פורסם 2010 בנובמבר 1915 שנים כן, תטעין כשהמכשיר כבוי עד שיופיע לך 100%.אם קנית מאורנג' יש מצב שהסוללה דפוקה (גם לי היה ככה וגם לעוד משתמשים), אז כדאי שתקנה סוללה אחרת.לא קניתי מאורנג'.וכמה זמן זה לוקח הטענה כזאת?ושאלה נוספת, אם המכשיר יהיה מחובר לחשמל יום שלם(24שעות), יש עם זה בעיה?(בהטענה הראשונה מדובר)
פורסם 2010 בנובמבר 1915 שנים לא קניתי מאורנג'.וכמה זמן זה לוקח הטענה כזאת?ושאלה נוספת, אם המכשיר יהיה מחובר לחשמל יום שלם(24שעות), יש עם זה בעיה?(בהטענה הראשונה מדובר)הטענה כזאת לוקחת בערך 4 שעות.
פורסם 2010 בנובמבר 1915 שנים תודה רבה!אם המכשיר יחובר יותר זמן, זה יעזור?אם המכשיר יהיה מחובר 24שעות, יש עם זה בעיה?
פורסם 2010 בנובמבר 1915 שנים OMRIJ שלחתי לך הודע לפרטי , תעדכן אותי אם זה עובד לך .לא, זה כבר מה שעשיתי קודםמהרום של אורנג' לקחתי 5 APK ו3 קבצי LIBלמקלדת:AxT9IME.apkSwype.apklibdhwr.solibSwypeCore.solibSwypeCore.soלחייגן ואנשי הקשר:Contacts.apkDialerTabActivity.apkPhone.apkכאשר אני עובר ללוקל לש עברית, הסרגל של אנשי הקשר בעברית ועובד סבבההחייגן מציג אותיות בעברית אבל החיפוש לא עובד
פורסם 2010 בנובמבר 1915 שנים תודה רבה!אם המכשיר יחובר יותר זמן, זה יעזור?אם המכשיר יהיה מחובר 24שעות, יש עם זה בעיה?מישהו?
פורסם 2010 בנובמבר 1915 שנים שיהיה מחובר גם 24/7.... פשוט תטעין אותו עד שתראה על המסך 100% זה הכלפשוט אני שומר שבת, אז המכשיר יהיה מחובר למטען עד מוצ"ש בלי שיתעסקו איתו.
פורסם 2010 בנובמבר 1915 שנים תחכה עוד כמה שעות ותתקין את זה: http://iandroid.co.il/forum/topic11251.htmlעוד כמה שעות בדיוק?ויש אפשרות שהמראה לא ישתנה מהמקור של סאמסונג [אני די אוהב אותו]?ואם אפשר כבר להוריד, אז לא הבנתי מאיפה בדיוק.
פורסם 2010 בנובמבר 1915 שנים מישהו?לדעתי לא מומלץ שהמכשיר יהיה מחובר לחשמל כל כך הרבה זמן, אבל בטח אתה רואה את זה מאוחר מדי אז לא קריטי....עוד כמה שעות בדיוק?ויש אפשרות שהמראה לא ישתנה מהמקור של סאמסונג [אני די אוהב אותו]?ואם אפשר כבר להוריד, אז לא הבנתי מאיפה בדיוק.כנס ללינק הזה, רשום שם הכל (הקובץ כבר הועלה).לגבי מראה מקורי, קודם תן צ'אנס לעיצובים ששמו שם, יש 4 נדמה לי וההחלפה ביניהם פשוטה וקלה.אם עדיין תרצה את המקורי, תשאל שם אם אפשר להעלות אותו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.