פורסם 2010 בספטמבר 815 שנים כמה זמן הוא שורד אם אני רק מדבר בעזרתו?אם אתה מדבר ממש מעט אפילו כמה ימים.
פורסם 2010 בספטמבר 815 שנים אם אתה מדבר ממש מעט אפילו כמה ימים.ואם אני מדבר הרבה?מה זה כמה ימים?-יומיים?מה זה המכשירים האלו? מתי יוציאו מכשירים ששורדים לפחות 4 ימים של שימוש רצוף-ללא צורך להטעין.
פורסם 2010 בספטמבר 815 שנים תחזור ל3100 עם מסך קטן עם מעבד חלש ללא צריכה גבוהה... וככה ישאר לך המכשיר להרבה זמן, גם ככה אתה רק מדבר לא?
פורסם 2010 בספטמבר 815 שנים ואם אני מדבר הרבה?מה זה כמה ימים?-יומיים?מה זה המכשירים האלו? מתי יוציאו מכשירים ששורדים לפחות 4 ימים של שימוש רצוף-ללא צורך להטעין.דווקא סבבה, לא מציק הבטריה.
פורסם 2010 בספטמבר 815 שנים המכשיר של אחותי הגיע בלי אפשרות להכנס לDOWNLOAD/RECOVERY ע"י קומבינציה של כפתוריםבנסיון הראשון לעדכן גירסה דרך ODIN הוא נתקע ועכשיו הוא תקוע על המסך של הסימן קריאה/טלפון/מחשביש מקום לתקן בארץ (JTAG) או לאן שולחים לחו"ל לתיקון? :-\היו דיווחים ב XDA על אנשים שהצליחו להיכנס ל DOWNLOAD אחרי נסיונות שונים. אחד מהם אמר שהוא הצליח אחרי שהוא החזיק את השילוב ועזב אותו בערך שניה אחרי שהופיע הלוג של סאמסונג או משהו כזה.. תנסה לשחק עם זה אה והמכשיר היה מחובר למטען.
פורסם 2010 בספטמבר 815 שנים תחזור ל3100 עם מסך קטן עם מעבד חלש ללא צריכה גבוהה... וככה ישאר לך המכשיר להרבה זמן, גם ככה אתה רק מדבר לא? זה שכולכם התרגלתם לכך שהבטריה נגמרת תוך יומים או יום זה לא אומר שזה צריך להיות סטנדרט. ברגע שיתחילו להוציא מכשירים עם מעבדים שלא זוללים חשמל ועדיין עוצמתיים,אני הראשון לקנות את אותו מכשיר.
פורסם 2010 בספטמבר 815 שנים היו דיווחים ב XDA על אנשים שהצליחו להיכנס ל DOWNLOAD אחרי נסיונות שונים. אחד מהם אמר שהוא הצליח אחרי שהוא החזיק את השילוב ועזב אותו בערך שניה אחרי שהופיע הלוג של סאמסונג או משהו כזה.. תנסה לשחק עם זה אה והמכשיר היה מחובר למטען. אני כבר שעה משחק איתו :-\ אגב, אני לא מגיע ללוגו של סמסונג אני במצב הזה
פורסם 2010 בספטמבר 815 שנים דווקא סבבה, לא מציק הבטריה.כלומר זה שורד יותר טוב מהאייפון?,סה"כ שווה את המחיר?אהה ומה לגבי עמידות המוצר?,כמה זה עמיד?יש צורך לקנות כיסוי כמו לאייפון?
פורסם 2010 בספטמבר 815 שנים זה שכולכם התרגלתם לכך שהבטריה נגמרת תוך יומים או יום זה לא אומר שזה צריך להיות סטנדרט.ברגע שיתחילו להוציא מכשירים עם מעבדים שלא זוללים חשמל ועדיין עוצמתיים,אני הראשון לקנות את אותו מכשיר.אז תמשיך לחכות ואז לחכות ואז עוד קצת לחכות... כי תמיד יצא מסך יותר טוב ויותר יפה אבל מה לעשות יזלול יותר אנרגיה, ותמיד יצא מעבד יותר מהיר אבל מה לעשות יזלול יותר אנרגיה....
פורסם 2010 בספטמבר 815 שנים OMRIJ , אם אתה מגיש למצב של ייאוש, אולי תנסה את החימום? (כמובן, לא באופן מוגזם...)אם כי יכול להיות שזאת סתם הייתה בדיחה של היוזר.http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=772750[br]פורסם בתאריך: 8.09.2010 בשעה 15:38:47אז תמשיך לחכות ואז לחכות ואז עוד קצת לחכות... כי תמיד יצא מסך יותר טוב ויותר יפה אבל מה לעשות יזלול יותר אנרגיה, ותמיד יצא מעבד יותר מהיר אבל מה לעשות יזלול יותר אנרגיה....אמת ויציב...הבעיה היא שהטכנולוגיה של המעבדים וכל חלקי המכשיר מתקדמת הרבה יותר מהר מהפיתוח של הבטריות, אז קשה למכשירים לעמוד בפער הזה, אפילו אם עושים אותם חסכוניים יחסית.
פורסם 2010 בספטמבר 815 שנים שלשום סמסונג הכריזה על ה Dual ARM Cortex, כך שכל עוד עולם הסוללות לא יעבור שלב מהפכני, אל תצפה לחיי סוללה מדהימים כל עוד מדובר בסמארטפונים.
פורסם 2010 בספטמבר 815 שנים כלומר זה שורד יותר טוב מהאייפון?,סה"כ שווה את המחיר?אהה ומה לגבי עמידות המוצר?,כמה זה עמיד?יש צורך לקנות כיסוי כמו לאייפון?אני מאז הקניה בלי הגנה חוץ ממדבקה למסך.נזהר מאוד איפה אני מניח אותו וחושב על כל מה שיכול להשתבש.בהתחלה חששתי יותר אבל עכשיו אני כבר רגיל וזורם עם זה.אם אין לך ביטוח נגד נפילה אז כדאי לשים אותו כיסוי מגן, מכשירים כאלה הם יחסית רגישים לנפילות.לגבי הבטריה הוא אוכל לפי מה שאתה עושה איתו.היא יכולה להיגמר מהר אם אתה טוחן אותו, אבל סך הכל אפשר לעשות איתו הרבה בין הטענות.ניגון מוזיקה לוקח מעט מאוד.אפילו עם הרמקול שלו זה יחסית יורד לאט.יום אחד שכחתי את האוזניות בבית אז הסתובבתי איתו שעות עם מוזיקה על רמקול.כשבדקתי אחרי כמה שעות (2-3) של ניגון (מאז ההטענה) הבטריה היתה על 84% והייתי מופתע.מה שמבזבז הכי הרבה בטריה זה המסך עצמו, וכל דבר שלוקח עוצמה תוך כדי שימוש במסך, כמו משחקים וסרטים.אז יש לך אפשרות להינות מהמכשיר במלואו, ולכוון כך שהבטריה תספיק לך לכל היום.
פורסם 2010 בספטמבר 815 שנים ^^^תודה על המידע,אני אשקול לרכוש אותו.יש כבר ייבוא רשמי?,אפשר לקנות אותו בחנויות פרטיות?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.