 313.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

כנראה עניין של מזל

הרבה מכשירים שמכיעים עם jm1 במקור לא יכולים להכנס

פורסם

כנראה עניין של מזל

הרבה מכשירים שמכיעים עם jm1 במקור לא יכולים להכנס

אז זה לא קשור לאיפה שקניתי כנראה?

פורסם

לא

זה קורה גם במכשירים שמגיעים ישירות מסמסונג וגם במכשירים מחברות סלולר

פורסם

ואם אין את האפשרות להגיע לRECOVERY איך זה משפיע?

פורסם

אם אתה צורב גירסה ומשהו משתבש בתהליך - לא תוכל לעשות כלום

אם אתה עושה משהו שגורם למכשיר לא לעלות (להתקע בלוגו) זה יכול להיות אפילו רוט או סתם נגעת בקובץ לא נכון - לא תוכל לעשות כלום

ליתר בטחון תשאיר תמיד את המכשיר בUSB DEBUG MODE, אולי אם תתקע באחד המצבים האלו תוכל להכנס לRECOVERY/DOWNLOAD דרך ADB

פורסם

או קיי תודה על התשובות.

מקווה שהמכשיר שקניתי עכשיו לא יהיה בעייתי....

פורסם

כנ"ל :)

פורסם

התקנת?

ניסיתי להתקין. הורדתי את שני הקבצים (odex וה-apk), הם יושבים באותו מקום על ה-SD, אבל ההתקנה נכשלת.

הוא שואל אם להתקין, מראה את כל מה שהאפליקציה דורשת ואז כשמאשרים הוא מתחיל את ההתקנה ונכשל - "Application not installed".

:nixweiss:

פורסם

יום שישי אחרי החג אני צריך לקבל את הסמסונג I9000

אמרו לי שאין בו עברית ושברגע שיהיה יעדכנו לי עברית בחינם.. השאלה אם באמת אין או שיש כבר נראה שהמוכר לא היה הכי מעודכן..

תודה מראש

פורסם

אם אני מבקש עכשיו מהבן אדם שנמצא בחו"ל לקנות את המכשיר, מה בדיוק אני אומר לו לבדוק בקשר לrecovery\download?

להוציא מהקופסה, להפעיל ו...? או שאני סתם מסבך את זה ויש דרך לבדוק?

עדיין קצת דחוף, שוב תודה :)

פורסם

@שוט -

מנסה להדליק פעם אחת את המכשיר כש VOL UP + HOME + POWER לחוצים ולראות שהמכשיר נכנס ל Recovery Console.

מכבה את המכשיר, מדליק - הפעם בצירוף VOL DOWN + HOME + POWER ורואה שהמכשיר נכנס ל Boot loader (מסך צהוב עם אנדרואיד ואת חפירה).

פורסם

נשלחה ה"הוראת קנייה" :)

תודה

פורסם

כדאי להדגיש שהכי פשוט זה להכניס ל DOWNLOAD MODE כי שם לחיצה ארוכה על שלושת הכפתורים באמת מכניסה אותו (אלא אם כן המכשיר דפוק...)

לעומת זאת, כאשר מכניסים למצב RECOVERY יש לעזוב רק את מקש POWER לחצי שנייה כאשר רואים שהמכשיר מתחיל להידלק ויש לוגו ואז לחזור להחזיק את שלושת הכפתורים.

אם תחזיק את שלושת הכפתורים רצוף בלי לעזוב לחצי שנייה את ה POWER זה פשוט יעשה REBOOT מלא פעמים והוא לא יבין מה נסגר עם המכשיר....

פורסם

אם המכשיר נכנס לDOWNLOAD אז הוא יכנס לRECOVERY (וגם אם לא זה לא ביג דיל)

ובנימה פחות אופטימית, הGPS בJP4 על הפנים

נראה לי שאני חוזר לJPH

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים