פורסם 2010 בספטמבר 2215 שנים מישהו יודע אם קניתי בCLOVE אם זה אומר שיש לי את האפשרות להגיע לRECOVERY?
פורסם 2010 בספטמבר 2215 שנים כנראה עניין של מזלהרבה מכשירים שמכיעים עם jm1 במקור לא יכולים להכנסאז זה לא קשור לאיפה שקניתי כנראה?
פורסם 2010 בספטמבר 2215 שנים אם אתה צורב גירסה ומשהו משתבש בתהליך - לא תוכל לעשות כלוםאם אתה עושה משהו שגורם למכשיר לא לעלות (להתקע בלוגו) זה יכול להיות אפילו רוט או סתם נגעת בקובץ לא נכון - לא תוכל לעשות כלוםליתר בטחון תשאיר תמיד את המכשיר בUSB DEBUG MODE, אולי אם תתקע באחד המצבים האלו תוכל להכנס לRECOVERY/DOWNLOAD דרך ADB
פורסם 2010 בספטמבר 2215 שנים התקנת? ניסיתי להתקין. הורדתי את שני הקבצים (odex וה-apk), הם יושבים באותו מקום על ה-SD, אבל ההתקנה נכשלת. הוא שואל אם להתקין, מראה את כל מה שהאפליקציה דורשת ואז כשמאשרים הוא מתחיל את ההתקנה ונכשל - "Application not installed".
פורסם 2010 בספטמבר 2215 שנים יום שישי אחרי החג אני צריך לקבל את הסמסונג I9000אמרו לי שאין בו עברית ושברגע שיהיה יעדכנו לי עברית בחינם.. השאלה אם באמת אין או שיש כבר נראה שהמוכר לא היה הכי מעודכן..תודה מראש
פורסם 2010 בספטמבר 2215 שנים אם אני מבקש עכשיו מהבן אדם שנמצא בחו"ל לקנות את המכשיר, מה בדיוק אני אומר לו לבדוק בקשר לrecovery\download? להוציא מהקופסה, להפעיל ו...? או שאני סתם מסבך את זה ויש דרך לבדוק? עדיין קצת דחוף, שוב תודה
פורסם 2010 בספטמבר 2215 שנים @שוט -מנסה להדליק פעם אחת את המכשיר כש VOL UP + HOME + POWER לחוצים ולראות שהמכשיר נכנס ל Recovery Console.מכבה את המכשיר, מדליק - הפעם בצירוף VOL DOWN + HOME + POWER ורואה שהמכשיר נכנס ל Boot loader (מסך צהוב עם אנדרואיד ואת חפירה).
פורסם 2010 בספטמבר 2215 שנים כדאי להדגיש שהכי פשוט זה להכניס ל DOWNLOAD MODE כי שם לחיצה ארוכה על שלושת הכפתורים באמת מכניסה אותו (אלא אם כן המכשיר דפוק...)לעומת זאת, כאשר מכניסים למצב RECOVERY יש לעזוב רק את מקש POWER לחצי שנייה כאשר רואים שהמכשיר מתחיל להידלק ויש לוגו ואז לחזור להחזיק את שלושת הכפתורים.אם תחזיק את שלושת הכפתורים רצוף בלי לעזוב לחצי שנייה את ה POWER זה פשוט יעשה REBOOT מלא פעמים והוא לא יבין מה נסגר עם המכשיר....
פורסם 2010 בספטמבר 2215 שנים אם המכשיר נכנס לDOWNLOAD אז הוא יכנס לRECOVERY (וגם אם לא זה לא ביג דיל)ובנימה פחות אופטימית, הGPS בJP4 על הפניםנראה לי שאני חוזר לJPH
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.