פורסם 2010 בספטמבר 2015 שנים ממה שהבנתי זאת הייתה בעיה עם מכשיר שהוא יעודי לארה"ב לא? שלי הוזמן מאנגליה.
פורסם 2010 בספטמבר 2015 שנים הזמנתי מכשיר מclove במקום זה שמת וכרגע הסטטוס שלו הואזה כבר אחרי מכס? לא
פורסם 2010 בספטמבר 2015 שנים מה אני עושה במקרה וזה המצב? יש סוג של תיקון - לצרוב בוטלודר חדש הבעיה היא שזה לא ממש בטוח, יש לא מעט אנשים שניסו את זה ביומיים האחרונים מאז שזה יצא ועכשיו המכשיר שלהם מת (אבל הרוב הצליחו :-) ) לא למעשה כן, המכשיר אחרי המכס עכשיו השאלה היא אם נשלם או לא
פורסם 2010 בספטמבר 2015 שנים יש סוג של תיקון - לצרוב בוטלודר חדש הבעיה היא שזה לא ממש בטוח, יש לא מעט אנשים שניסו את זה ביומיים האחרונים מאז שזה יצא ועכשיו המכשיר שלהם מת (אבל הרוב הצליחו :-) ) זה משהו יזום של סאמסונג או בעצם תקלה בתוכנה?
פורסם 2010 בספטמבר 2015 שנים זאת היתה הכוונה. שאם אתה רואה שהפריט בבית מיון זה לא אומר שאתה פתור ממכס
פורסם 2010 בספטמבר 2015 שנים זה משהו יזום של סאמסונג או בעצם תקלה בתוכנה? כנראה תקלה כי הם הוציאו תיקון לזה לvibrant של קנדה (שזהה לi9000 האירופאי) דרך kies הבעיה היא שחלק מהמכשירים פשוט לא נדלקים אחרי "התיקון" [br]פורסם בתאריך: 20.09.2010 בשעה 18:04:12 זאת היתה הכוונה. שאם אתה רואה שהפריט בבית מיון זה לא אומר שאתה פתור ממכס אין לי ספק שזה 99.9% לשלם כמה מזל יכול להיות לבן אדם אחד? כל עוד אני לא צריך להגיע להגנה אני מרוצה
פורסם 2010 בספטמבר 2015 שנים זה משהו יזום של סאמסונג או בעצם תקלה בתוכנה? ואולי התיקון הוא בכלל בלוף http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=8229948#post8229948 זאת אומנם תיאוריה, אבל היא נשמעת אמינה בכל מקרה, סמסונג מתחילים לעלות לי על העצבים
פורסם 2010 בספטמבר 2015 שנים סתם שאלה, מישו נתקל במצב שהוא היה צריך להנפיץ למכס אישור ממשרד התקשורת בכדי לשחרר את הסמארטפון/ראוטר/מקלט FM שהביא מחו"ל? במה החרא הזה כרוך בד"כ?
פורסם 2010 בספטמבר 2015 שנים אני הייתי צריך כשהבאתי את הנקסוסשלחתי להם את המפרט שלו מהאתר של גוגל ומילאתי איזה טופס שקר כלשהו
פורסם 2010 בספטמבר 2015 שנים סתם שאלה, מישו נתקל במצב שהוא היה צריך להנפיץ למכס אישור ממשרד התקשורת בכדי לשחרר את הסמארטפון/ראוטר/מקלט FM שהביא מחו"ל? במה החרא הזה כרוך בד"כ?בקשר לטלפונים, כל מכשיר שנמצא ברשימה פה:http://www.moc.gov.il/sip_storage/FILES/5/125.pdfלא צריך באישור מיוחד.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.